1. Projektowanie stron WWW
  4. Usługi SEO
  5. Projektant webowy
  6. Hosting internetowy

Napisane przez firmę

Professionelle hjemmesider til små og mellemstore virksomheder – fra 3.500 kr. Copenhagen Web Studio tilbyder billige og professionelle hjemmesider til små og mellemstore virksomheder, der ønsker en stærk online tilstedeværelse. Vi gør det enkelt at komme online med en hjemmeside, der ser flot ud, er mobilvenlig og fungerer optimalt på alle enheder. Vores startpris på kun 3.000 kr. gør det muligt for virksomheder at få en hjemmeside, der matcher deres behov – uden at sprænge budgettet. Vi tilbyder tre forskellige pakker: Basis, Professionel og Premium, så du kan vælge en løsning, der passer til din virksomhed. Fra en simpel 1–3-siders hjemmeside med kontaktformular og grundlæggende SEO til en avanceret hjemmeside med 4–6 sider, online booking, betaling og salg af produkter – vi leverer altid kvalitet til prisen. Ud over selve hjemmesiden tilbyder vi abonnementer med hosting, sikkerhed, backup og vedligeholdelse, så din hjemmeside altid er opdateret, sikker og kører problemfrit. Vi kombinerer teknisk ekspertise med personlig rådgivning, så du får en hjemmeside, der både ser professionel ud og hjælper med at skabe flere henvendelser og kunder. Copenhagen Web Studio har fokus på at levere billige, professionelle og brugervenlige hjemmesider, hvor kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd. Vi hjælper virksomheder med at få en stærk online profil – uanset om du starter fra bunden eller vil opgradere din eksisterende hjemmeside.

4,3

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Service i top klasse

Service i top klasse. Vi er en nyopstartede virksomhed, og manglede en hjemmeside. Copenhagen web studio hjalp med dette men ikke kun det.
Han hjalp med alt fra a til å og satte os ind i de forskellige ting.
Laver adskillige opfølgninger på hvordan det går osv.

Rigtig flink og til at snakke med selv omkring de mindste detaljer. Alt i alt 10/10

1 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Utrolig god og hurtig service.

Utrolig god og hurtig service. Bookede et møde direkte via deres hjemmeside, og kort tid efter stod der en medarbejder, der vidste hvad han lavede.

Vi gik hurtigt i gang med min hjemmeside, og han lyttede virkelig til mine ønsker – samtidig med at han kom med gode ideer og forslag til, hvad der gav mening for min virksomhed.

Allerede dagen efter havde de en færdig skabelon klar, hvilket jeg var ret imponeret over. Glæder mig helt vildt til det videre samarbejde og til at få lavet et automatiseret system til vores kundehenvendelser.

2 lutego 2026

Super god oplevelse

Super god oplevelse

Meget professionel service og flot resultat. De var hurtige til at svare, nemme at samarbejde med og leverede en hjemmeside i høj kvalitet. Alt forløb som aftalt.

Kan varmt anbefales.

29 stycznia 2026

Service i verdensklasse

Ikke nok med at Copenhagen Web Studio tilbyder kundeservice ud over det sædvanlige – de leverer også en lang række services, der bare spiller.

Kan klart anbefales, hvis I ønsker en pålidelig og professionel partner inden for hjemmesideudvikling.

27 stycznia 2026
Logo Copenhagen Web Studio

Odpowiedź od Copenhagen Web Studio

Kære Jonathan,

Tak for din bedømmelse og samarbejdet! Det var en fornøjelse. Jeg er glad for at du er tilfreds med hjemmesiden!

Dbh.

Oceniono na 5 z 5

Generelt en rigtig god service

Generelt en rigtig god service! De Leverede en rigtig flot hjemmeside på aftalt tid og fulgte alle mine behov for hjemmesiden!

Profesionelle og flinke - kan klart anbefale!

17 października 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej