Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Helaas te kleine bougiesleutel besteld. Had deze al uitgepakt, kan 'm daarom niet terugsturen. Bougies zijn dik in orde, anode mooi op tijd gekomen. Paste perfect door de brievenbus allemaal.

Oceniono na 5 z 5

groot assortiment ook voor oude motoren. Goede hulp bij het zoeken van onderdelen als je er even niet uit komt en accuraat afhandelen van een verkeerde bestelling. Valt niet veel meer te wensen.

Oceniono na 5 z 5

Echt een top winkel, heb al meerdere keren onderdelen voor me motor bij hun besteld en er nooit problemen mee gehad. Het personeel is ook heel behulpzaam en aardig.

Oceniono na 1 z 5

Allesmarine kan een goede website zijn, maar dat zijn ze niet. Meerdere keren besteld en alles werd nooit als aangegeven levertijd bezorgd. Klantenservice geeft slecht excuus omdat warm is duurt teru... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

MarineSpareParts BV is in Nederland met Allesmarine.nl en internationaal met MarineSpareParts.com de online technische watersportwinkel voor al uw bootonderdelen, motoronderdelen en watersport accessoires. Wij zijn officieel dealer van Mercury, MerCruiser, Yamaha en Suzuki. Daarnaast zijn wij dealer van Quicksilver rubberboten, Hasle Summerfun en Emok Aluminium boten. Via Trusted Shops bieden wij u ook een 'Kopersbescherming' waarbij uw bestelling gratis tot €100,- verzekerd is. Nog steeds twijfels? Bel ons dan even via 0226-450913, wij staan u graag te woord 🙂

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 93

Napisz recenzję

Mooi op tijd geleverd

Mooi op tijd geleverd, goeie prijs en duidelijke communicatie

18 września 2026

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat het bestelproces naar wens is verlopen.

Snelle levering goed verpakt

Snelle levering goed verpakt

19 września 2026

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor deze mooie review, Marina!

Oceniono na 5 z 5

Goede service laat alles op tijd weten…

Goede service laat alles op tijd weten niet goed kan gelijk retourneren en geld terug

11 września 2026

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor uw mooie review!

Wij helpen u een eventueel volgende keer graag weer 💪🚤

Oceniono na 5 z 5

Erg snelle reactie op mijn bestelling

Erg snelle reactie op mijn bestelling, product dus ook supersnel de volgende dag ontvangen, met corresponderende bevestigingen van PostNL, SUPER!

27 sierpnia 2026

Bedankt voor uw mooie review, Ko! 🤩

Dit lezen wij natuurlijk graag. Mocht u nog eens iets nodig hebben dan weet u ons te vinden! 🚤💪

Echt een top winkel

31 sierpnia 2026

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor het delen van uw goede ervaringen met ons bedrijf!! 🤩

Snel en degelijk geleverd

Snel en degelijk geleverd

27 sierpnia 2026

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor uw mooie review, Glenn!

groot assortiment goede service

13 sierpnia 2026

Beste heer Jansen,

Dank voor het delen van uw positieve ervaring met onze webshop.

Hopelijk is uw motor inmiddels voorzien van de nieuwe onderdelen en daarmee weer in topconditie 🚤💪

Oceniono na 3 z 5

Lange levertijd

Het heeft een maand geduurd voor ik mijn bestelling binnen had. Te lang. Verder in prima staat ontvangen.

24 sierpnia 2026

Hallo Chris,

Dank voor uw feedback. Ik zie inderdaad dat Suzuki de levertijden van de door u bestelde onderdelen heeft verschoven, waardoor wij deze pas veel later hebben kunnen leveren dan gehoopt en verwacht. Onze excuses hiervoor.

Goed om te horen dat de onderdelen uiteindelijk in goede orde bij u zijn aangekomen.

Hopelijk kunnen wij u een volgende keer laten zien hoe het ook anders kan.

Oceniono na 5 z 5

Prima reacties op vragen over de…

Prima reacties op vragen over de levering

17 sierpnia 2026

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor uw mooie review! Tijdens het hoogseizoen kan een reactie soms wat langer duren, maar wij doen ons best om alles zo snel mogelijk te leveren en te reageren op vragen.

Wij wensen u nog een prettig vaarseizoen! 🚤☀️

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering (sneller dan beloofd)…

Snelle levering (sneller dan beloofd) en het juiste originele onderdeel. Ook het vinden van het onderdeel ging makkelijk dan gedacht

13 sierpnia 2026

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw goede ervaring te delen, daar zijn wij erg blij mee! 😁

Mocht u de volgende keer nog eens iets nodig hebben, dan weet u ons te vinden! 💪

Goede klantenservice

Helaas verkeerde besteld, maar werd goed geholpen zonder problemen met retourneren.

17 sierpnia 2026

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Wat vervelend dat u niet gelijk de juiste onderdelen had besteld. Goed om te lezen dat het verdere proces goed en naar wens verlopen is.

Wij hopen dat u het juiste inmiddels in huis heeft en wij wensen u nog een prettig en zorgeloos vaarseizoen! 🚤☀️

Oceniono na 1 z 5

Bestelling doet het niet bij aankomst…

Bestelling doet het niet bij aankomst heb telefonisch contact gehad en moest een mail sturen. Op de mail nog geen reacties gehad.

12 sierpnia 2026

Beste Finley,

Excuses voor onze late reactie. Door de drukte van de afgelopen tijd komen wij slecht door alle mails en telefoontjes heen.

Wat vervelend dat de ontvangen lampen volgens u niet werken zoals het hoort. Zou u een video kunnen maken waarop dit te zien is, zodat wij dit kunnen claimen bij de leverancier/producent.

Helaas hebben wij deze set niet direct nog een keer op voorraad. Wel hebben wij hem in bestelling staan en ik verwacht hem begin volgende week binnen te krijgen. Ik ga ervan uit dat u uiteraard nog steeds een goed werkende set wilt.

Varning bluff.

14 sierpnia 2026

Dear Peter,

We're not quite sure where your review is coming from, and we don't see any order under your name in our system. Perhaps you posted this review by mistake on the wrong company's page?

Kind regards,
Team MarineSpareParts

Oceniono na 5 z 5

Makkelijke website en snel geleverd!

Makkelijke website en snel geleverd!

7 sierpnia 2026

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Goed om te lezen dat u de artikelen eenvoudig hebt kunnen vinden en bestellen.

Wij wensen u nog een prettig vaarseizoen! 🚤☀️

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej