Amalie er en utrolig dygtig fotograf, som vi varmt kan anbefale! Hun har en helt særlig evne til at skabe en afslappet og tryg stemning, hvilket gør hele oplevelsen behagelig. Hun er fantastisk til at... Zobacz więcej
Virkelig jord og varmenær fotograf, virkelig dygtig til sit arbejde! Skyder nogle fantastisk billeder, kort ventetid på at få billederne, og så er Amalie så god til også at få det til at føle sig hy... Zobacz więcej
Det er anden gang vi får vores datter fotograferet hos Amalie. Også denne gang var det en virkelig god oplevelse. 😊 Hun er god til at guide så der bliver fanget mange gode situationer og udtryk. Bil... Zobacz więcej
Fra første minut vi trådte ind i Amalies studie var pigerne rolige. Vi blev taget godt imod og mine 2 piger følte sig straks helt trygge. Amalie er et dejligt varmt menneske der formår at pille a... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Børne-og Familie fotograf med fokus på det naturlige og legende.
Stormgade 9, k th, 7100, Vejle, Dania
- amaliesandgaardphotography@hotmail.com
- amaliesandgaardphotography.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Rigtig god oplevelse 💛
Rigtig god oplevelse 💛
Vi fik taget billeder af hele familien og sikke nogle skønne billeder.
Amalie var super imødekommende og god til at guide vores 3 børn så de forstod opgaven. Hun har fanget børnene på de bedste øjeblikke. Børnene (og vi voksne) følte os tilpas og i gode hænder.
Vi vil klart anbefale Amalie til andre.
Fem stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rigtig god oplevelse
Mine 2 drenge og jeg var til photoshoot hos Amalie og det var bare en super god oplevelse. Amalie tog sig god tid til os og var super til at instruere os for at få de bedste billeder. Hun var rigtig sød og tålmodig overfor børnene. Hun får mine varmeste anbefalinger 🥰
0 ud af 0 stjerner herfra! …
Vi vælger at takke ja tak til at vores børn kan sidde model til nogle nye baggrunde Amalie skal afprøve i Børneloppen Aalborg. Hun reklamere fint og flot med der vil være "unike" priser på julekortene, som tak for hjælpen. Ligeledes fremgår det tydeligt at man skal betale et depostium på 100kr fordi flere er udeblevet og hun ønsker at man kommer. Hvilket er helt fair! Det fremgår også at hvis man udebliver får man ikke de 100kr tilbage og at man kan få modregnet de 100kr et køb.
Vores dårlige oplevelse starter da vi kommer til et total kaotisk hjørne i bunden af butikken, hvor der vælter rundt med børn og forældre, som ikke er igang med fotografering. Vi kommer forholdsvist hurtigt til og børnene er gode til at sidde roligt og koncentreret. Bagefter bliver der udleveret et SDkort til en mand som sidder bag ved en computer, her bliver alle billederne sat frem og man skal så selv køre frem og tilbage og vælger nogle ud, som han så tager ud af de mange så man har færre at vælge i mellem. Når man så får valgt et billede, kan man først her få oplyst priserne som ærligt talt er helt ude i skoven med tanke på at lyset var dårligt på billederne og der var flere dårligere vinkler på dem. Vi skulle betale 499kr for 10 små julekort 😑. Derudover kunne man ikke købe enkeltvis hvis man skulle bruge et ekstra, så måtte man bare betale for 10 mere. Mens man sidder der og ærger sig over priserne ikke er "unikke" som lovet, bliver man voldsomt presset af manden med computeren til at tage en hurtig beslutning og gå til kassen for at betale. Vi beder om 5 minutters betænkningstid som ikke falder i god jord! Vi vælger ud fra kvalitet af billederne og de høje priser at sige pænt nej tak til at bestille julekortene. Det var ikke velset at sige fra. Vi vælger at gå derfra, hvorefter vi kommer i tanke om depositumet som vi mener at vi er i vores gode ret til at få retur, da vi er mødt op, men ikke var tilfreds. Vi går tilbage og henvender os til manden bag computeren, som flabet får sagt at det kan ikke betales tilbage med alt den ulejlighed de har haft med os 😑. Her hopper kæden af og jeg bliver rasende. DET ER DET VILDESTE BONDEFANGERI!!
Aldrig har jeg oplevet så dårlig behandling. Vi bliver i tvivl om betingelserne, vi fik tilsendt og læser dem igen for at konstatere at det kun er ved udeblivelse man ikke får pengene retur. Det skal lige siges at betingelserne først bliver sendt når man har betalt sit depositum, vi undersøger hjemmesiden for priser uden held. Amalie har ydermere den frækhed at skrive dagen før hvorfor vi ikke er mødt op som aftalt, hertil må vi sende billeder af vores aftale først er dagen efter. Hun virker ikke til at have styr på tingene. Set i bagspejlet burde alle alarmklokker have ringet. Men ærlig talt følte vi at det var specielt at blive udvalgt til at skulle sidde model og det var gratis at blive fotograferet med "unikke" priser bagefter. Men hos Amalie er man ikke speciel blot næste nummer i hendes række af bondefangeri.
Større amatør skal man lede længe efter. Gå langt uden om!
Virkelige dygtig til at få nogle…
Virkelige dygtig til at få nogle Mindefulde billeder frem på kort tid, hun er god til at få ramme de rigtig øjeblikke, vi har fået taget børnebilleder og et par familiebilleder. Jeg ELSKER de færdige resultater😍
Dygtig børne fotograf
God til at fange børnene, så de har det sjovt og billederne bliver naturlige.
Bedste service nogensinde
Bedste service nogensinde!
Min familie har ikke tidligere prøvet at benytte os af en professionel fotograf, men da vi så et tilbud fra Amalie, tænkte vi at nu skulle det være!
Vi får booket en tid og Amalie sender en meget udførlig prepguide, hvori der står beskrevet hvordan det kommer til at forgå før, under og efter fotograferingen, tips til tøjvalg, hvad man skal fortælle børnene forinden, hvor det anbefales og printe mm.
Da vi kommer til fotograferingen tager sødeste Amalie i mod os med et kæmpe smil. Vi kan med det samme mærke, at Amalie virkeligt brænder for at fotografere. Hun får leget fotograferingen ind med vores børn på 4, 6 og 10 år og de har tydeligvis en fest til fotograferingen og griner gennem hele seancen.
Kort tid efter var vores billeder tilgængelige i et online galleri og hvor var det svært at vælge! Det må vi sige Amalie, du har fanget dem præcis som vi ser dem!
Hele kommunikationen har været over Facebook og Amalie har hurtigt og effektivt besvaret eventuelle spørgsmål 😊 vi ses helt sikkert igen!
Hvis man kunne give 0 stjerner
Hvis man kunne give 0 stjerner, så havde jeg gjort det!!! Vi kørte over 1 time, for at få taget billeder, i bilen var der mig, to piger på 12år og en baby på 4mdr. Det i sig selv er en lang køretur.
Da vi ankommer til adr i Vejle, virker det allerede mistænktsom. Der er ikke noget skiltning, samtidig er døren låst.
Jeg forsøger at skrive og ringe til hende, men uden held.
Efter at have ventet i 20 min udenfor, med 3 børn, vælger jeg at køre over 1 times hjem med børnene igen….
5 min efter vi er kørt ringe hun og siger som det første: “hvor er I henne??”, hvor til jeg svarer at vi har været der og ventet og forgæves forsøgt kontakt. Hun spørger hvor vi er og jeg siger vi kan være der i løbet af kort tid. Det mener hun dog ikke at hun kan nå, for hun skal lige til Herning, da hendes forældres hund er ved er dø….
For mig virker det allermest som en stor fed løgn. Så en lang spildt køretur, med 3 børn, hvor af den ene er en baby.
Øv og en lærestreg til mig, for at tro, at vi rent faktisk var blevet udvalgt til familiebillede!
Fup og svindel!
Hold jer langt fra det!

Odpowiedź od Amalie Sandgaard Photography
Fineste familiebilleder
Vi har fået taget de fineste familiebilleder hos Amalie.
Vi følte en god kontakt og godt humør fra vi trådte ind af døren. Og selvom lillebror på 4 år blev lidt fortvivlet og ked af det så lykkedes det, sammen med Amalie, at få hans humør op igen, og han endte med at nyde det i stor stil. Vores to store drenge, på 10 og 13, havde en fest og syntes det var så sjovt, hvilket også gjorde oplevelsen sjov for forældrene.
Kommunikationen har ligeledes været god og positiv.
En skøn og sjov oplevelse
Vi skulle have nogle billeder af børnene og vores første familie billede. Vi har tre børn to på 3 og en på 5 som er fuld af god energi, så det kunne være noget af en opgave at få et billeder hvor ALLE kigger på kameraet. Men det lykkes for Amalie, med hendes rolige sind og gode humør. Tusinde tak for de mange gode billeder!
En super oplevelse
Vi havde bestilt tid til fotografering af vores fire børn. Vores yngste datter på 2 år var ikke helt glad for situationen trods Amalie gjorde alt for at skabe tillid. I stedet for at opgive situationen var Amalie med det samme klar på at både mor og far blev en del af billedet og vi kom derfra med en rigtig god oplevelse for alle og et meget hyggeligt billede med smil på alles læber. Amalie var omstillingsparat med det samme. Tak for en god oplevelse. ☺️
Hun er mega god til og tage billede af…
Hun er mega god til og tage billede af børn og få dem til og smile på billede.
Jeg have en god oplevelse med hende der hun skulle tage billede af mit barn som var lidt ked af det.. men så fandt hun på noget sjov som gjordt at min søn ikke var ked af det mere☺️
Skide godt!
Vi har fået taget de fineste billeder, rigtig god oplevelse for både børn og voksne.
Hun forstår virkelig at få et par anspændte børn til at slappe af og være godt tilpas i oplevelsen. Stor ros herfra.
Super dygtig fotograf og personale
Super dygtig fotograf og personale. Tager sig god tid og er meget professionelle. Amalie fik det bedste frem i vores søn til årets julekort. Den største anbefaling herfra.
Super oplevelse
Amalie var super god til at interagere med børnene og fange deres opmærksom. Hun er meget venlig og hurtig til at svare på de beskeder vi har sendt. Alt i alt har vi haft en rigtig god oplevelse i forbindelse med fotograferingen og vi glæder os til at se det endelige resultat af billederne. En anbefaling herfra.
En fantastisk fotograf med et varmt smil
Vi havde den sjoveste time hos Amalie. Hun formåede at få 3 teenager til at smile, grine og lave sjove ansigter.
Hun er rolig, sjov og tilpasser sig hurtig til de mennesker hun står med.
Vi har fået nogle fantastiske billeder af vores børn - men også nogle gode familie billeder.
Hun er helt sikkert et besøg værd.
Virkelig professionelt arbejde!
Vi fik taget billeder af vores 2,5 årige datter, som ikke er helt nem til at sidde stille. Men det blev håndteret utrolig professionelt så der kom et utroligt godt resultat ud af det. Det var så dejligt med alle de redskaber, der var til at få børns opmærksomhed, som gjorde at vores datter kom til at se helt naturlig ud på billederne. Efter fotograferingen har der været en rigtig god kommunikation med alt fra spørgsmål til ting vi glemte at gøre rettidigt. Det er selvfølgelig bedst, at bestille billeder i god tid. Men med små børn kan tingene meget hurtigt ændre sig. Jeg har aldrig set flottere billeder af min datter! Så alt i alt har det været en utrolig behagelig oplevelse med masser af professionalisme, målgruppefokus og ikke mindst en oplevelse af leg for vores datter.
Skuffet.
Det tager alt for lang tid for at få sine billeder. Dårlig information.
Til dit svar:
Jeg undre mig over din måde at skrive at jeg har accepteret noget ved bestilling af tid ??
DU sendte en tid til mig på Messenger? Intet andet.. du har ikke sendt noget der ligner handelsbetingelser 🤦♀️
Svar: jeg har ikke udfyldt noget som helst ?? Og hvis du mener jeg har det, så kan du jo sende det til mig ;)

Odpowiedź od Amalie Sandgaard Photography
Super energi der smitter
Amalie har en super energi der smitter af, og gør det helt afslappende at få taget billeder.
Er yderst tilfreds med resultatet og giver de bedste anbefalinger til Amalie:)
Virkelig god service
Virkelig god service, meget professionelt. Vi er meget tilfredse med resultatet og vil helt sikkert bruge Amalie igen!
Magiske øjeblikke skabes..,
Vi mødte Amalie ved en tilfældighed i 2019, da jeg ledte efter en fotograf til at forevige vores første guldklump. Jeg ville have lavet en billedserie til min bedre halvdel. Jeg søgte efter fotografer, hvor jeg blev henvist til Amalie. Mødet med hende skulle vise sig at blive et længerevarigt forhold. Vi skrev lidt frem og tilbage, og jeg bestilte en tid. Hun var meget seriøs og sendte og retningslinjer med, hvilket tøj mønstre mm, der kunne anbefales. Det var super fint med informationen på forhånd, så jeg havde mulighed for at forberede os hjemmefra, og få det ønskede resultat. Min bedre halvdel blev så glad for billederne, at vi bookede en ny fotosession, samme år, hvor vi alle kunne være med. Der har igennem alle forløbene være plads til grin, leg og seriøsitet på samme tid. I de efterfølgende år, har vi brugt hende til vores årlige julesessioner. Selv i år, har hun taget turen til Aalborg for at forevige vores - nu - to guldklumper, og med en baby og en på 3,5 år, har hun formålet at lave noget magisk igen. Og den opgave er ikke den nemmeste, hvor de to skulle sidde stille sammen. Med hendes tilgang til det, fik vi det ønskede resultat.
Alle gangene har vi fået tilsendt eller vist billederne, så vi havde mulighed for at vælge, hvilke vi gerne ville have tilskåret og behandlet. Det har været helt perfekt for os. Hun får de varmeste anbefalinger fra os, og er helt sikkert en passioneret og perfektionistisk fotograf, som fanger nogle specielle øjeblikke. Vi håber at se hende i Aalborg igen næste år, selvom hun nu holder til længere nede i landet.