Anabolenplaza

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Pas op voor deze oplichters!!! Bestelling geplaatst netjes betaald zoals de aangegeven stappen via kaartdirect. Meerdere mails gestuurd, met de code en pincode wat ze nodig hadden. Op de mails word... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Heb contact gehad. Ik vroeg nog of ze nieuw waren. Hun zeiden dat ze al jaren actief waren. Keek nog naar reviews maar had deze over het hoofd gezien. Na het bedrag betaald te hebben hebben ze... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Bestelling van over de 200€ geplaatst op 31 Maart 22, op 28 april nog steeds niet aangekomen. Reageren al weken niet meer op mails. Heb uiteindelijk zelf terugbetaling gevraagd moesten ze niet alle... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 3 z 5

Uiteindelijk na veel mailen, kwam er en berichtje van "we zien dat we nog niet geleverd hebben" De levering is ondertussen gebeurt met twee extra producten. Heeft lang geduurd voordat men reageert... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z witaminami i suplementami

Napisane przez firmę

Let op: voeg onze info@ en orders@ toe als contactpersoon, zodat onze mails aankomen! We reageren vrijwel dagelijks op emails! Online anabolen kopen doe je bij AnabolenPlaza.nl. Je kan bij ons betalen via bankoverschrijving of met bitcoins

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Toppers en eerlijk!

Wil de jongens nogmaals bedanken, helaas heb ik ook een vertraging gehad in de afgelopen week maar ze hebben op hun website uitgelegd waar dat aan lag. Iets met de server.

Maar ze hebben het goed opgelost en de compensatie voor de vertraging wordt zeker gewaardeerd.

Het zijn zeker geen oplichters, alle bestellingen zijn tot nu toe aangekomen. Ze zijn tot nu toe altijd eerlijk en komen altijd met een oplossing, vind dat dit ook een keer gezegd mag worden. Sommige mensen vergeten in welke branche deze webshop zit.

Tot de volgende keer, bedankt!

28 marca 2022

Odpowiedź od Anabolenplaza

Bedankt Paul, jij ook bedankt voor de support!

Oceniono na 1 z 5

Ze sturen niets op en reageren ook niet…

Ze sturen niets op en reageren ook niet meer op mails. Niet bestellen dus.

1 marca 2022

Odpowiedź od Anabolenplaza

Zou je kunnen aangeven wat er is misgegaan bij jouw bestelling? Ik kan helaas geen order terug vinden op jouw naam (er zijn meerdere Milan's). Neem contact op met support@ en dan lossen we het voor je op, indien dat nog niet is gebeurd.

Vertrouw deze site niet

Waardeloos vertrouw deze site niet , zijn gewoon oplichters zodra je betaalt krijg je niets meer van ze te horen. Mensen die hier onder schrijven met 4 of 5 sterren zijn gewoon nep profielen. Bespaar je geld en je tijd mensen en bestel hier niet!

20 lutego 2022

Dag Mike,

Zou je kunnen aangeven wat er is misgegaan bij jouw bestelling? Ik kan helaas geen order terug vinden op jouw naam. Neem contact op met support@ en dan lossen we het voor je op, indien dat nog niet is gebeurd.

Oceniono na 4 z 5

Netjes gekregen wat ik bestelt heb ze…

Netjes gekregen wat ik bestelt heb ze hebben mij netjes een keuze gegeven omdat het product wat ik wou op was ik kon een weekje wachten of gelijk mijn geld terug. Ik koos voor het wachten ze hebben er toen zelfs wat extra bij gedaan voor het wachten.
De klanten service is wel slecht te bereiken. Je moet veel geduld hebben maar uiteindelijk komt het goed.

17 lutego 2022

Oplichters!!!

Oplichters!!!

Hele bestelling gedaan maar krijg geen reactie stuur tig mails en reageren nergens op!!!!

8 lutego 2022
Oceniono na 1 z 5

Na 2 weken bestelling nog niet…

Na 2 weken bestelling nog niet ontvangen, kreeg 2x automatische bericht terug.
nu word er helemaal niet meer gereageerd waarschijnlijke dikke scam voor nog wel 80 eu hoop dat jullie er blij mee zyn in iedegeval potentiële goede klant kwijt good luck !

2 lutego 2022
Oceniono na 5 z 5

Heb 1e bestelling gedaan en was wat mis…

Heb 1e bestelling gedaan en was wat mis gegaan paar keer contact gezocht en het probleem werd fantastisch goed opgelost.
Kreeg als compensatie 1 extra kadootje gratis.
Dus voor mij 5 sterren en klasse service ga volgende keer zeker weer bestellen.

19 grudnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Na drie week eindelijk producten binnen…

Na drie week eindelijk producten binnen met een extra door de lange levering dacht eerst dat het oplichters waren
Ma nu toch geleverd communicatie kan beter ma al met al een betrouwbare site anabolen plaza bedankt

18 grudnia 2021

Betrouwbaar!

Bestel maandelijks bij deze jongens. Ik weet niet wie die negatieve reacties hier achterlaat maar daar kan ik mij niet in vinden en vind het niet eerlijk naar hen toe.

Tot nu toe zijn ze altijd hun woord nagekomen. 1 keer is de levering vertraagd, buiten hun schuld om, en ze zijn toen met een gepaste oplossing gekomen.

Door hun klantenservice ben ik juist een vaste klant geworden, bij deze wil ik jullie ook mijn support tonen en hoop dat jullie nog lang hiermee doorgaan!

7 grudnia 2021

Verkoopt NEP SPUL.

Verkopen neppe producten. Seal zat los, de hele pot was anders dan normaal, en de capsules werken totaal niet.
Als je er dan wat van zegt wordt er natuurlijk niet gereageerd.

Oplichters

25 października 2021

Dag Baws,

Jammer dat je niet tevreden bent met jouw bestelling. Zoals we in de mail hadden aangegeven, kan de seal losraken op het moment dat je de pot open hebt gedraaid. Je kan ook de seal dan in de deksel terugvinden. Dat dit kan gebeuren staat ook op onze site en meerdere mensen hebben dit ook online aangegeven (ook bij andere sites). Het is 100% de echte versie.

Wij verkopen alleen producten van de fabrikanten, waarmee wij rechtstreeks contact hebben. Alles wat wij hebben is 100% authentiek. Mocht je verder nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via support@

Goede klantenservice

Goede klantenservice, tracking nummer ontvangen nadat pakketje was verstuurd. Was wat vertraging bij PostNL maar na extra dag wachten was mn pakketje binnen.

13 października 2021

Ik heb 10 dagen geleden iets bestelt

Ik heb 10 dagen geleden iets bestelt. In het begin goed contact. Nu sinds 2 dagen hoor ik na mijn mails helemaal niks meer van ze. Dus weet niet zeker hoe safe dit is. Zou kijken voor een ander om te bestellen. Ergens anders heb ik nooit problemen gehad

10 lipca 2021

Goeie webshop,

Goeie webshop,

Me bestelling was dusdanig vertraagd maar contact was goed er over. Ten compensatie een extraatje gekregen.

Al met al te vertrouwen!

16 czerwca 2021
Oceniono na 4 z 5

Prima

Bestelling geplaatst en betaald, kreeg een niet werkende track en tracé code, bleek nadat pakje er was dat ik niet het juiste track en tracé nummer had gekregen..maar blij dat bestelling heb gekregen, dus al met al betrouwbare shop!

20 marca 2021

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej