Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Hier ook raak! Een bestelling geplaatst tot de dag van vandaag geen bevestiging of een reactie van hun ontvangen. Ook GEEN reactie bij de Chatbox. Zo te zien ben ik ook Opgelicht! !!!BESTEL IND... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik had 2x een mega pack gusher snoep gekocht voor €17,99 per stuk (20 gushers per verpakking). Ze sturen mij vervolgens 2x een sour variant met maar 6 gushers per verpakking. Deze zijn online te verkr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I have never seen such good service as at Amerikaansesnoepjes.nl, I wanted all 4 flavors of airheads, 3 of which were sold out, stock was already available in less than an hour, I ordered right aw... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Voor mijn jongere broertje heb ik een super leuk pakketje kunnen samenstellen voor zijn verjaardag. Heel snel en goed contact gehad met de klantenservice waardoor ik last minute toch nog een top cadea... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklepy ze słodyczami
  2. Sklep z czekoladą
  3. Japońskie delikatesy
  4. Bar z zupami

Napisane przez firmę

Op onze webshop vind je een groot aanbod van verschillende Amerikaanse exclusieve snacks. Het ruime aanbod varieert van chips, dranken, snacks, ontbijtgranen en natuurlijk snoep.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Heel snelle bezorging en heel lekkere…

Heel snelle bezorging en heel lekkere nootjes :)

5 czerwca 2023

Hi Hilal,

Bedankt voor jouw bericht. Super leuk dat je bij ons een bestelling hebt geplaatst en hebt genoten van jouw nootjes en snelle bezorging.

Wij zien jou graag weer terug.

It was very great

It was very great, good. Fast delivery and nice people! A recommandatie!

9 czerwca 2023

Hi,

Thank you for the review. Would love to see you again!

Kind regards,

Snoepjes waren echt lekker

Snoepjes waren echt lekker. Voldoende assortiment. Zal zeker nog een keer bestellen.

8 czerwca 2023

Hi Ana,

Super leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over ons assortiment. Wij kijken uit naar jouw volgende bestelling.

Veel snoepplezier.

Wat een ellende!!

Wat een ellende!!
Kinderen die een webwinkeltje willen runnen, klantenservice is echt waardeloos. Meerdere emails gestuurd waar mijn bestelling blijft, maar reageren gewoon niet. Na 10 dagen nog steeds niets geleverd, 1 mail gehad dat ze het verzonden hebben inclusief track and trace, maar na 4 dagen is er nog steeds geen bestelling bij dhl binnen.
Laatste keer dat ik hier wat besteld hebt.

6 czerwca 2023

Hi Pieter,

Bedankt voor jouw bericht. Wat vervelend om te horen dat de verzending niet naar verwachting is. Wij hebben zojuist contact met jou opgenomen via de klantenservice.

Wij hopen op een gepaste oplossing samen te komen. Excuses voor het ongemak.

Oceniono na 5 z 5

Snel ontvangen en super lekker!

Snel ontvangen en super lekker! Fijn om een keer iets anders te kunnen proberen wat niet in Nederlandse winkels te koop is.

3 czerwca 2022

Hi Kim,

Bedankt voor jouw positieve review. Wij zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering en assortiment.

Erg positief.

Leuk tiktok account met originele tiktoks! Ik kijk ook altijd de lives die erg leuk en positief zijn!

2 czerwca 2023

Hi Suzanne,

Bedankt voor jouw positieve review. Wij zijn erg blij om te horen dat je onze sociale media leuk vind.

Wij kijken uit naar je bestelling.

Oceniono na 5 z 5

Op het tiktok account staat veel…

Op het tiktok account staat veel informatie van nieuwe dingen, zo ben je er snel bij! Ook wordt er veel aandacht besteed aan hygiëne, wat zeer belangrijk is!

2 czerwca 2023

Hi Anouk,

Bedankt voor jouw positieve review. Wij zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent.

Snelle bezorging + heerlijk snoep

Laatst een keer besteld en toen gelijk de volgende dag in huis. Snoep was heerlijk en veel verschillende keuzes aan snoep! Heerlijk

26 maja 2023

Hi Casper,

Bedankt voor jouw positieve review. Wij zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering en het ruime assortiment.

Oceniono na 1 z 5

Super super slechte ervaring!

Super super slechte ervaring!! Ik heb mijn bestelling 10 dagen geleden besteld, terwijl er staat binnen 1 dag in huis. Ook heb ik jullie gemaild maar geen gehoor want jullie doen alsof jullie druk bezig zijn ofzo. Dit gaat jullie zwaar terug pakken onthoud dat. Sukkeltjes

20 maja 2023

Hi Selma,

Bedankt voor jouw review. Wij hebben helaas geen mail van jou mogen ontvangen maar helpen jou graag verder. Zou je onze klantenservice kunnen contacteren via het volgende mailadres: klantsnoep@gmail.com

Alvast bedankt en wij zien jouw mail graag tegemoet zodat wij samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Oceniono na 2 z 5

Bestelling: mysteriebox

Qua levering keurig gecommuniceerd en op tijd. En alles keurig in een doos verpakt.

Daarin tegen viel de mysterybox erg tegen. Van de 6 artikelen zaten er 4 zure dingen in. Daar over contact opgenomende hebbende, werdt het lacherig weg gepraat ipv dat er samen naar een oplossing gekeken werd.

26 maja 2023

Hi Jonathan,

Bedankt voor jouw review. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering en verpakking.

In een mysterybox zit altijd een variatie van onze collectie. De ene keer zal dit meer bestaan uit snoep en de andere keer meer uit chocolade. Wij proberen hierin een leuke afwisseling te maken zodat je elke keer weer wat anders krijgt! Het gaat juist om het verrassingseffect.

Wanneer je een bepaald product graag zou willen ontvangen, dan raden wij altijd aan om dit los van de mysterybox te bestellen. Op deze manier ben jij gegarandeerd van jouw favoriete snacks!

Wij hopen jou graag terug te zien en verder heel veel snoepplezier!

Het was snel geleverd

Het was snel geleverd. De dag ervoor besteld, volgende dag in huis, fantastisch..!!! Erg lekker snoep, hoop in de toekomst dat ze met meer komen..!!!

23 maja 2023

Hi Willemsen,

Bedankt voor jouw review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en aanbod. Wij hopen jou graag snel weer te zien. Heel veel snoepplezier!

Lekker drinken en snoep

Snelle verzending en vooral heerlijke dingen voor een goede prijs. Erg gevarieerd met de boxen

23 maja 2023

Hi Mandy,

Erg tevreden

De snoepmixen zijn een feestje. En ook de mystery box was echt een verrassing. Hier ga ik zeker vaker bestellen!

16 maja 2023

Hi M,

Top service

Top service. Ik was mijn huisnummer vergeten in te vullen en ze vroegen gelijk waar die bleef. Bestelling is aangekomen en de snoep is heerlijk!!!

4 kwietnia 2023

Hi Fabian,

Super bedankt voor jouw review! Fijn dat je tevreden bent over onze service. Wij hopen dat de snoepjes lekker smaken en dat je ervan hebt genoten!

Wij kijken uit naar jouw nieuwe volgende zoete bestelling ;)

Oceniono na 1 z 5

Geen pakket ontvangen !!!!

Geen pakket ontvangen !!!!!
althans om de hoek bij een motor 🤪afgeleverd door dhl
Woon in appartementen complex dus niet heel slim ! Dhl verwijst me naar Amerikaanse snoepjes en die zeggen dat dhl bezorgd heeft dus dan is het voor hun opgelost en jij als klant hebt niks !!
Slechte Service zowel van allebei de kanten ! Met andere bewoording een … bedrijf wat niet leverd

1 marca 2023

Hi,

Wat rot om te horen dat je niet tevreden bent over onze service. Wij streven er altijd naar om de klanten een positieve ervaring te geven van ons bedrijf. Helaas kan er soms wat fout gaan :(

Wij geven de pakketjes aan DHL en verder is het niet meer ons werk hoe of wanneer dit geleverd wordt. Wij hebben namelijk niet contact met de koerier. Hopelijk begrijp je dat.

Zou ik je nog kunnen helpen door je email of ordernummer te kunnen krijgen?

Oceniono na 1 z 5

Slechte service en eten op datum

2 zakken chips besteld beide binnen gekregen op 4 maart en 5 maart was de datum verstreken.
Bestelling was niet compleet,meerdere malen contact gezocht maar reactie terug krijg je niet.
Plus dat het chips/snoep niet lekker is droog en hard. Erg teleurgesteld in deze site.

4 marca 2023

Hi,

Er is vast wat fout gegaan in de communicatie. Zou ik je nog kunnen helpen door je email of ordernummer te kunnen krijgen?

Snoep over datum

Sturen snoep op die over datum is 👎

10 marca 2023

SLECHT

Ik heb nog nooit zo'n slechte ervaring gehad in mijn leven. Ze zijn zo onverantwoordelijk in hun werk met voedsel dat ze niet eens beseffen dat de laatste consumptiedatum van de producten die ze verkopen meer dan 3 maanden zijn verstreken. Bij dit alles blijft het niet, je krijgt niets terug waar voor je betaald. Ze vragen een absurd bedrag voor de goedkope waardeloze producten die ze verzenden. En tot slot, je stuurt ze een vriendelijke e-mail, je krijgt geen antwoord, je bereikt ze via sociale media en wat is het resultaat? Een grote schande! Geen antwoord terug, dus je wordt ook niet geholpen. Als ik jou was, zou ik twee keer nadenken voordat ik hier iets bestel. SCHANDALIG!

1 marca 2023

Niet de moeite waard!!

Slechte service, late levering, snoep over datum. Kortom: niet bestellen.

19 lutego 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej