Allianz Market

Mnie oszukali na dwadziescia tysiecy nie wiem dlaczeog moje opinie sa usuwane ? Bo udalo mi sie odzyskaco od nich jakies pieniadze ? Dalej do mnie wydzwanaja i kaza wpalcic pienaidze za jakis podatek... Zobacz więcej

Dla mnie platforma podejrzana. Ciesze sie ze nie wplacilam wiecej pieniedzy. Handlowalam na jakis 200 dolarach zeby sie uczyc. Mocno naciskaja na wplaty wiekszych pieniedzy. Co mnie zaniepokoilo przed... Zobacz więcej

Allianz Market nie jest zarejestrowany. Prawie przez nich straciłem pieniądze, dom i samochód. Jestem po prostu wdzięczny, że pan A.Baechler pomógł mi odzyskać moje pieniądze. Najlepsze narzędzie d... Zobacz więcej

Od dawna szukam platformy, na której można zarabiać w Internecie przy niewielkiej inwestycji. A ten jest świetną opcją. W końcu tutaj możesz uzyskać zyskowny handel z ekspertami rynkowymi. Bardzo resp... Zobacz więcej

Prosta i Bezpieczna Platforma Handlowa

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Mam małe szkolenie w handlu w tej…

Mam małe szkolenie w handlu w tej firmie. Wybrałem handel obligacjami, dużo łatwiej jest mi pracować z małym ryzykiem, potem okazuje się, że zarządzam pieniędzmi bez emocji)) Fajnie, że nie tylko uczyli strategii handlowych, ale także zwracali uwagę na psychologię, i prawdopodobnie dlatego okazuje się odnosić sukcesy w handlu!

Kazimierz

Wygodna starość, a może młodość, praca w domu, brak szefów i szefów, dobry dochód pieniężny z poważnym podejściem do biznesu, łatwość korzystania z platformy transakcyjnej, a także szybkie wprowadzanie i wypłacanie środków.Nie musisz iść do bankomatu, nie ma prowizji za przelewy Zalecaćи.Oszczędność pieniędzy oszczędność czasu szybko przelane pieniądze.

9 czerwca 2021

W tej chwili pracuję od ponad roku

W tej chwili pracuję od ponad roku, wszystko jest w porządku, nie planuję zmiany. Dobra okazja do zarabiania online przy niewielkich inwestycjach, doskonała Obsługa klienta 24/7. Zadowolony z tego, że szybkie wypłaty i środki wejściowe, fajny interfejs platformy i projekt aplikacji. Pracuję w wolnym czasie, pieniądze "kapią".

Bardzo wygodna platforma handlowa

Bardzo wygodna platforma handlowa, posiadam pozycje na kilku instrumentach i nie przeszkadza to w aktywnym handlu. Pojawiły się pytania dotyczące notowań ropy, obsługa natychmiast odpowiedziała i udzieliła wyczerpującej odpowiedzi. Dla mnie, jako aktywnego tradera, nie ma minusów!

9 czerwca 2021

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy…

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą firmą. Podoba mi się platforma, duża liczba narzędzi inwestycyjnych i, co najważniejsze, doskonały zespół analityków, którzy dzielą się dobrymi pomysłami handlowymi.
Nawiasem mówiąc, nigdy nie popełniliśmy błędu w interpretacji wiadomości o posiedzeniu Fed.

2 czerwca 2021

Od dawna szukałem dobrej platformy do…

Od dawna szukałem dobrej platformy do zarabiania pieniędzy, ponieważ jestem studentem chciałbym coś, co nie zajmie dużo czasu i jest proste, ta platforma jest właśnie tym, co przynosi dochody 24/7. Dzięki twórcom Od dłuższego czasu zarabiam na tej platformie i jestem bardzo zadowolony, strona jest na tyle prosta do zrozumienia, nie zajmuje dużo czasu i wysiłku, zawsze pracuję z przyjemnością

14 maja 2021

Nawet nie spodziewałam się takiego wyniku!

Współpraca z Allianz Market jest niesamowita. Wszystko co inwestuję przynosi mi dużo zysku! Bardzo dziękuję mojemu doradcy Marcinowi. Robię wszystko, co mi mówi i wygrywam. Zawsze jest w kontakcie, kiedy go potrzebuję. Jeśli ktoś z kierownictwa to czyta, proszę dać mu nagrodę! Bardzo podoba mi się również interface platformy. Wygląda bardzo elegancko. Polecam.

6 maja 2021

Od dawna chciałem zarabiać w Internecie…

Od dawna chciałem zarabiać w Internecie przy minimalnych nakładach inwestycyjnych. Postanowiłem zacząć od tej platformy i nie żałowałem, bo to znana marka. Naprawdę działająca platforma, świetna okazja do zarobku. Odbyło się szybkie szkolenie z handlu od profesjonalistów. Podoba mi się duży wybór instrumentów handlowych.

6 maja 2021

Ta wspaniała strona jest odpowiednia…

Ta wspaniała strona jest odpowiednia dla tych, którzy chcą zarabiać prawdziwe pieniądze.
Jest to dobra okazja do zarabiania pieniędzy online przy niewielkich inwestycjach i bez oszukiwania. Najpierw musisz przejść szybkie szkolenie w zakresie handlu z zespołem profesjonalistów, a następnie możesz zacząć pracować. Na początku nie wierzyłem w możliwości tej strony, po zarobkach uwierzyłem.

5 maja 2021

Bardzo się cieszę

Bardzo się cieszę, że zostałem tutaj przeszkolony. Teraz spokojnie otwieram krótkie pozycje nawet przy złożonych derevatach, mam zarządzanie ryzykiem w handlu, a wyniki handlowe wyraźnie się poprawiły w ciągu ostatniego kwartału. Więc faceci rozumieją ich biznes, a ich rekomendacje są warte wysłuchania, szczególnie w wiadomościach z Fed))

5 maja 2021

Bardzo ciekawy projekt zarabiania w…

Bardzo ciekawy projekt zarabiania w Internecie, łatwość korzystania z platformy transakcyjnej, doskonałe wsparcie techniczne zaczęło się nie tak dawno temu, ale w krótkim czasie osiągnęło dobry wynik. Jestem bardzo wdzięczny temu projektowi za możliwość zarobienia pieniędzy w tak złym dla nas czasie w związku z epidemią covid.

28 kwietnia 2021

Firma z minimalnymi wkładami inwestycyjnymi. Super organizacja której można śmiało ufać. Jestem bardzo zadowolona, ze oni gotowi wspierać 24/7. Pracowałam z domu, nie trzeba było jeździc do biura, a płacili zawsze zgodnie z warunkami płatności. Polecam wszystkim, kto chce pracować online bez dużych wkładów finansowych. Świetna firma z fajnym interfejsem i projektem aplikacji.

28 kwietnia 2021

Na Allianz Market handluję od dłuższego…

Na Allianz Market handluję od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolony. To dobra okazja do zarabiania pieniędzy w Internecie przy niewielkiej inwestycji. Jest przyjazny dla użytkownika interfejs, ładny design. Świetna okazja, aby nauczyć się szybko handlować z zespołem profesjonalistów. Jest tu świetny zespół wsparcia 24/7. Pieniądze są wypłacane bez problemów.

27 kwietnia 2021

Witam

Witam! Jestem jedną z nowych. I chcę powiedzieć, że zacząłem od minimalnej inwestycji. I raz już wypłaciłem pewną kwotę-szybkie wejście i wypłata środków. Pomoc jest tutaj 24/7. Рozdrawiam

15 kwietnia 2021

Allianz

Witam, wpłaciłem 2300 dolarow, jak do tej pory nie mam problemu, przez dwa dni zarobiłem 300 dolarow, ale zaczynają się jakieś podejrzenia z mojej strony, dzwonił do mnie analityk i rozmawialiśmy z półtora godziny,powiedział żebym zainstalował na komputer program który pokazuje mój pulpit i pokazal mi swoje konto i potem patrzył moje konto, namawia na tranzacje na więcej inwestycji i nie wiem co robić, czy dalej inwestować czy nie, chciałbym was poradzić się o opinię i co o tym myślicie? Analityk się nazywa Krystian domski. A co do telefonów to macie racje, dzisiaj dzwoniłem do niego I odebrał jakiś gość wgl ktoś inny prywatna osoba I powiedziała że to jest pomyłka, oni tylko korzystają z wychodzących telefonów a z nimi się skontaktować to tylko przez emaila. A i wgl na początku musiałem im dowod wysłać w celu weryfikacji.

14 kwietnia 2021

zyskowny handel z ekspertami rynkowymi

Zarejestrowany w tej aplikacji rok temu. Wygodny i prosty interfejs, ładny design. Świetna okazja, aby szybko nauczyć się handlować z zespołem profesjonalistów. Jest tu świetny zespół wsparcia 24/7. Wypłata pieniędzy odbywa się bez problemów. Więc polecam!

5 kwietnia 2021

Scam oszustwo namawiają na wpłaty i…

Scam oszustwo namawiają na wpłaty i koniec kontakt urwany.
O wypłaceniu możecie tylko pomarzyć
zero odpowiedzi.
Nie róbcie tego błędu odrazu ich skreślić i ostrzegajcie innych

2 kwietnia 2021
Logo Allianz Market

Odpowiedź od Allianz Market

Szanowny Kliencie,

Prosimy o podanie adresu e-mail, który był użyty przy rejestracji na naszej platformie, abyśmy mogli Pana/i znaleźć i pomóc jak naiszybciej rozwiązać zaistniały problem.

Uwaga na Allianz Market, to oszuści!

Uwaga na Allianz Market / AllianzMarket
Allianz Market to nowy SCAM podszywający się pod brokera Forex. Zatrudnieni przez firmę telemarketerzy dzwonią do mieszkańców Polski przekonując ich do dokonywania inwestycji. Spółka ta nie jest jednak licencjonowana przez żaden nadzór finansowy. Jako miejsce rejestracji podaje skrzynkę pocztową w raju podatkowym, którą posługuje się wiele nieuczciwych firm offshore. Ponadto spółką-matką Allianz Market jest Swiss-SVG Holding LTD, odpowiadające za SCAM Monfex.

Poszkodowani klienci wskazywali na brak możliwości wypłaty środków oraz na natarczywość, agresywne techniki sprzedażowe i wschodni akcent kontaktujących się z nimi „analityków”. Wszystko wskazuje na to, że Allianz Market to kolejne oszustwo inwestycyjne, podszywające się pod brokera Forex.

I tyle w temacie.

15 marca 2021
Logo Allianz Market

Odpowiedź od Allianz Market

Szanowna Pani Tereso,

Sprawdziliśmy Pani konto i nie zauważyliśmy żadnych podejrzanych działań ze strony Spółki.

Nasza firma nigdy nie bierze udziału w oszustwach, pracujemy wyłącznie na podstawie umów z klientami, nie łamając żadnych zasad. Prosimy o podanie niezbędnych informacji managerowi Wsparcia Klientów, aby sfinalizować proces wypłaty środków z Pani konta.

Dziękuję za zrozumienie i czekam na dalszą współpracę.
Zespół obsługi klienta,