Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Hier ook raak! Een bestelling geplaatst tot de dag van vandaag geen bevestiging of een reactie van hun ontvangen. Ook GEEN reactie bij de Chatbox. Zo te zien ben ik ook Opgelicht! !!!BESTEL IND... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik had 2x een mega pack gusher snoep gekocht voor €17,99 per stuk (20 gushers per verpakking). Ze sturen mij vervolgens 2x een sour variant met maar 6 gushers per verpakking. Deze zijn online te verkr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I have never seen such good service as at Amerikaansesnoepjes.nl, I wanted all 4 flavors of airheads, 3 of which were sold out, stock was already available in less than an hour, I ordered right aw... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklepy ze słodyczami
  2. Sklep z czekoladą
  3. Japońskie delikatesy
  4. Bar z zupami

Napisane przez firmę

Op onze webshop vind je een groot aanbod van verschillende Amerikaanse exclusieve snacks. Het ruime aanbod varieert van chips, dranken, snacks, ontbijtgranen en natuurlijk snoep.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Niet alles ontvangen en geen mail terug

Helaas kwam ik er al snel achter dat mijn pakket niet compleet was en ik producten miste. Nou meteen gemaild dat ik het miste. Naderhand kreeg ik geen reactie meer, na meerdere mails kreeg ik eindelijk "we hebben het op de post gedaan". Na 6 dagen had postnl het nog steeds niet ontvangen, dus wederom gemaild. Nu 4 dagen later en nog geen reactie. Onthoudt even ik heb 30 januari besteld en nu 14 februari nog steeds geen oplossing en nog steeds niet al mijn producten ontvangen. Ik ben daarom ook bang dat ik dit snoep nooit meer krijg en dus mijn geld weg heb gegooid. Vind dit zeer jammer aangezien ik vaker wou bestellen.

14 lutego 2022

Super uitgebreid assortiment

Super uitgebreid assortiment, en een hele goede klantenservice. Ik heb al meerdere keren besteld en alles kwam keurig op tijd. Ik vind het allemaal erg lekker en het is ook altijd een feest om te kijken wanneer ze live zijn.

14 lutego 2022
Oceniono na 2 z 5

Ben hier gekomen vanuit instagram

Ben hier gekomen vanuit instagram, doos kwam half kapot aan en heb er ook nog eens 2 dagen op moeten wachten. Ook mis ik een aantal airheads… beetje jammer!

Logo Amerikaanse Snoepjes

Odpowiedź od Amerikaanse Snoepjes

Hoi Bram,

Wat vervelend om te horen dat de verzending niet vlekkeloos is verlopen. Sinds kort bieden wij ook mega snelle levering aan (1 werkdag), om hierdoor jouw pakket nog sneller te kunnen aanbieden in het vervolg.

Amerikaanse Snoepjes

Te duur

Laatst heb ik een bestelling geplaatst. Super zuur toen ik paar dagen later een andere shop zag die veel voordeliger is!!! Heb even de spullen erbij gepakt en kom inclusief verzendkosten hier 9 euro duurder uit! Voel me echt opgelicht. Natuurlijk begrijp ik dat het duren producten zijn maar dit is wel een groot verschil voor de aantal producten die ik had.

Echt veel te duur!

Echt veel te duur!!
En weinig keuze!

Logo Amerikaanse Snoepjes

Odpowiedź od Amerikaanse Snoepjes

Hoi Lies,

Wij staan bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding waarbij eerlijke prijzen hanteren tegenover de consument en aanbieder.

Wij hebben wekelijks een nieuwe voorraad en restock en zijn hierdoor met keuze mega gegroeid.

Amerikaanse Snoepjes

Oceniono na 4 z 5

Veel keuze

Veel keuze! Prijs is prima vergeleken wat je ervoor krijgt. Alles ging wel goed, behalve de verzending duurde wat langer.

Oceniono na 4 z 5

Verstuurd snel en veel keuze.

Ze pakken je bestelling snel in en versturen hem ook snel! Wel is vaak veel uitverkocht wat jammer is, maar dat laat wel zien hoe goed ze zijn! Prijzen zijn ook niet te hoog en ze hebben veel keuze. Als ze iets niet op voorraad hebben, sturen ze je een mail met daarin dat je het geld van dit product terug krijgt. Ondanks dat ik het mailtje niet ontvangen heb, had ik een bericht gestuurd via Instagram en kreeg ik netjes een excuses en mijn geld terug.

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit
super leuk bedrijf
Ik heb zelf geen probleem met het bedrijf gehad ze reageren snel op mijn berichtjes dus de communicatie is zeer goed ik heb nu 9 keer bij hun besteld en het is altijd al goed gegaan met post.nl zeer betaalbaar
En de live op tiktok is nog leuker om te kijken om inspiratie op te doen dus ik heb echt goeie ervaring met het bedrijf

Xxx je moderator
Djalita

favoriete winkel voor snoepjes

Super groot assortiment!! Hele lieve en goede klantenservice. Verder is het bestellen makkelijk en de levering snel. De Sour Patch Kids extreme en de Skittles chewies zijn zeker aan te raden!! Ik ga hier zeker vaker bestellen

29 stycznia 2022
Oceniono na 5 z 5

Nieuwe favo winkel voor snacks

Voor mijn jongere broertje heb ik een super leuk pakketje kunnen samenstellen voor zijn verjaardag. Heel snel en goed contact gehad met de klantenservice waardoor ik last minute toch nog een top cadeau kon geven! Tipje mocht je een nieuw snackje willen proberen voor bij je favo Netflix serie, de Candy popcorn twix zijn echt meeega! :) Aanrader om hier te bestellen!

29 stycznia 2022

Het beste van het beste

Super uitgebreid assortiment, snelle levering en een hele goede klantenservice. Ik hou ervan om nieuwe dingen te proberen en dat lukt heel goed met de diversiteit aan snoepjes en chipjes die zij vekopen! Hier bestel ik zeker vaker!

12 stycznia 2022
Oceniono na 5 z 5

Ik heb bij dit bedrijf een grote…

Ik heb bij dit bedrijf een grote mystery box besteld. Hij was super leuk samengesteld met alle soorten snoep en chipjes. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer het op de post werd gedaan en kreeg het snel in huis.
Ik zou niet twijfelen om hier nog een keer te bestellen en raad ze daarom zeker aan!

11 stycznia 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej