Hier ook raak! Een bestelling geplaatst tot de dag van vandaag geen bevestiging of een reactie van hun ontvangen. Ook GEEN reactie bij de Chatbox. Zo te zien ben ik ook Opgelicht! !!!BESTEL IND... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Reakcja na opinię
Voor mijn jongere broertje heb ik een super leuk pakketje kunnen samenstellen voor zijn verjaardag. Heel snel en goed contact gehad met de klantenservice waardoor ik last minute toch nog een top cadea... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Op onze webshop vind je een groot aanbod van verschillende Amerikaanse exclusieve snacks. Het ruime aanbod varieert van chips, dranken, snacks, ontbijtgranen en natuurlijk snoep.
Dane kontaktowe
Hier ook raak!
!!!BESTEL INDERDAAD NIETS!!!
U bent gewaarschuwd. ✘
☹
Bestelling beschadigd en door DHL…
Bestelling beschadigd en door DHL teruggestuurd naar dit bedrijf. Gemaild, en krijg nu geen gehoor meer. Als ik niet binnen 48 uur mijn geld terugkrijg ga ik aangifte doen.
PAS OP! Oplichters.
Ik had 2x een mega pack gusher snoep gekocht voor €17,99 per stuk (20 gushers per verpakking). Ze sturen mij vervolgens 2x een sour variant met maar 6 gushers per verpakking. Deze zijn online te verkrijgen voor ongeveer €5. Dus ik probeer meermaals contact te leggen met de webshop dat ik het verkeerde artikel geleverd heb gekregen, geen gehoor via de mail. Ook hebben ze hun telefoonnummer van de website verwijderd. Echt schandalig. Dat je zo een webshop durft te runnen.... dit is gewoon ronduit oplichting wat een schande. Bestel hier absoluut NIETS, dit is een waarschuwing.
Alles al enkele maanden tot zelfs een jaar over datum
Ik heb vandaag mijn bestelling van €140 euro ontvangen, dit is gewoon weg schandalig. Meer als de helft van de producten zijn al een aantal maanden vervallen. Hiervoor betaal ik geen 140 euro!
Alles over datum & incomplete leveringen
Bestel hier geen snoepjes. Naast het feit dat je bestelling incompleet word geleverd is de helft van de snoepjes over datum en men reageert helemaal niet op je mail als je hierover contact opneemt. Oplichters zijn het. Het meest triest vind ik dat helemaal geen antwoord word gegeven op je klacht. Spijt dat ik hier een grote besteling heb geplaatst.
Erg goede ervaring met de Amerikaanse…
Erg goede ervaring met de Amerikaanse Snoepjes. Het pakket was niet aangekomen. Ik heb een mailtje gestuurd en het is netjes opgelost. Nogmaals bedankt.
Niks ontvangen
Ik heb op 22 juli een bestelling gedaan van 62.96 euro maar heb nog steeds niks ontvangen ik vind dit wel heel erg schandalig
Voor herhaling vatbaar!
Het eten wat ze verkopen is lekker en voor herhaling vatbaar! Bezorging is super! Nu besteld, volgende dag al in huis!
Superchill!
Superchill!! Mega snel geleverd!! En altijd genieten, ze hebben ook superveel keuze, en natuurlijk PRIMEEE
Pakket niet ontvangen
Op 16 juni een pakket besteld tot heden niet bezorgd, op 21 juni een mail gestuurd, hier werd nog netjes op gereageerd, ze zouden een onderzoek gaan starten maar hier niks meer van vernomen. 27 juni sochtends weer netjes een mail gestuurd en meer als 24 uur later nog niks terug. Bewust besteld op die site omdat het de volgende dag al in huis zou zijn. Dit was voor mij de 1ste en de laatste keer.
Slechte klantenservice, gewoon niet bestellen!
We hebben een order binnen gekregen die we willen retourneren, volgens de website moet dit bij de klantenservice gemeld worden maar die reageren gewoon doodleuk niet.

Odpowiedź od Amerikaanse Snoepjes
Ik vond de snoepbox heel leuk en lekker…
Ik vond de snoepbox heel leuk en lekker snel geleverd en heel vriendelijk en was van alles op de hoogte.

Odpowiedź od Amerikaanse Snoepjes
Not the best but it does iets job no…
Not the best but it does iets job no parking Thatcher sucks

Ontbrekende artikelen
Niet alle producten die ik heb besteld zijn aangekomen. Er ontbraken twee producten (1 Takis Blue Heat en 1 Cheetos Hot Flamin'), daarna heb ik ze gemaild en ze reageerden terug(voor niks ze praten gewoon bullsht). Ik wilde Amerikaanse snacks proberen, maar helaas was ik niet tevreden, ik heb ze dit ook verteld omdat iets niet een goede imago voor een bedrijg.Dat was mijn eerste keer om iets te bestellen van deze scammers.
Note: Nog steeds geen reactie terug zelfs zij wilden een foto voor proef en dan helemaal niks te mailen aan mij...
Update: het is allemaal gelukt. Moest beetje veel daarvoor bezig zijn maar eindelijk is alles goed.

Er staat 1 dag levering
Er staat 1 dag levering, niks ontvangen.track&trace doet het niet of het is niet afgeleverd bij dhl.

Buitengewoon top!
Heel snelle levering, goede kwaliteit en bovenal super lekker. Eerste keer dit ik hier iets heb gekocht, maae zeker niet de laatste keer! Zeker een aanrader.

amerikaansesnoepjes.nl
I have never seen such good service as at Amerikaansesnoepjes.nl, I wanted all 4 flavors of airheads, 3 of which were sold out, stock was already available in less than an hour, I ordered right away, delivered the next day and well packaged!!!
I would definitely order here again, especially because of the competitive prices and super service!!
Amerikaansesnoepjes.nl keep it up!!!!!

Odpowiedź od Amerikaanse Snoepjes
na een week wachten niks ontvangen
Vorige week woensdag het pakketje besteld & nog steeds niks ontvangen. meerdere keren een bericht gestuurd en geen reactie meer gehad. de vraag of ik het pakket kan anuleren werd ook niet meer op gereageerd. erg vervelend dus.

Odpowiedź od Amerikaanse Snoepjes
I love the candy's in my mysterybox.

Super
Super! Het kwam snel binnen 😊
Alleen jammer 20 euro betaald voor de chocolate box maar kreeg amper iets wat nog voor geen 10 euro aan waarde was helaas. Verder alles top!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.