Perfekt købsoplevelse 😊
Maskine samt tilbehør, leveret som aftalt.
Super kundeservice, der også svarer i weekenden 😊
Det er ikke sidste gang jeg handler med alltools.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Maskine samt tilbehør, leveret som aftalt.
Super kundeservice, der også svarer i weekenden 😊
Det er ikke sidste gang jeg handler med alltools.dk
Købte for nylig en minigraver hos alltools.dk.
Hele processen forløb fuldstændig smertefrit.
Hjemmesiden eroverskuelig og nem at bruge.
Kundeservicen svarede hurtigt på mine spørgsmål.
Maskinen blev leveret hurtigt og til tiden.
Kvaliteten lever fuldt ud op til forventningerne.
Kan varmt anbefales til andre maskinkøbere.
Købte en rippa rs04 minilæsser
Som jeg var rigtig glad for og har også givet en god anmeldelse her på trustpilot.
Efter maskinen havde kørt 5.8 timer ville den pludselig ikke køre mere. Det er åbenbart ikke noget alltools tager særlig alvorligt så jeg måtte have en uvildig mekaniker på. Og alltools har jeg intet hørt fra. Det er dårlig ringe service. Så regn med at når du har købt maskinen så skal du klare dig selv

Odpowiedź od Alltools
Bra och personlig service! Dom tar ansvar för hels leveransen och när jag köpte min grävmaskin funkade kommunikationen toppen. Har varit snabba på att svara på mina frågor både före och efter köpet.
Hurtig, kompetent og god service. Maskinen lever op til mine forventninger, den blev leveret hjemme hos mig, og fik en grundig intro/gennemgang af maskinen.
Rippa r10 eco med 2 cyllinder kubota motor
Alt er lige efter bogen.varen svare til det forventede, og der har intet været med den siden købet. Rippa r15 med førerhus og 3 cyl kubota
Fik leveret min Rippa 03 mini skidsteer (Bobcat uden kabine) samt ekstra udstyr som 4i1 skovl og pallegafler. En større investering, og man er selvfølgelig nervøs, når man skal bruge penge i den størrelse, men alt var og har været perfekt, og efterfølgende spørgsmål er alle blevet besvaret til UG. Maskinen er langt over hvilken kvalitet, som man ellers ville tro til den pris. Efterfølgende har de selv kontakt mig, og spurgt om alt var som det skulle være, og om maskinen "har opført sig ordentligt". Kunne man give mere end 5 stjerner, så skulle det være her. Handler her helt sikkert igen!
Hurtig kommunikation og hurtig leverling lige til adressen inkl. udstyr der var bestilt.
Jeg handler gerne her igen.
Fin service. Alle aftaler overholdt og god instruktion i funktioner og vedligehold af maskinen. ( Er novice )
Hurtig levering og jeg er super glad for mine nye rørudvidere