Amelia Sieraden Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

De ringen zijn perfect! Mijn moeder heeft Alzheimer. Het korte termijn geheugen is stuk, dus ze vergeet de diagnose telkens. Lastig! Met de ring 'Embrace' voelt ze zich altijd geborgen in onze liefde... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Een hele mooie armband van lederen band met tijgeroog besteld voor mijn zoon. Zowel hij als ik vinden het een prachtig sieraad van mooie, goede kwaliteit. De armband werd snel bezorgd en er werd ec... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De levertijd voor België was vroeger dan verwacht. Ik heb 2 armbanden gekocht, de kwaliteit was top, mijn kinderen waren er zeer blij mee. Ook de persoonlijke aanpak van dit bedrijf vind ik leuk, je... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Niks levering binnen enkele dagen. Pakketje arriveerde via dhl een dag na het feestje. Tevens zou het pakje ook wel rechtstreeks uit China gekomen kunnen zijn, waar het gekochte ringetje naderhand voo... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep ze sztuczną biżuterią

Napisane przez firmę

Creëer memorabele momenten met onze selectie sieradengeschenken. Druk uw liefde en dankbaarheid uit voor uw speciale persoon met een van onze gepersonaliseerde sieradengeschenken. Cadeaus voor dochter, moeder, zon, kleindochter, man, vrouw, kleinzoon.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 86% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 195

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Ben heel netjes en correct geholpen…

Ben heel netjes en correct geholpen door medewerkers. Ik kreeg duidelijke antwoorden op mijn vragen.

6 maja 2026

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden. We zijn erg blij om te horen dat u prettig en correct bent geholpen en dat u duidelijke antwoorden op uw vragen heeft ontvangen. Uw feedback betekent veel voor ons, en we staan altijd voor u klaar wanneer u ons opnieuw nodig heeft.

Oceniono na 5 z 5

Heel mooi doosje met lampje.

Heel mooi doosje met lampje.
Snelle levering.

12 maja 2026

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor je lieve bericht! We vinden het geweldig om te horen dat je tevreden bent met het doosje en het licht, en dat de levering snel was. Jouw tevredenheid betekent veel voor ons.

Oceniono na 4 z 5

Ik heb de knuffel ketting voor mama en…

Ik heb de knuffel ketting voor mama en kind
is heel mooi en heel fijn
Ben er heel gelukkig mee
Bedankt 😊

6 maja 2026

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor uw mooie bericht! 😊 We zijn heel blij om te horen dat u tevreden bent met de mama en kind cuddle necklace en dat deze u blij maakt. Het betekent veel voor ons dat u tevreden bent met uw aankoop.

We waarderen uw vriendelijke woorden en steun enorm!

Top bedrijf

Mooie sieraden voor een betaalbare prijs. Goede aftersales

9 maja 2026

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met zowel de sieraden als onze service na aankoop. Het betekent veel voor ons dat u de kwaliteit en betaalbaarheid waardeert waar wij naar streven. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

ketting met libelle besteld

ketting met libelle besteld. 30 euro zogenaamd afgeprijst van 60 euro.
Alie en Temu exact hetzelfde ketting voor 1.35 euro

Normaal zoek ik dit altijd uit maar deze had ik gekregen van mijn vriend. Intens slecht om zo aan je geld te komen !! Hoop dat ze trotse ouders hebben deze oplichters!! :-(

13 maja 2026

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Het spijt ons te horen dat u teleurgesteld bent over uw aankoop. Stuur ons alstublieft een e-mail met uw bestelgegevens, zodat we dit voor u kunnen bekijken. We begrijpen volledig dat vergelijkbare producten soms op grote marktplaatsen voor lagere prijzen te vinden zijn. Onze sieraden zijn echter ontworpen om meer te bieden dan alleen het sieraad zelf. Klanten betalen niet alleen voor de ketting, maar ook voor de betekenisvolle boodschap erachter, de cadeau-ervaring, de presentatie, de klantenservice en de zorg en ondersteuning die we voor en na de aankoop bieden.

We hechten veel waarde aan elke klantervaring en zouden graag de gelegenheid krijgen om dit voor u op te lossen.

Niet mee in zee gaan!!

Niet mee in zee gaan!!
De ring was binnen een week verkleurd. Leek van plastic.
Na enkele mailwisselingen dan toch uiteindelijk bericht dat geld gerestitueerd, zou worden. Nu 2 weken geleden maar nog steeds het geld niet terug op mijn rekening.
Uiteindelijk is het geld terug gestort

12 maja 2026

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons oprecht te horen over uw ervaring met de ring en de vertraging in de terugbetaling. We begrijpen uw frustratie en bieden onze excuses aan voor het ongemak. We hebben u hierover al een e-mail gestuurd, dus controleer alstublieft uw inbox (en eventueel uw spammap).

Oceniono na 1 z 5

Mijn ervaring met Amelia Sieraden is tot op heden zeer slecht.

Op 4 mei heb ik een bestelling geplaatst (nr. 49161). Hoewel er op 6 mei werd gemeld dat het pakket verzonden was, heb ik tot op heden niets ontvangen.

Wat deze zaak extra kwalijk maakt, is de communicatie vanuit de klantenservice:

Tegenstrijdigheid: Ineens wordt er beweerd dat het pakket pas op 9 mei verzonden is, wat direct de eerdere bevestiging weerspreekt.

Onjuiste informatie: De klantenservice stelt dat het om een 'gratis verzending' gaat, terwijl ik aantoonbaar €2,99 extra heb betaald voor een verzekerde verzending met Track & Trace. Deze service wordt simpelweg niet geleverd.

Als juridisch professional ben ik niet gediend van dit soort misleidende praktijken en het verstrekken van feitelijk onjuiste informatie. Ik heb inmiddels een officiële ingebrekestelling gestuurd. Mochten mijn zending of een volledige terugbetaling niet op korte termijn volgen, dan zal ik deze zaak juridisch verder uitdiepen.

Bespaar jezelf de frustratie en bestel hier niet.

4 maja 2026

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Onze excuses voor het ongemak en de frustratie die zijn ontstaan ​​door de vertraging en de onduidelijkheid in de communicatie rondom uw bestelling. We hebben een e-mail gestuurd om ervoor te zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Bedankt voor uw geduld terwijl we aan een oplossing werken.

Oceniono na 4 z 5

Fijne oplossing

Eerst mijn bestelling via de post ipv pakket. Hierdoor zou het te laat komen. Na contact is dit keurig opgelost! Fijne en snelle communicatie.

7 maja 2026

Aanrader en top kwaliteit

Zeker een aanrader! Voor Moederdag heb ik een product besteld en ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. De levering was erg snel, binnen één dag ontvangen, en de kwaliteit is uitstekend. De verkoper was daarnaast erg vriendelijk. Als extra verrassing kreeg ik ook nog een leuk cadeautje erbij. Heel erg bedankt voor de geweldige service!

11 maja 2026

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor uw mooie feedback! We zijn erg blij om te horen dat uw Moederdagbestelling zo snel is aangekomen en dat u tevreden bent met de kwaliteit. Ook fijn om te horen dat het kleine cadeautje een leuke verrassing was 😊

We waarderen uw vriendelijke woorden over onze service enorm en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Oceniono na 5 z 5

Mooie ontwerpen, goede kwaliteit. Snelle, goede en klantvriendelijke service

Voor mijn dochter een knuffelring met mooie tekst en voor mijn zoon een sleutelhanger met mooie tekst. Precies de woorden die zij nodig hebben en waar ze dan aan kunnen denken zodra ze het zien. Mooie ontwerpen, stevig/goede kwaliteit, gravures zijn ook mooi gedaan. Wij zijn er erg blij mee. Ik heb de kinderen op Moederdag vandaag (10 mei 2026) hiermee verrast en ze vonden het allebei erg mooi. Snelle levering en ook zeer klantvriendelijk. Reageren ook snel op vragen. P.s.: ik had een zilveren knuffelring voor mijn dochter besteld, maar kreeg een gouden. Ze hebben dit heel snel opgelost door een zilveren knuffelring te maken en toe te sturen en zelfs in een kleinere maat omdat ikzelf de gouden even gepast had en deze erg groot vond voor mijn dochtertje (ook al zijn de ringen allemaal verstelbaar (gaat inderdaad ook goed, dat verstellen)). Uiteindelijk besloten de gouden niet terug te sturen maar zelf te houden en dragen ❤️

10 maja 2026

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor het delen van zo’n warm en persoonlijk bericht. Het doet ons veel plezier om te horen dat zowel de hug ring als de sleutelhanger zo’n mooie verrassing waren voor uw dochter en zoon op Moederdag. Onze oprechte excuses voor de verwarring met de zilveren hug ring. We vinden het heel leuk dat u de gouden ring uiteindelijk zelf bent gaan dragen ❤️ Dank ook voor uw vriendelijke woorden over onze service en snelle reacties. Uw feedback betekent veel voor ons team.

Mooi sierraad

Mooi sierraad, snel geleverd.

2 maja 2026

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Heel erg bedankt voor je lieve feedback! We zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden bent met het sieraad en dat je bestelling snel is aangekomen. Dat betekent echt veel voor ons en we hopen dat het sieraad je veel plezier en bijzondere momenten zal bezorgen.

Top service!.

Top service!.
Er ging iets bij mij mis kwa adres.
Gelukkig is alles goed gekomen.
Mooie armband.
Gewoon vriendelijk en goed
Betrouwbaar.
Ik kan iedereen ze aanbevelen.

8 maja 2026

Goede morgen.

Goede morgen.
Het was nog even spannend of het op tijd zou komen.maar het klopte precies.
De ontvangster mijn vrouw was zeer ontroerd .
De verpakking is prachtig.
Het collier is mooi zeer creatief.
Ook de ring mooi en creatief.
Haar vriendinnen zijn jaloers.
Ik vind jullie begeleiding hartverwarmend.
Ga zo door.
Bedankt.voor jullie bijdrage bij een zeer geslaagde verjaardag.

Met vriendelijke groet

Henri van Nieuwstadt

5 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

Ik heb in december een bestelling…

Ik heb in december een bestelling geplaatst bij Amelia Sieraden, die volgens de track & trace als “bezorgd” staat. Helaas heb ik het pakket nooit ontvangen.

Op de dag van levering was ik bovendien niet thuis (ik was op vakantie), waardoor het voor mij onmogelijk is dat ik het pakket in ontvangst heb genomen.

Ik heb meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice en gevraagd om een oplossing of bewijs van daadwerkelijke levering (zoals een handtekening of bezorgfoto). Dit kon niet worden geleverd.

In plaats van het probleem op te lossen, verwijst Amelia Sieraden steeds naar Klarna, terwijl zij als verkoper verantwoordelijk zijn voor de levering. Uiteindelijk wordt er geen oplossing geboden en wordt de bestelling als “voltooid” beschouwd, terwijl ik het product nooit heb ontvangen.

Ik raad aan om voorzichtig te zijn bij bestellen, zeker als er iets misgaat met de levering.

24 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

heb een mooie ketting besteld snelle…

heb een mooie ketting besteld snelle levering en ook een mooi product

28 kwietnia 2026

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Heel erg bedankt voor je vriendelijke woorden!

We zijn erg blij te horen dat je zo tevreden bent met je ketting en dat hij snel is aangekomen. Veel plezier ermee!

Oceniono na 5 z 5

Mooie armband van goed kwaliteit.

Mooie armband van goed kwaliteit.

15 kwietnia 2026

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je blij bent met de armband en de kwaliteit ervan. We hopen dat je er nog lang van kunt genieten 💛

Oceniono na 5 z 5

Ik ben heel tevreden over de juwelen en verzending

Ik ben heel tevreden over de juwelen en de vlugge zending van de pakjes ,alleen de boodschap erop zou ik er ook met onze zoon of kleinzoon of kleindochter . Ik zie er alleen met Mijn in en zou graag Onze ,zo kan je kiezen.

16 kwietnia 2026

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor je vriendelijke feedback. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent over de sieraden en de snelle levering! We stellen je suggestie over de tekst op de kaartjes ook zeer op prijs. Dat is een prachtig idee; we zullen dit zeker doorgeven aan ons team, zodat ze er rekening mee kunnen houden, want we zijn altijd op zoek naar manieren om onze ontwerpen te verbeteren.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej