Hier ook raak! Een bestelling geplaatst tot de dag van vandaag geen bevestiging of een reactie van hun ontvangen. Ook GEEN reactie bij de Chatbox. Zo te zien ben ik ook Opgelicht! !!!BESTEL IND... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik had 2x een mega pack gusher snoep gekocht voor €17,99 per stuk (20 gushers per verpakking). Ze sturen mij vervolgens 2x een sour variant met maar 6 gushers per verpakking. Deze zijn online te verkr... Zobacz więcej
I have never seen such good service as at Amerikaansesnoepjes.nl, I wanted all 4 flavors of airheads, 3 of which were sold out, stock was already available in less than an hour, I ordered right aw... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Voor mijn jongere broertje heb ik een super leuk pakketje kunnen samenstellen voor zijn verjaardag. Heel snel en goed contact gehad met de klantenservice waardoor ik last minute toch nog een top cadea... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Op onze webshop vind je een groot aanbod van verschillende Amerikaanse exclusieve snacks. Het ruime aanbod varieert van chips, dranken, snacks, ontbijtgranen en natuurlijk snoep.
Dane kontaktowe
Eendrachtstraat 5, 1531DT, Wormer, Holandia
- amerikaansesnoep@gmail.com
- amerikaansesnoepjes.com
Inni użytkownicy przeglądali również
Heel snelle bezorging en heel lekkere…
Heel snelle bezorging en heel lekkere nootjes :)

It was very great
It was very great, good. Fast delivery and nice people! A recommandatie!

Snoepjes waren echt lekker
Snoepjes waren echt lekker. Voldoende assortiment. Zal zeker nog een keer bestellen.

Wat een ellende!!
Wat een ellende!!
Kinderen die een webwinkeltje willen runnen, klantenservice is echt waardeloos. Meerdere emails gestuurd waar mijn bestelling blijft, maar reageren gewoon niet. Na 10 dagen nog steeds niets geleverd, 1 mail gehad dat ze het verzonden hebben inclusief track and trace, maar na 4 dagen is er nog steeds geen bestelling bij dhl binnen.
Laatste keer dat ik hier wat besteld hebt.

Odpowiedź od Amerikaanse Snoepjes
Snel ontvangen en super lekker!
Snel ontvangen en super lekker! Fijn om een keer iets anders te kunnen proberen wat niet in Nederlandse winkels te koop is.

Erg positief.
Leuk tiktok account met originele tiktoks! Ik kijk ook altijd de lives die erg leuk en positief zijn!

Odpowiedź od Amerikaanse Snoepjes
Op het tiktok account staat veel…
Op het tiktok account staat veel informatie van nieuwe dingen, zo ben je er snel bij! Ook wordt er veel aandacht besteed aan hygiëne, wat zeer belangrijk is!

Snelle bezorging + heerlijk snoep
Laatst een keer besteld en toen gelijk de volgende dag in huis. Snoep was heerlijk en veel verschillende keuzes aan snoep! Heerlijk

Odpowiedź od Amerikaanse Snoepjes
Super super slechte ervaring!
Super super slechte ervaring!! Ik heb mijn bestelling 10 dagen geleden besteld, terwijl er staat binnen 1 dag in huis. Ook heb ik jullie gemaild maar geen gehoor want jullie doen alsof jullie druk bezig zijn ofzo. Dit gaat jullie zwaar terug pakken onthoud dat. Sukkeltjes

Bestelling: mysteriebox
Qua levering keurig gecommuniceerd en op tijd. En alles keurig in een doos verpakt.
Daarin tegen viel de mysterybox erg tegen. Van de 6 artikelen zaten er 4 zure dingen in. Daar over contact opgenomende hebbende, werdt het lacherig weg gepraat ipv dat er samen naar een oplossing gekeken werd.

Het was snel geleverd
Het was snel geleverd. De dag ervoor besteld, volgende dag in huis, fantastisch..!!! Erg lekker snoep, hoop in de toekomst dat ze met meer komen..!!!

Lekker drinken en snoep
Snelle verzending en vooral heerlijke dingen voor een goede prijs. Erg gevarieerd met de boxen

Erg tevreden
De snoepmixen zijn een feestje. En ook de mystery box was echt een verrassing. Hier ga ik zeker vaker bestellen!

Top service
Top service. Ik was mijn huisnummer vergeten in te vullen en ze vroegen gelijk waar die bleef. Bestelling is aangekomen en de snoep is heerlijk!!!

Odpowiedź od Amerikaanse Snoepjes
Geen pakket ontvangen !!!!
Geen pakket ontvangen !!!!!
althans om de hoek bij een motor 🤪afgeleverd door dhl
Woon in appartementen complex dus niet heel slim ! Dhl verwijst me naar Amerikaanse snoepjes en die zeggen dat dhl bezorgd heeft dus dan is het voor hun opgelost en jij als klant hebt niks !!
Slechte Service zowel van allebei de kanten ! Met andere bewoording een … bedrijf wat niet leverd

Odpowiedź od Amerikaanse Snoepjes
Slechte service en eten op datum
2 zakken chips besteld beide binnen gekregen op 4 maart en 5 maart was de datum verstreken.
Bestelling was niet compleet,meerdere malen contact gezocht maar reactie terug krijg je niet.
Plus dat het chips/snoep niet lekker is droog en hard. Erg teleurgesteld in deze site.

SLECHT
Ik heb nog nooit zo'n slechte ervaring gehad in mijn leven. Ze zijn zo onverantwoordelijk in hun werk met voedsel dat ze niet eens beseffen dat de laatste consumptiedatum van de producten die ze verkopen meer dan 3 maanden zijn verstreken. Bij dit alles blijft het niet, je krijgt niets terug waar voor je betaald. Ze vragen een absurd bedrag voor de goedkope waardeloze producten die ze verzenden. En tot slot, je stuurt ze een vriendelijke e-mail, je krijgt geen antwoord, je bereikt ze via sociale media en wat is het resultaat? Een grote schande! Geen antwoord terug, dus je wordt ook niet geholpen. Als ik jou was, zou ik twee keer nadenken voordat ik hier iets bestel. SCHANDALIG!

Niet de moeite waard!!
Slechte service, late levering, snoep over datum. Kortom: niet bestellen.

Niet vertrouwen
Grappig dat er een nep account is gebruikt met mijn naam voor een goede review. Ik heb hier nooit besteld.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.