Bilal är en fantastisk studiecoach. Trots utmaningen att hitta tider på kort varsel, särskilt med hänsyn till hockeyträningar, är han alltid flexibel och lösningsorienterad. Han har en imponerande för... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag kan verkligen rekommendera Allakando. Vår coach Sam har hjälpt min son i engelska. Det han har lärt sig under 6 månader, är mycket mer än vad skolan lyckats lära honom under grundskolan. Han har b... Zobacz więcej
Sandra ger våran dotter det stödet och hjälpen som vi förväntar oss och som behövs. Hon ser, bekräftar, berömmer och framförallt låter hon henne vänta in och säga när hon inte förstår eller när det är... Zobacz więcej
Majd mycket duktig och bästa att han behärskar engelska så bra då det är språket min son behärskar bättre än Svenska. Dock är Lucaz inte riktigt med på noterna så vi behöver avvakta lite och återko... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Allakando
Napisane przez firmę
✔ 9 av 10 når sina studiemål
✔ Över 26 000 nöjda elever
Vårt mål är att vara världsbäst inom både elevers akademiska och personliga utveckling. Vi tar ett helhetsgrepp om skolutvecklingen och fokuserar på det som gör störst skillnad för varje elev. Utöver högre betyg, arbetar vi ofta med att förbättra studieteknik, motivation och självförtroende.
Vi satsar även stenhårt på att anställa de absolut bästa studiecoacherna, utbilda dem noggrant och matcha dem personligen till varje elev.
Det är våra enastående studiecoacher, utrustade med Allakando-pedagogiken som gör att läxhjälp från Allakando ger resultat!
Våra produkter:
Våra utbildningsnivåer:
Vår läxhjälp finns i hela Sverige - störst är vi i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås.
Dane kontaktowe
Frejgatan 32, 113 26, Stockholm, Szwecja
- +46 8 551 208 00
- kontakt@allakando.se
- allakando.se
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk lärare
Fantastisk lärare! Har hjälpt vår dotter höja både betyg, självkänsla och självförtroende. Ett ovärderligt stöd – rekommenderas varmt!
Jag är nöjd med Milou
Jag är nöjd med Milou. Jag känner att hon gör sitt bästa för att hjälpa mig och att hon förstår mig.
dom är så oklara med hur mycket det…
dom är så oklara med hur mycket det kostar. och det är svin dyrt så dåligt. Hur kan man betala ett klipp kort på 20 timmar plus månadsavgift
Bra!
Hiba har oändligt med tålamod och förklarar väldigt bra och pedagogiskt. Högsta betyg för detta!
Vi är jättenöjda med Toralf
Vi är jättenöjda med Toralf! Har märkt stor skillnad på motivation och fokus.
Vår son har alltid haft svårigheter med…
Vår son har alltid haft svårigheter med matematik, även om hans betyg ännu inte har förbättrats sedan vi påbörjade detta arbete med Kayla han har dock fått större tilltro till sin egen förmåga och kan fokusera bättre. Av den anledningen upplever vi att Kayla arbetar med honom på rätt sätt, och vi är därför nöjda.
Vi är jätteglada över Zara och den…
Vi är jätteglada över Zara och den mattehjälp hon ger vår son! Det är dessutom inte bara matte, utan även planeringshjälp och studieteknik. Zara har redan gjort stor skillnad, även då vi bara varit igång några veckor.
Lisa är jättebra
Lisa är jättebra, vår son fick godkänt i matteprovet han hade dagen efter första lektionen. De fungerar jättebra ihop 😊.
Jag vill ge ett stort tack till coachen…
Jag vill ge ett stort tack till coachen Per som har hjälpt min dotter på matematiken.Med ett lugnt, tryggt och kunnigt bemötande har Per gett min dotter positiv och konstruktiv feedback som verkligen stärkt både hennes självkänsla och självförtroende. Jag ser en tydlig utveckling hos min dotter , både i hennes färdigheter och i hur trygg hon är i sig själv. Det betyder väldigt mycket för oss som föräldrar.
Anna är ett fantastiskt studiestöd till…
Anna är ett fantastiskt studiestöd till min dotter Leah. Anna har förmågan att entusiasmera och motivera och besitter en mycket god pedagogisk förmåga. Vi är så glada och nöjda över hjälpen Leah får. Stort tack, Anna 🌸
Vanessa är bra och trevlig coach
Vanessa är bra och trevlig coach och vi är nöjda att hon lära och hjälpa min dotter på matte läxan.👍
Sally ger Carin det självförtroende hon…
Sally ger Carin det självförtroende hon behöver för att lyckas. De har kul tillsammans och Carin visar framsteg i skolan.
Sofiia är en utmärkt mattelärare
Sofiia är en utmärkt mattelärare till min dotter. De jobbar på tillsammans och håller ett bra tempo och har en fin dialog. Detta kommer att förflytta min dotter i betygsnivå både en och två snäpp 🧡
Bruno är fantastisk!
Bruno är fantastisk!
Engagerad och hjälper till med både metodstöd och läxhjälp så att E kommer framåt skolarbetet.
Vi är jättenöjda med Klara
Vi är jättenöjda med Klara! Hon hjälper bägge våra döttrar så att de ligger bra tillmed läxor och inför prov!
Klara är fantastisk
Klara är glad, positiv och har gett Irma ett mycket bättre självförtroende och en massa kunskap på bara de tre första lektionerna. Klara är helt grym och vår dotter tycker hon är fantastisk.
Drar för abonnemang som jag inte begärt…
Drar för abonnemang som jag inte begärt och fakturerat kontinuerligt. Vägrar återbetala dubbelbetalning.
Mattecoachen Steven - superbra
Dottern tycker att mattecoachen, Steven är mycket pedagogisk, lugn och bra på alla sätt. Förklarar och ger tips på nya sätt att lösa problem.
Jag hör min dotter skratta när hon har…
Jag hör min dotter skratta när hon har lektion det är värt mycket
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.