Mnie oszukali na dwadziescia tysiecy nie wiem dlaczeog moje opinie sa usuwane ? Bo udalo mi sie odzyskaco od nich jakies pieniadze ? Dalej do mnie wydzwanaja i kaza wpalcic pienaidze za jakis podatek... Zobacz więcej
Allianz Market
Dla mnie platforma podejrzana. Ciesze sie ze nie wplacilam wiecej pieniedzy. Handlowalam na jakis 200 dolarach zeby sie uczyc. Mocno naciskaja na wplaty wiekszych pieniedzy. Co mnie zaniepokoilo przed... Zobacz więcej
Allianz Market nie jest zarejestrowany. Prawie przez nich straciłem pieniądze, dom i samochód. Jestem po prostu wdzięczny, że pan A.Baechler pomógł mi odzyskać moje pieniądze. Najlepsze narzędzie d... Zobacz więcej
Od dawna szukam platformy, na której można zarabiać w Internecie przy niewielkiej inwestycji. A ten jest świetną opcją. W końcu tutaj możesz uzyskać zyskowny handel z ekspertami rynkowymi. Bardzo resp... Zobacz więcej
Prosta i Bezpieczna Platforma Handlowa
Ta firma jest bardzo rzetelna
Handluję z Allianz Market od 6 miesięcy. W trakcie współpracy dowiedziałem się, że firma ta jest bardzo rzetelna i dzięki niej można zarabiać w internecie nawet przy minimalnej inwestycji. Ponadto ta firma ma doskonałą obsługę klienta, która jest dostępna przez całą dobę. Nowoczesny interfejs i doskonały design strony przyciąga swoją wyjątkowością. Natychmiastowa wpłata i wpłata pieniędzy. Istnieje wiele instrumentów handlowych.
Witajcie.Сieszę się, że wszedłem na tę stronę.
witajcie. Strona z minimalnymi inwestycjami.Zarabiałem 2-3 dolary na innych stronach, a tutaj zdarza się 10-40 dolarów dziennie.Marka jest znana, a firma jest bardzo niezawodna. Nie mogłabym ufać, dopóki nie sprawdziłam, a teraz mogę powiedzieć, że to Sprawdzona firma.W grupie z profesjonalnymi ludźmi szybko się uczyłem. Chłopaki pomagali wszystkim odpowiedzieć na wszystkie pytania. Zwykle na stronie musisz poczekać na wykonanie, a tutaj natychmiastowa wypłata. Pieniądze też są prawdziwe. Ostatnio mogłem nawet kupić telefon.
Pozornie solidny, chociaż nieznany broker
Nigdy wcześniej nie słyszałem o tej platformie. Pewnie nie wydają tyle na marketing, ile Plus i Etoro.
Przez kilka tygodni testowałem handel na koncie demo i jednocześnie realnym. Częstym legalnym oszustwem brokerów jest różnicą pomiędzy wynikami w wersjach demo i realnej ze względu na brak prowizji i inne uproszczenia w działaniu demo-konta. Przez około półtora miesiące dokonywałem takich samych transakcji na koncie demo i realnym przy zakupie według ceny rynkowej oraz za pomocą zleceń odroczonych (gdy cena X osiągnie, kup Y akcji…), korzystałem ze zleceń Stop Loss i Take Profit (które na Allianz Market mają bardziej czytelne dla nas nazwy Ustaw autozamykanie -> Kiedy zysk = … albo Gdy strata = …).
Wynik był prawie identyczny. Konto realne z 5000 złotych wzrosło do 6342.3 (+26,85%), gdyż demo z 5000 do 6338.5 zł (+26,77%). Powstała minimalna różnica najprawdopodobniej została spowodowana dokonywaniem transakcji ‘ręcznych’.
Duży wybór kryptowalut, światowe indeksy, wiele par walutowych, oraz niewielka dla takich platform selekcja akcji firm, jednak są to najbardziej znane światowe firmy, które właśnie interesują większość inwestorów.
Może nie jest jednoznacznie najlepszą platformą, Allianz Market jest na pewno nie gorzej, niż Etoro, TMS, Plus 500 i inne liderzy.

Odpowiedź od Allianz Market
Dość wygodny sposób na inwestowanie w…
Dość wygodny sposób na inwestowanie w kryptowaluty. Na Plus 500 jest podobna oferta, jednak Allianz jest po prostu szybszy i wygodniejszy. Zakup akcji czy pary walutowej odbywa się w ułamek sekundy, jak to powinno być. Myślę, że nie jestem jedyną osobą, która wielokrotnie traci zysk z powodu opóźnienia działania zlecenia. Na Allianz Market ten czas jest przynajmniej trochę krótszy. Szkoda, że w tej chwili brakuje wskaźników analizy fundamentalnej firm, oraz narzędzi do analizy wykresów. Korzystam z innych darmowych narzędzi, chociaż integracja takich możliwości w platformie byłaby bardzo wygodna.

Fajna platforma
Fajna platforma, w łatwy sposób można przełączyć się pomiędzy kontem demo a realnym. Sporo par walutowych i CFD na kryptowaluty. Spready są niskie i widoczne podczas dokonywania transakcji. Polecam!

Odpowiedź od Allianz Market
Wygodna, szybka i minimalistyczna platforma
Wygodna i minimalistyczna platforma, działa bardzo szybko, ma wiele kryptowalut i par walutowych w ofercie, spread jest widoczny podczas zakupu aktywów, momentalne wystawienie zleceń autozamykania transakcji (take profit i stop loss na innych stronach), brakuje narzędzi do analizy wykresu, wypłata działa poprawnie (testowałem na 200$). Całkiem solidny broker, ujawnienie ryzyka i regulamin są przejrzyste, więc istnieje bardzo mała szansa, że jest oszustwem. Oceniam na 9 z 10

Dość nowa platforma handlowa
Dość nowa platforma handlowa, ale bardzo obiecująca. Dawno nie spotkałem się z tak wygodną aplikacją o przejrzystej funkcjonalności i pięknym interfejsie. Oczywiście nadal potrzeba wielu ulepszeń, ale to już wygląda nowatorsko. Mam nadzieję, że Allianz Market może zrewolucjonizować świat handlu