Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Helaas te kleine bougiesleutel besteld. Had deze al uitgepakt, kan 'm daarom niet terugsturen. Bougies zijn dik in orde, anode mooi op tijd gekomen. Paste perfect door de brievenbus allemaal.

Oceniono na 5 z 5

groot assortiment ook voor oude motoren. Goede hulp bij het zoeken van onderdelen als je er even niet uit komt en accuraat afhandelen van een verkeerde bestelling. Valt niet veel meer te wensen.

Oceniono na 5 z 5

Echt een top winkel, heb al meerdere keren onderdelen voor me motor bij hun besteld en er nooit problemen mee gehad. Het personeel is ook heel behulpzaam en aardig.

Oceniono na 1 z 5

Allesmarine kan een goede website zijn, maar dat zijn ze niet. Meerdere keren besteld en alles werd nooit als aangegeven levertijd bezorgd. Klantenservice geeft slecht excuus omdat warm is duurt teru... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

MarineSpareParts BV is in Nederland met Allesmarine.nl en internationaal met MarineSpareParts.com de online technische watersportwinkel voor al uw bootonderdelen, motoronderdelen en watersport accessoires. Wij zijn officieel dealer van Mercury, MerCruiser, Yamaha en Suzuki. Daarnaast zijn wij dealer van Quicksilver rubberboten, Hasle Summerfun en Emok Aluminium boten. Via Trusted Shops bieden wij u ook een 'Kopersbescherming' waarbij uw bestelling gratis tot €100,- verzekerd is. Nog steeds twijfels? Bel ons dan even via 0226-450913, wij staan u graag te woord 🙂

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 93

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Goed overzichtelijke site met de…

Goed overzichtelijke site met de mogelijkheid om ook "after market" onderdelen te bestellen. Helaas een trage levering....

7 listopada 2025

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor uw mooie review! Hopelijk kunnen wij de volgende keer voor een 5-sterren review gaan met een snellere levering. 🤩

Helaas komt het wel eens voor dat de levering van niet gangbare onderdelen langer kan duren. Dit proberen wij zo transparant mogelijk op voorhand aan te geven.

Mocht u nog een keer iets nodig hebben dan weet u ons te vinden! 💪🚤

Alles bestens

Alles bestens, gerne wieder.

13 listopada 2025

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Thank you for your review and see you next time! 🤩💪

snel en goed en betaalbaar

snel en goed en betaalbaar

11 listopada 2025

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review te schrijven! 🤩

Mochten wij u in de toekomst nog eens kunnen helpen dan weet u ons te vinden 💪🚤

Oceniono na 1 z 5

Wat een OPLICHTERS

Wat een OPLICHTERS, MAFFIA!
gebruikte mercury 60pk gebracht om te checken starte lastig, liep onregelmatig. Na € 400,- betaald te hebben viel na 10 minuten varen de boot stil op het Markermeer. Boot direct terug gebracht. Na 2 weken werd er geconstateerd dat er een benzineslang dubbelgevouwen zat en moeilijk zichtbaar was. Of ik even € 200,- wilde betalen. Aangegeven dat ze dit de 1e x hadden kunnen/ moeten zien. Wilde toegepaste onderdelen betalen. Was geen optie. Helft van factuur ook niet. Kreeg boot niet mee. En wilde ook wel de stallinskosten doorbelasten. Op het Markermeer stil vallen, kan gebeuren volgens BOB. Dat ik 3x naar hen toe gereden is niet erg, je woont toch dichtbij vgls BOB. Dat ik niet kon varen, het is toch geen weer om te varen vgls BOB. 3 dagen erna factuur opgevraagd. Die bleek ondertussen VERVALST te zijn. De tekst dubbelgevouwen benzine slang “moeilijk te zien” was van de factuur verdwenen alsmede was de factuurdatum gewijzigd?! HOEZO iets te verbergen? Wilde in gesprek met andere eigenaar DAVE omdat BOB op vakantie is. Na meerdere keren gebeld te hebben belde DAVE eindelijk terug. Zo dus u bent die klant die bonje maakt?! U moet het maar met BB oplossen die is nog sympathiek. Mag ik het uitleggen nee heb ik geen behoefte aan. En tuut tuut tuut hoorn erop gegooid. 3x kunnen varen € 600,- lichter en wederom hetzelfde probleem, motor valt op het Markermeer uit! Boot heeft er na de 2e storing 2 weken gestaan voordat ze aan het probleem gingen beginnen. Boot het er totaal 6 weken gestaan?!?

Zijn officiële MERCURY DEALER vh jaar:
2022/ 2023 & 2024 hoe dan?

Doe NOOIT NOOIT geen zaken met deze mensen. ONBETROUWBAAR / Slechte monteurs! & TOTAAL GEEN SERVICE GEVOEL!

MAFFIA/ OPLICHTERS!!

Let op voor DAVE & BOB!!!

15 sierpnia 2025

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Wij herkennen ons niet in het verhaal zoals u dat schetst. De toon waarop u zich uitlaat is onacceptabel. Het juiste verloop van zaken toelichten in reactie op deze review is helaas niet mogelijk. Wij richten ons liever op de vele klanten die wél normaal communiceren en tevreden zijn over onze service, ons vakmanschap en onze inzet. Dáár halen wij onze energie uit.

Wij lichten het juiste verhaal graag toe aan potentiële klanten die hierin geïnteresseerd zijn. Zoals de heer Deen zelf aangeeft, kan er contact worden opgenomen met Bob.

Oceniono na 5 z 5

Groot assortiment, netjes geprijsd.

Groot assortiment, nette prijzen en vlot geleverd.

29 października 2025

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor uw mooie review Dave. Als u in de toekomst nog iets nodig heeft dan weet u ons te vinden! 🤩💪🚤

goede en duidelijke website

goede en duidelijke website
vlot te bestellen
snelle levering
goed product

16 października 2025

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor uw mooie review!! 🤩

Oceniono na 5 z 5

en werd mee gedacht over het te…

en werd mee gedacht over het te bestellen artikel.
en goede uitleg gegeven.

29 września 2025

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Goed om te lezen dat onze service afdeling u goed heeft kunnen helpen! Dank voor deze mooie review 🤩💪

Oceniono na 5 z 5

Heel fijn bedrijf met goede producten

Heel fijn bedrijf met goede producten, tip van mij is: verkoop de producten ook op bol.com :)

7 października 2025

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Hartelijk dank voor uw mooie review en tip, Corstian!

In het verleden hebben we al eens gebruikgemaakt van het verkoopkanaal van Bol.com, maar daar zijn we uiteindelijk van teruggekomen. Wellicht dat we in de toekomst uitsluitend de accessoires opnieuw zullen aanbieden.

Vakkundig

Snel, vakkundig, betrouwbaar.

1 października 2025

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor deze geweldige review! 🤩

Oceniono na 5 z 5

Altijd snel en correct geleverd

22 września 2025

Dank voor uw mooie review Luc! 🤩

Goed om te lezen dat wij u al meerdere keren hebben kunnen helpen 💪

Oceniono na 3 z 5

Als bedrijf verkrijgen we geen…

Als bedrijf verkrijgen we geen zakelijke korting en dat is wel jammer. Anders zouden we vermoedelijk meer bestellingen plaatsen.

21 września 2025

Beste Davy,

Als u een watersport gerelateerd bedrijf heeft dan adviseer ik u om de pagina van onderstaande linke even door te nemen.

Oceniono na 5 z 5

Ik werd direct uitgebreid te woord…

Ik werd direct uitgebreid te woord gestaan met de juiste informatie over een nieuwe schroef voor de boot. Op advies van Alles-Marine heb ik nu een beter passende schroef voor mijn boot dan het oude exemplaar.

20 września 2025

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Dank u voor uw mooie review en het delen van uw positieve ervaring! 🤩

Snel en goed

Snel, juist advies!

13 września 2025

Hartelijk voor uw mooie 5-sterren review Frank! 🤩

Oceniono na 4 z 5

Levering duurde wat langer

Levering duurde wat langer. Maar alles is er

12 września 2025

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor uw mooie review Sander!

Jammer dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht/gehoopt. Hopelijk kunnen wij u een eventueel volgende keer van een snellere service voorzien 🚤💪

Oceniono na 2 z 5

Na overleg zou het enkele dagen duren…

Na overleg zou het enkele dagen duren voor levering
Na week niets vernomen
Nadat ik gebeld had bleek het vergeten de bestelling of iets dergelijks
21 augustus bestelling geplaatst 11 september bezorgd

15 września 2025

Beste Wim,

Dank voor uw feedback. Zou u het ordernummer kunnen doorgeven zodat wij kunnen controleren waar het mis is gegaan.

Wij proberen van alle fouten te leren zodat de volgende klanten van een betere service kunnen genieten.

Normaliter worden voorradige bestellingen de zelfde dag verstuurd en niet voorradige bestellingen binnen de aangegeven levertijd. Indien er afwijkende levertijden zijn proberen wij de klant hier direct over te informeren.

Onze excuses voor het ongemak en wij hopen u bij een eventueel volgende bestelling van een snellere levering te kunnen voorzien! 💪🚤

Oceniono na 5 z 5

Onderdelen die je nergens kan krijgen …

Onderdelen die je nergens kan krijgen vind je bij Marine

10 września 2025

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor uw mooie review! Wij blijven ons assortiment uitbreiden en hopen dat alle onderdelen vanuit de leveranciers ook nog lang leverbaar blijven 💪🚤

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej