Købte for 2 måneder siden et par briller til brug på kontor, men da de var for små til mit hoved forsøgte jeg mig med at returnere brillen som var nær umuligt, men efter at have fået kontakt til... Zobacz więcej
Kvaliteten mærker pænt billig, udover det sidder de rigtig behagligt. Skrev til dem over mail, da brillen var for lille omkring deres retur da jeg finder det pænt besværligt. De har så ikke svaret... Zobacz więcej
Brillerne i sig selv er gode og gør det de skal. Jeg bruger mange timer om dagen foran min computer og kan helt klart mærke en positiv forskel efter jeg er begyndt at bruge brillerne. Det er meget m... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Prøv dem selv - På jobbet og derhjemme.
2600, Glostrup, Dania
- ancr.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Ro til hovedet.
Jeg har brugt brillerne i lang tid nu og de giver en virkelig dejlig ro til øjnene når man sidder hele dagen foran skærmen.
Ofte har jeg også brillerne på når jeg ikke bruger en skærm da de gør lyset mere varmt og rart.
Eneste anke og årsag til at i ikke får 5 stjerner er at der ikke er flere farver end sort.
En tortoise ville ligge i min indkøbskurv på et splitsekund.
Smækker røret på, når man ringer.
Jeg sendte en pakke retur til ANCR, som jeg kan se via Postnords app er modtaget d. 8 december.
Det er nu d. 19 december og jeg har stadig ikke modtaget en bekræftelse på, at ANCR har modtaget min pakke, eller mine penge retur..
Det telefonnummer, som er oplyst som 'kundesupport' smækker røret på, når man ringer.
Det er simpelthen for dårligt.
Content
Well, I took the black friday deal and they arrived. I’m happy with the product and quality.
Super hurtig service kan varmt anbefales
SUPER god købsoplevelse..God…
SUPER god købsoplevelse..God kommunikation og betjening og min ordre kom hurtigt...Varmeste anbefalinger ...
100% forsvundet
jeg har ikke kunne game sent om aftenen uden at jeg havde røde og tørre øjne om morgenen men det er 100% forsvundet med disse briller.
jeg falder også i søvn på en meget mere, hvad som føles naturlig måde nå jeg bruger brillerne til at se fjernsyn eller stene telefon lige inden jeg skal sove.
Fremragende virksomhed
Rigtig godt produkt og glimrende service. Stor anbefaling herfra.
Svarer ikke
Kvaliteten mærker pænt billig, udover det sidder de rigtig behagligt.
Skrev til dem over mail, da brillen var for lille omkring deres retur da jeg finder det pænt besværligt. De har så ikke svaret efter 4 arbejdesdage, finder jeg simpelhent for dårligt
Fantastiske briller!
Fantastisk oplevelse og service fra ANCR.
De holder hvad de lover og har nogle fantastiske briller. Helt klart prisen værd.
Super hurtig levering af skruetrækker…
Super hurtig levering af skruetrækker til mine briller og så kan den ovenikøbet sidde som nøglering sammen med mine nøgler.
Mega fede briller!
Mega fede briller!
Mega god service!
Nu kan jeg slappe af i øjnene mens jeg sidder og programmere mm.
Alt i alt mega tilfreds!
Kan klart anbefales
Super go service, brillerne kom hurtigt og er mega nice..!🤩
Hurtig levering og flot produkt
Hurtig levering. Meget flotte briller i pænt etui. Sidder godt og behageligt.
Ekstremt dårlige briller
Ekstremt dårlige briller der absolut ikke gør nogen forskel. Jeg vil returnere brillerne, men skal nu betale 49 kr. for returlabel, og er stadig ikke garanteret at få refunderet beløbet. Virkelig dårlig service. Kan absolut IKKE anbefale at købe disse briller. Gå til en optiker i stedet - deres er selvfølgelig dyrere, men de virker i det mindste!
God pris og hurtig levering
3 par briller fra ANCR
Har efterhånden brugt deres briller i et par år og kunne ikke være mere tilfreds. Har nu bestilt mit tredje par briller fra dem og glæder mig til at de kommer hjem!
Kan varmt anbefales
Stadig manglende refundering efter 1 mdr.
Jeg købte et par briller, der desværre ikke sad så godt, da de er ret små i formen. Jeg købte retur label (til 49 kr.) via ANCR og sendte dem retur for over en måned siden. Jeg har stadig ikke modtaget mine penge. Jeg har dags dato rykket firmaet.
Sendte brillerne retur
Sendte brillerne retur, da de ikke levede op til mine forventninger.
Personligt vil jeg gerne have et produkt hvor man føler man har briller på. Men er man til lette briller er dette et super fedt produkt.
God service dog!
Nemt at bestille
Nemt at bestille - hurtig levering, og fornuftigt produkt :-)