Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024) Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Helaas te kleine bougiesleutel besteld. Had deze al uitgepakt, kan 'm daarom niet terugsturen. Bougies zijn dik in orde, anode mooi op tijd gekomen. Paste perfect door de brievenbus allemaal.

Oceniono na 5 z 5

groot assortiment ook voor oude motoren. Goede hulp bij het zoeken van onderdelen als je er even niet uit komt en accuraat afhandelen van een verkeerde bestelling. Valt niet veel meer te wensen.

Oceniono na 5 z 5

Echt een top winkel, heb al meerdere keren onderdelen voor me motor bij hun besteld en er nooit problemen mee gehad. Het personeel is ook heel behulpzaam en aardig.

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

MarineSpareParts BV is in Nederland met Allesmarine.nl en internationaal met MarineSpareParts.com de online technische watersportwinkel voor al uw bootonderdelen, motoronderdelen en watersport accessoires. Wij zijn officieel dealer van Mercury, MerCruiser, Yamaha en Suzuki. Daarnaast zijn wij dealer van Quicksilver rubberboten, Hasle Summerfun en Emok Aluminium boten. Via Trusted Shops bieden wij u ook een 'Kopersbescherming' waarbij uw bestelling gratis tot €100,- verzekerd is. Nog steeds twijfels? Bel ons dan even via 0226-450913, wij staan u graag te woord 🙂

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 93

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Fijn bedrijf om onderdelen te bestellen!

Fijn bedrijf om onderdelen te bestellen!

9 sierpnia 2026

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor jouw mooie review, Eelco!

Wij zijn ook blij met goede klanten zoals jij. Hopelijk geniet je van een succesvol watersportseizoen.

Tot de volgende bestelling!

Oceniono na 5 z 5

Goede prijs en heel snel geleverd.

Goede prijs en heel snel geleverd.
Voor herhaling vatbaar ;)
Ga zo door jongens

31 lipca 2026

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor uw mooie review, dit lezen wij natuurlijk graag 🤩

Wij wensen u nog een prettig en vooral zorgeloos vaarseizoen! 🚤☀️

Oceniono na 1 z 5

Allesmarine kan een goede website zijn

Allesmarine kan een goede website zijn, maar dat zijn ze niet. Meerdere keren besteld en alles werd nooit als aangegeven levertijd bezorgd. Klantenservice geeft slecht excuus omdat warm is duurt terug betalen van geretourneerde producten meer dan een week op geld moet wachter terwijl in de mail staat 1-2 dagen. Verders wanneer de producten niet op voorraad waren pas nadat ik contact met allesmarine op had gelegd kreeg ik te horen dat ze zelf ook niet echt van veel wisten en dat ik maar moest afwachten. Als je tijd over hebt voor je project dan kan je hier bestellen.

5 sierpnia 2026

Beste J.,

Als u een ordernummer of de naam waaronder u heeft besteld kunt doorgeven, kan ik beter meekijken hoe uw orders zijn verlopen.

Gelukkig zien wij dat, ondanks de piekdrukte van het hoogseizoen en vertraagde leveringen bij enkele leveranciers, meer dan 90% van de bestellingen binnen de aangegeven levertijd wordt afgeleverd, vaak zelfs sneller. Bij specifiekere onderdelen kunnen levertijden soms minder goed te voorspellen zijn. Wanneer een bestelling toch langer blijkt te duren dan vooraf aangegeven, sturen wij de klant zo snel mogelijk een bericht.

Verder is het niet zo dat een reactie of het verwerkingsproces langer duurt door de warmte, maar wel door de piekdrukte die het mooie weer, de vakantieperiode en het hoogseizoen met zich meebrengen. Een reactie van de klantenservice kan dan helaas wat langer op zich laten wachten. Ook geven wij vooraf en online aan dat de verwerking van retouren 1 tot 5 werkdagen kan duren; tijdens drukte is dit eerder 5 dan 1 dag.

Onze excuses dat u dit als niet prettig heeft ervaren. Wij hopen dat u elders dezelfde service en onderdelen kunt verkrijgen.

Nog een prettig vaarseizoen gewenst.

Oceniono na 5 z 5

Je krijgt wat je besteld en ze leveren…

Je krijgt wat je besteld en ze leveren snell en alles is overzichterlijk.

23 lipca 2026

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor het delen van uw goed ervaring met onze webshop!

Wij wensen u nog een fantastisch maar vooral zorgeloos vaarseizoen! 🚤☀️

Oceniono na 5 z 5

Komen afspraken na goede informatie

Prettig tel contact goed advies snelle levering

2 lipca 2026

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor uw mooie review, Marius!

Wij wensen u nog een prettig en zorgeloos vaarseizoen! 🚤☀️

Oceniono na 5 z 5

Goed verpakt en op tijd geleverd .

Bedankt voor die blümen 😂😂😂

25 lipca 2026

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Goed om te lezen dat alles snel en netjes is afgeleverd, fijn dat u hierover een review achterlaat. 🤩

En geen dank voor die 💐

Oceniono na 5 z 5

Great experience with this store

Great experience, fast shipping, good prices!

14 lipca 2026

Dear James,

Dear James,

It’s great to hear that your order was delivered quickly after all. Thank you for your lovely review, it really makes us happy! 🤩

We wish you an enjoyable and, above all, carefree boating season! 🚤☀️

Kind regards,

Besteld

Besteld, voorradig en opgehaald. Duidelijke communicatie over de bestelling. Aardige jongens bij de balie. Zal zeker nog eens terugkomen

14 lipca 2026

Bedankt voor uw mooie review, Willem! 🤩

Leuk dat u bij ons op locatie bent langs geweest, wij helpen u graag nog een keer!

Voor nu een prettig en zorgeloos vaarseizoen gewenst! 🚤☀️

Snelle nette levering

Snelle nette levering. Zelf een verkeerde type impeller besteld, maar kon zonder problemen worden omgeruild en tevens werd er meegezocht om toen wel direct de juiste te vinden.

13 lipca 2026

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor uw mooie review, Jacco!

Goed om te lezen dat u uiteindelijk de juiste impeller heeft ontvangen. Wij hopen dat u weer kunt genieten van een prettig vaarseizoen met een goed koelende motor! 🚤☀️

Oceniono na 5 z 5

Super snel geleverd en top aftermarket…

Super snel geleverd en top aftermarket product voor goede prijs

10 lipca 2026

Beste Lennart,

Dank voor uw mooie review, dit lezen wij natuurlijk graag! 🤩

Wij wensen u een fantastisch en vooral zorgeloos vaarseizoen! 🚤☀️

Kansloze reacties

Kansloze reacties!
Opzoek naar een onderdeel, kon ik niet vinden op de website dus ik mailen. erg traag in reactie elke keer +- 4 dagen.
Uiteindelijk tekeningen ontvangen en daarbij kon ik op de website zoeken, "Mocht een onderdeel niet op onze website staan, dan kan ik navraag doen naar de prijs en levertijd." Aldus Morris.
Top! nummer stond niet op de website dus ik mail dit terug.
De reactie van Dave:
Goedemiddag,
Dat kan zijn doordat het onderdeel dan niet meer leverbaar is.
Dave W.

Kansloze reactie! Slechte service!

13 lipca 2026

Beste Arne,

Door de piekdrukte van het hoogseizoen kan het inderdaad voorkomen dat e-mails later worden beantwoord dan u van ons gewend bent. Wij doen uiteraard ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

U heeft een onderdeel aangevraagd voor een oudere motor waarvan de onderdelen helaas slecht leverbaar zijn. Wij hebben u de tekeningen van de motor toegestuurd zodat u zelf het juiste onderdeelnummer kon opzoeken. Helaas bleek dit onderdeel vervolgens niet meer leverbaar te zijn. Hier kunnen wij helaas niets aan veranderen.

Wellicht heeft een andere leverancier het onderdeel nog op voorraad of tweedehands beschikbaar.

Succes met de verdere zoektocht; hopelijk lukt het u om het onderdeel alsnog te vinden.

Oceniono na 5 z 5

Heb hier al vaak wat besteld

Heb hier al vaak wat besteld. En was altijd goed.

1 lipca 2026

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Dank voor deze mooie review 🤩

Fijn om te lezen dat u al vaker bij ons heeft besteld en dat wij u goed hebben kunnen helpen.

Wij wensen u een prettig en vooral zorgeloos vaarseizoen 🚤☀️

Product werk prima

Product werk prima.
Snelle bezorging..

3 lipca 2026

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor uw mooie review, Mindert-Jan!

Wij wensen u nog een prettig en vooral zorgeloos vaarseizoen! 🚤☀️

Geen contact of update

Bestelling gedaan maar hij wordt niet verzonden.

Geen antwoord op mijn mail en telefoonnummer is niet in gebruik..

Balen! Ik wil me motor repareren..

1 lipca 2026

Beste Joost,

Ik zie dat u de afgelopen tijd twee bestellingen hebt geplaatst. Eén bestelling is dezelfde dag nog verzonden en de andere na twee werkdagen, zoals online aangegeven. Deze tweede zending is in de brievenbus bezorgd; heeft u deze inmiddels kunnen vinden?

Het klopt dat een reactie op uw e‑mail tijdens de piekdrukte van het hoogseizoen soms iets langer kan duren dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor.

Verder zijn wij op de aangegeven tijden zes dagen per week goed bereikbaar op het volgende nummer: 0226‑450913. Kunt u controleren of u het juiste nummer hebt gebeld?

Wij wensen u een prettig en vooral zorgeloos vaarseizoen.

Oceniono na 2 z 5

Website klopt niet altijd en klant is daar de dupe van

We bestellen een nieuwe bobine/cdi unit. Marine spare parts beweert op hun website dat deze voor alle motoren van ons model vanaf 1998 is, vervolgens blijkt hij niet te werken op ons model. Ik stuur de bobine terug zodat zij hem zelf kunnen testen op een van hun motoren en vervolgens verteld een monteur daar dat deze bobine maar voor motoren tot 2009 is (die van ons kwam uit 2019)! Het beste wat ze ons aan konden bieden was 10 procent korting op de wel juiste bobine (die 2 keer zo duur was dan degene die we hadden besteld) met het argument dat OEM onderdelen maar maximaal 10 procent korting kunnen krijgen terwijl de klantenservice mij op voorhand wel de verkeerde bobine OEM met 20 procent korting aan heeft geboden. De website klopt dus niet niet en als er op die fout word gewezen en wij als klant 3 weken een niet werkende motor hebben is het beste wat ze kunnen bieden een duurdere bobine. Heel jammer dat dit niet wat netter is opgelost. Het positieve is wel dat er in iedergeval makkelijk contact kon worden opgenomen en reactie op mails redelijk snel waren.

27 czerwca 2026

Beste Henk,

Wij proberen in de omschrijving zo goed mogelijk te beschrijven voor welke modellen de onderdelen mogelijk geschikt zijn. Dit is echter niet altijd volledig dekkend, omdat er veel verschillende modellen, bouwjaren en series bestaan. Om die reden adviseren alle dealers om onderdelen te bestellen op basis van de onderdeeltekeningen.

Helaas bleek het door u bestelde onderdeel niet het juiste te zijn. In eerste instantie werd gedacht dat het onderdeel defect was, waardoor de originele variant daarvan uit coulance met 20% korting is aangeboden. Na de test bleek het onderdeel echter wel goed te functioneren, maar helaas niet geschikt te zijn voor uw motor. De onderdeeltekeningen kwamen uit op een ander nummer, ditmaal van een aftermarketleverancier, waarop wij u 10% korting kunnen bieden. Het verkeerde onderdeel was dus besteld, en wij hebben na onderzoek het juiste onderdeel met coulancekorting aangeboden. Verschillende leveranciers hanteren verschillende marges, waardoor ook de kortingspercentages kunnen verschillen.

Uiteindelijk is het natuurlijk onze bedoeling om u zo goed mogelijk te adviseren en te voorzien van goed werkende onderdelen. Ik zie dat het juiste onderdeel inmiddels naar u is verzonden en wij wensen u nog een prettig en vooral zorgeloos vaarseizoen.

Grondhouding klantenservice

Pakket is retour gegaan, op zich is dat iets wat kan gebeuren. Bij navraag echter ontstaat een zeer naar gesprek en mailcontact. Hierin een verwijtende en negatieve houding, terwijl je als klant op zoek bent naar een oplossing.

21 maja 2026

Beste Mario,

Graag ontvang ik het betreffende bestelnummer, zodat ik kan meekijken waar dit precies over gaat en hoe de communicatie is verlopen. U mag het bestelnummer in de review vermelden of per e-mail sturen naar service@allesmarine.nl.

Ik hoor graag van u!

Oceniono na 1 z 5

Hun hebben mij het verkeerde onderdeel…

Hun hebben mij het verkeerde onderdeel laten bestellen en nu ontkennen dat dat is gebeurt.

20 maja 2026

Beste Mient,

U heeft bij ons een onderdelenaanvraag gedaan en wij hebben u de juiste onderdelentekeningen van uw motor gestuurd. Wij kunnen echter niet op afstand meekijken of bepalen welke onderdelen u precies van de tekeningen nodig heeft. Dit dient u zelf uit te zoeken of hiervoor kunt u een specialist inschakelen.

Onze collega’s van service en support zijn, zoals u zult begrijpen, geen monteurs. En zelfs als dit wel zo was, kunnen zij niet op afstand meewerken aan een reparatie.

Wij proberen iedereen zo goed mogelijk aan de juiste onderdelen te helpen, maar wij kunnen niet bepalen welke onderdelen iemand exact nodig heeft. Via onderstaande link kunt u onze retourvoorwaarden lezen.

Wij wensen u veel succes met de reparatie en een prettig vaarseizoen.

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering! Duidelijk wat je koopt.

10 maja 2026

Odpowiedź od Marine Spare Parts B.V. (sinds 1-1-2024)

Bedankt voor deze mooie review! Goed om te lezen dat de webshop goed en vooral duidelijk werkt. Wij wensen je een prettig vaarseizoen toe! 🚤☀️

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering. Hierin is Marine Spare Parts sterk. Dat maakt dat ik hier graag bestel.

6 maja 2026

Wauw, dank voor deze mooie review, heer Meijer! 🤩

Wij wensen u een fantastisch en vooral zorgeloos vaarseizoen! ☀️🚤

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej