Amalie Sandgaard Photography Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Amalie er en utrolig dygtig fotograf, som vi varmt kan anbefale! Hun har en helt særlig evne til at skabe en afslappet og tryg stemning, hvilket gør hele oplevelsen behagelig. Hun er fantastisk til at... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Virkelig jord og varmenær fotograf, virkelig dygtig til sit arbejde! Skyder nogle fantastisk billeder, kort ventetid på at få billederne, og så er Amalie så god til også at få det til at føle sig hy... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det er anden gang vi får vores datter fotograferet hos Amalie. Også denne gang var det en virkelig god oplevelse. 😊 Hun er god til at guide så der bliver fanget mange gode situationer og udtryk. Bil... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fra første minut vi trådte ind i Amalies studie var pigerne rolige. Vi blev taget godt imod og mine 2 piger følte sig straks helt trygge. Amalie er et dejligt varmt menneske der formår at pille a... Zobacz więcej

1. Studio portretowe

Napisane przez firmę

Børne-og Familie fotograf med fokus på det naturlige og legende.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

385 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 28

Napisz recenzję

Dygtig fotograf

Dygtig fotograf, smukke vidunderlige billeder, og vild dygtig til børne fotos. Jeg er dybt taknemmelig for de fotos hun lavede min engel 😁 varmt anbefaling herfra

17 listopada 2022
Oceniono na 5 z 5

Amalie var hurtig og god til at få…

Amalie var hurtig og god til at få børnene til at agere korrekt for at få nogle gode billeder. Det hele tog ca 20-30 minutter med 4 børn (3-11 år)
Da billederne var klar blev jeg positivt overrasket over kvaliteten og selvom det er lidt i den dyre ende, synes jeg kvalitet og pris hænger fint sammen.
Jeg har ikke noget at sætte en finger på og er fuldt tilfreds 😁
5 stjerner herfra

4 października 2023

Smukke billeder!

Vi har fået taget fine billeder af vores søn, tiltrods for en dreng med krudt i måsen 😅Amalie er sød, imødekommende og har en god portion tålmodighed når det kommer til småbørn, samt hurtig til at svare ved spørgsmål!
Vi får taget mange fine billeder, så det er næsten svært at vælge mellem dem.

Hvis jeg skal nævne en lille udfordrende ting😅 - var det lokationen - når man har en dreng der er fremme i skoene og ikke altid styr på arme og ben, så er en small bro ikke den bedste lokation - dog en gudesmuk lokation!!! 🥰

1 października 2023

Fantastisk oplevelse!

Virkeligt god oplevelse!

Jeg havde længe haft en drøm om at få opdateret vores familie billeder derhjemme. Jeg faldt på Facebook over et opslag som Amalie havde lavet angående at hun søgte nogen familier til et fotoshoot og tænkte det kunne være en fantastisk mulighed, da det fremgik i opslaget at såfrem vi ville blive udvalgt til fotograferingen, ville Amalie give os fotoshootet som tak. Kort efter vi deltog kontaktede Amalie os. Vi aftalte en tid og mødtes på det aftalte tidspunkt. Fotograferingen gik godt og Amalie fik leget fotograferingen ind, så vi alle havde en fest!

Kort efter vores fotoshoot sendte Amalie et link til vores billedegalleri, hvor vi kunne se omkring 70 fantastiske, skøre, søde og sjove billeder af os og vores skønne unger.

Det har derfor været en oplevelse til UG, at blive fotograferet af Amalie og vi vil til hver en tid komme igen!

Tak for den gode service Amalie! ❤️

Knus fra Hanne

2 października 2023
Oceniono na 2 z 5

Hardcore buisness?

Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal beskrive oplevelsen, men så kort og godt som muligt:

Vi bliver kontaktet af Amalie vedr. et opslag på facebook hvor hun søger børnefamilier.
Inden jeg skrev på opslaget undersøgte jeg hendes hjemmeside (som pt. Er ude af drift) jeg søgte tillige på hendes side og kunne ikke finde priser eller lign. Men jeg gik ud fra at vi ville blive oplyst herom samt kan købe digitale enkeltstk.

Amalie kontakter os d. 29. Sept. Kl. 23.06.
Hun vil gerne have at vi tager udendørs billeder dagen efter på lokation i Vejle.
Vi samtykker, der findes tøj og rekvisitter (vores egne) og bliver rådgivet til at vi skal give børnene (pige 5 år og dreng 4 mdr) flere lag tøj på, da det ikke er pænt med overtøj på billeder.

Vi ankommer og fotograferingen går fint - det er koldt da det er tidligt på formiddagen, men ungerne klarer det så flot. Amalie får hurtigt kontakt til vores datter. Selve fotograferingen foregår et sted som er super smukt -til større børn, men er lidt nervepirrende med til en lille baby som kan finde på at trille (Smal bro med vand på begge sider).

Vi siger pænt farvel, og får at vide at vi hører fra Amalie, men at hun selvfølgelig er lidt presset grundet at hun har en nyfødt derhjemme, hvilket vi er forstående overfor.

Vi modtager d.d et billedearkiv med mulighed for at tilføje varer i en kurv - dvs. at vi skal købe en pakke inden vi skriver hvilke billeder vi er interesseret i. Den billigste pakke er bronze pakken (5 digitale billeder) til 2645,- dog med en rabat på 495,- hvis der bestilles inden 48 timer.
Billederne er fine dog lidt svære at gennemskue, da der er et stort vandmærke henover ansigterne på begge børn.

Jeg kontakter Amalie med følgende forespørgsel og hun giver nedenstående svar:

***

“Hej Amalie,
Er der evt ikke en mulighed for at købe mindre end 5 stk. billederedigeringer? Tænker ikke vi har behov for så mange, da jeg også selv tager en del billeder. Har udset mig 2 stk, som jeg tænker vi godt kunne tænke os.
God dag til dig.

Vh
Line

Hej Line, nej det er desværre ikke muligt at købe en mindre billedepakke end bronze pakken 💕

Okay. Det er nok en information der skal gives ud inden der tages billeder. Jeg kunne godt se at du ikke oplyste dine priser på din side, men tænkte at det netop derfor var muligt at købe enkelte billeder. Vores erfaring er at vi ikke har brug for 5 billeder eller mere, da vi jo ikke skal plastre væggen til med nye billeder hvert år.
Så vi kommer ikke til at lægge en bestilling.

Ydermere, synes jeg det var lige rigeligt meget energi fra vores side for at gøre det så godt som muligt med det rette tøj og rekvisitter osv. for ikke at nævne at vi aftalte fra dag-til-dag, dette også for dig og din interesse.

Jeg kan nærmest ikke nænne at sige at du ikke må bruge billederne, da du jo tog hjemmefra din egen lille baby for at tage billederne, så det gør jeg ikke, men jeg synes det er på sin plads at jeg lige giver min mening til kende.

Det er jeg ked af høre, at det er måden du har det på. Det er selvfølgelig aldrig hensigten, at gøre nogen kede af det/ utilpasse eller at du føler, at du ikke er blevet ordentligt informeret.

Og selvfølgeligt helt fint at du siger hvordan du har oplevet det hele. 💕“

***

Jeg må nok ærligt indrømme at jeg (og i særdeleshed mine børn) føler mig lidt taget ved næsen, når man stiller sine kæreste til rådighed så akut og gør alt for at tingene skal spille. Den her oplevelse er helt sikkert grunden til at jeg ikke hiver mine børn igennem sådan noget en anden gang, men det er jo selvfølgelig også ligemeget når der er rigeligt med børnefamilier at tage af og som også hopper i sådanne fælder.

30 września 2023
Logo Amalie Sandgaard Photography

Odpowiedź od Amalie Sandgaard Photography

Hej Line,
Tak fordi, du har taget dig tid til at lave en anmeldelse.
Jeg beklager selvfølgeligt, hvordan du har opfattet situationen, da jeg aldrig har til hensigt at støde eller misinformere nogen.

Jeg søgte nogen modeller i forbindelse med at skulle fotografere udenfor på en ny location, hvor jeg endnu ikke havde testet lys mv. Derfor vidste jeg ikke, hvordan det ville være, men jeres søde store pige, var mega god til at holde jeres lille dreng. Jeg forstår godt, at du/i blev bekymret, så jeg skal nok lige tænke på det, når jeg fremadrettet er der.

Jeg sender normalt altid en guide til alle tingene som tøjguide, location, mv. Men da vi aftalte det i sidste øjeblik dagen forinden, nåede jeg det ikke. Deri fremgår også priser på tilkøb mv., som du har manglet. Desværre har der været en del ting der skulle ændres ift. min hjemmeside, udbyder af det ene og det andet, og derfor har min hjemmeside været under ombygning. Men det har altid været tilladt at spørge hvis du havde brug for at vide noget.

Og nej, desværre kører jeg ikke i øjeblikket med salg af enkelte filer, da jeg ikke føler det skaber en fuldendt fotograferingsoplevelse for jer - det føler jeg ikke at jeg når i mål ved, ved at tilbyde køb af enkelte filer.

Men jeg er glad for, at du synes billederne blev gode.

Kh Amalie

Helt igennem fantastisk

Helt igennem fantastisk, empatisk, dygtig og omsorgsfuld fotograf! Vi har tvillingedrenge på 3 år, som Amalie har taget billeder af flere gange. Hun er rigtig god til børn og drengene er vilde med hende! Generelt virkelig god service, og svarer hurtigt når man skriver. Hende kan jeg varmt anbefale ♥️

17 września 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg havde brug for nogle billeder…

Jeg havde brug for nogle billeder i en fart til en gave til min mor, og Amalie hjalp mig. Ikke kun var hun hurtig til at svare på mine forespørgsler, men hun formåede også at fange øjeblikket og skabe smukke minder. Min mor blev virkelig glad for billederne.

24 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

Vi fik tager de sødeste billeder af…

Vi fik tager de sødeste billeder af vores datter hos Amalie. I forbindelse med en konkurrence som vi blev ud taget til.😍

Hun var mega sød og imødekommende. Og var hurtig til at få nogle mega gode billeder i kassen af vores datter inden hendes tålmodighed løb ud.❤️😂

Man kunne tydeligt fornemme at hun kunne noget med børn, og samtidig forståelse for at vores datter havde brug for lige at se stedet an inden hun følte sig helt tilpas. 🥰❤️

Ville klart anbefale hende til andre med små børn!🥳

8 kwietnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Rigtig god oplevelse for hele familien!

Rigtig god oplevelse for hele familien, og specielt vores datter på 3 måneder.
Amalie er professionel og rigtig god til de helt små!
Hun er ligefrem, og vi har fået taget de mest fantastiske billeder! Kæmpe anbefaling herfra. :-)

8 kwietnia 2023

God oplevelse for alle!

Med 3 børn, en på 5 år og 2 på 3 år hvor den ene er Kognitiv handicap, ved man aldrig hvad man skal forvente.

Men kan kun sige det var positivt, mine børn blev lyn hurtig tryg, og vi fik tage nogle super gode billeder. Kan slet ikke vente med og få dem op og hænge.
I stedet for og presse børnene til lidt flere billeder stoppede hun imens det stadig var en leg for dem. Kan kun anbefale Amalie!

5 kwietnia 2023
Oceniono na 5 z 5

De bedste billeder til dato 🌸

Vi var nede at få tage søskende billede ved Amalie. Sjældent har jeg oplevet så imødekommende og smilende fotograf der bare formår at fange børnene hvor de er.

Trods en stille lidt generet 5 årig og en lidt hidsig 1 årig har vi bare fået så gode billeder 😍

Tak for fantastiske billeder og ikke mindst en service i top 🤩

7 kwietnia 2023

Fotografering af familie på 3 med 4 mdr. gammel baby gik fremragende 😃🌸❤️

Amalie er meget professionel og dygtig til sit arbejde.😊 Ligeledes havde hun en masse ideer til hvordan vi kunne posere samt rekvisitter til billederne. Amalie var med til at gøre det så naturlig og afslappet at få taget billeder. Vi havde vores søn med på 4mdr. og han var også tryg i hendes selskab. Vi fik taget mange gode billeder, så det var svært at vælge imellem dem, men det bekræfter endnu engang at Amalie er hammer god til sit job 😃 De største anbefalinger fra vores side.

26 marca 2023
Oceniono na 5 z 5

Super positiv oplevelse for os og vores…

Super positiv oplevelse for os og vores lille pige.

Amalie var rigtig god til vores pige på 2 måneder, som fik plads til at være en baby. Hun var rigtig god til at vejlede os, uden det blev for formelt og vi fik taget så mange gode billeder af hende og vores familie sammen.

Vi har haft så svært ved at vælge mellem billederne, fordi der var så mange gode billeder, i mange forskellige setups.

Amalie var ligeledes dejlig fleksibel i forhold til tidspunkter for fotografering og alt i alt en rigtig god og positiv oplevelse, som vi ikke kan sætte en finger på ☺️

19 marca 2023
Oceniono na 5 z 5

Amalie er utrolig dygtig til sit…

Amalie er utrolig dygtig til sit arbejde. Hun fik os til at smile og grine helt naturligt og vi følte os rigtig godt tilpas. De billeder der er taget er blevet super gode.
Kan klart anbefale hende

19 marca 2023
Oceniono na 3 z 5

Fotosesion

Amalie er god til børn. Hun fangede vores søns interesse, og fik ham til at grine. Vi fik nogle gode billeder af ham.

Lidt mere tid ville dog være dejligt.

16 lutego 2023
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej