Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Vele malen besteld bij dezelfde site, maar dan onder het anabolenmedicijnen.nl adres. Ging altijd goed, tot de laatste keer. Na bestelling 10/11/2022 de volgende dag een betaallink ontvangen en metee... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik schrijf haast nooit een revieuw. Maar mijn complimenten voor deze site, en in het bijzonder de klantenservice. Mijn vragen werden spoedig beantwoord en zelfs mijn eigen fout werd opgelost. Tot a... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Hierbij pas ik mijn review aan op trustpilot. Zojuist heb ik mijn bestelling (geplaatst 6 juni), netjes ontvangen. Door een intern probleem bij 247anabolen.nl stond mijn bestelling in de wacht. Door 2... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wederom voor de 5 maal slaappillen besteld en deze komen na ieder bestelling nog steeds keurig aan. Als je vragen stelt worden deze helaas niet altijd beantwoord en durf daarom ook geen hele grote be... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Al jaren vaste klant

Al jaren vaste klant, super betrouwbaar en snelle levering. Ook kun je altijd emailen en krijg je snel antwoord terug!

14 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Hier medicatie gekocht voor bijna 90…

Hier medicatie gekocht voor bijna 90 euro. Medicatie is namaak zonder de werkzame stof erin die ik besteld heb. Medicatie heeft giftige samenstelling die dodelijk had kunnen aflopen als ik deze had ingenomen. Mensen wees gewaarschuwd na het lezen van deze review. 247anabolen verkoopt gevaarlijke medicijnen

12 września 2025

Anabolenenmedicijnen.net:

Anabolenenmedicijnen.net:
Werkt weer als vanouds, bestellen en na 1 of 2 dagen geleverd, afhankelijk van het tijdstip dat je besteld en.... van PostNL, die zijn vaak de boosdoener als je langer moet wachten.

25 stycznia 2023

Ze zijn er weer

Ze zijn er weer. En heb meteen besteld en betaald. Heb veel vertrouwen in het team. Het is nog nooit mis gegaan. Dus komt het nu ook goed.

17 stycznia 2023

Altijd goede service gehad

Altijd goede service gehad. Ik denk dat er gewoon iets aan de hand is waardoor ze nu uit de lucht zijn. Maar wel terug komen, is voorheen ook gebeurd en toen kreeg ik netjes een mailtje met hun nieuwe site. Dus het is even geduld hebben!
Ik heb echter wel via deze site besteld. Duurde wel even bijna een week in tegenstelling tot die andere waar je gewoon soms gewoon de volgende dag of twee het binnen hebt, maar heb het wel binnen gekregen.
Niet de merknamen die ik normaal gewend ben, maar beter iets dan niets.

10 stycznia 2023

Altijd goede service!

Altijd goede service maar ben nu even radeloos waar moet ik nu zijn? Soort gelijke site met slaap medicatie….!?

11 stycznia 2023

Is me dat schrikken

Is me dat schrikken. Zowat alles van dit soort apotheek is ofline. Heeft iemand iets in de pers gelezen over één of andere acties van justitie?
Iemand tips welke het wel hebben overleefd?
Groen Marc

4 stycznia 2023

Pas op met deze site

Ging altijd goed, tot de laatste keer. Na bestelling 10/11/2022 de volgende dag een betaallink ontvangen en meteen betaald. Echter nooit iets ontvangen en ook geen enkele respons op vragen. Inmiddels zijn we een maand verder. Weg 125 euro. Bedankt topper(s), goed bezig!

4 grudnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Het is dat je minimaal 1 ster moet…

Het is dat je minimaal 1 ster moet aanklikken maar als een min vijf had gestaan, had ik die aangeklikt. Ik heb netjes mn gewenste product betaald maar nooit iets ontvangen. Op app en telefoon wordt 0 gereageerd. Doe ermee wat je wilt.... 100% diefstal

Fabian D.

21 lipca 2022

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej