Bilal är en fantastisk studiecoach. Trots utmaningen att hitta tider på kort varsel, särskilt med hänsyn till hockeyträningar, är han alltid flexibel och lösningsorienterad. Han har en imponerande för... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag kan verkligen rekommendera Allakando. Vår coach Sam har hjälpt min son i engelska. Det han har lärt sig under 6 månader, är mycket mer än vad skolan lyckats lära honom under grundskolan. Han har b... Zobacz więcej
Sandra ger våran dotter det stödet och hjälpen som vi förväntar oss och som behövs. Hon ser, bekräftar, berömmer och framförallt låter hon henne vänta in och säga när hon inte förstår eller när det är... Zobacz więcej
Majd mycket duktig och bästa att han behärskar engelska så bra då det är språket min son behärskar bättre än Svenska. Dock är Lucaz inte riktigt med på noterna så vi behöver avvakta lite och återko... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Allakando
Napisane przez firmę
✔ 9 av 10 når sina studiemål
✔ Över 26 000 nöjda elever
Vårt mål är att vara världsbäst inom både elevers akademiska och personliga utveckling. Vi tar ett helhetsgrepp om skolutvecklingen och fokuserar på det som gör störst skillnad för varje elev. Utöver högre betyg, arbetar vi ofta med att förbättra studieteknik, motivation och självförtroende.
Vi satsar även stenhårt på att anställa de absolut bästa studiecoacherna, utbilda dem noggrant och matcha dem personligen till varje elev.
Det är våra enastående studiecoacher, utrustade med Allakando-pedagogiken som gör att läxhjälp från Allakando ger resultat!
Våra produkter:
Våra utbildningsnivåer:
Vår läxhjälp finns i hela Sverige - störst är vi i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås.
Dane kontaktowe
Frejgatan 32, 113 26, Stockholm, Szwecja
- +46 8 551 208 00
- kontakt@allakando.se
- allakando.se
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Leo är jätteduktig och trevlig
Leo är jätteduktig och trevlig, och vår 13-åring ser fram emot tillfällena! Vi är så nöjda med Leo.
Ella är toppen!
Hittills väldigt nöjda med vår coach Ella. Pedagogisk, lugn och får vår dotter att känna sig bekväm. Märker stor skillnad på både resultat och självförtroende redan efter mindre än 2 månader
Asa en lysande stjärna!
Asa är lugn och förklarar bra så V följer med och känner sig energisk och glad även efteråt, det positiva spiller över!
Så nöjda
Agnes har stor respekt (på ett positivt vis) för Bellissima.
Hon får Agnes att bli intresserad.
Bellissima gör ett superjobb❣️
Vi är mycket nöjda med den läxhjälp som…
Vi är mycket nöjda med den läxhjälp som Alicia har gett våra barn genom Allakando. Hon har ett varmt och tryggt bemötande som gör att barnen trivs och känner sig bekväma.
Alicia är pedagogisk, engagerad och förklarar på ett tydligt och enkelt sätt som passar barnens nivå. Hon är dessutom flexibel med tider och visar stor förståelse .
Mathilda motiverar vår son
Mathilda är vänlig och stöttande samt är strukturerad och har stort tålamod, vilket hjälpt vår son mycket i att höja betygen inför gymnasiet. Han har haft svårt med motivationen tidigare men nu tar han större eget ansvar och planerar sin tid bättre. Vi är helnöjda med Mathilda så skulle gett maxpoäng om det inte var lite för dyrt. Förhoppningsvis är det värt det i slutändan - vi hoppas verkligen det!
Zainab är engagerade med pedagogiskt…
Zainab är engagerade med pedagogiskt förhållningssätt. Många bra tips och gjorde lektionerna mer intressanta.
Natalie var väldigt lyhörd inför…
Natalie var väldigt lyhörd inför föreläsningen, lyssnade uppmärksamt på frågorna och arbetade flitigt igenom svåra frågor med vårt barn. Kom i tid och följde upp med ett trevligt meddelande. Mycket bra upplevelse.
Victoria har hjälpt dottern med matten!
Victoria är mycket duktig och dottern har fått fin hjälp med matten! Hon klarade senaste provet galant, från att ha kuggat tidigare.
Pontus får Linda på banan efter sportlovet
Pontus mötte som vanligt Linda där hon var, efter sportlovet. Lite "frånvarande". Snart var de på banan igen! Linda frågade och Pontus svarade och förklarade och utmanade. Han får henne att känna att hon "kan", och hon blir på gott humör och de skämtar tillsammans. Stegvis kommer hon in i "hur man gör" och får ökat självförtroende, igen. Pontus är en stor tillgång för henne.
Moa är trygg med sin coach och vill…
Moa är trygg med sin coach och vill lära sig mer. En härlig coach.
Leah är grymt bra!
Leah är grymt bra!! Höjda betyg i de ämnen de jobbar med
Engagerad
Engagerad, kunnig. Personkemin fungerar uppenbart för min son, pedagogisk.
Jag vill varmt rekommendera Felix
Jag vill varmt rekommendera Felix. Under de senaste åren har hen gjort en enorm skillnad för våra barn - både akademiskt och personligt.
Vår son har inte bara höjt sina betyg, utan också kommit in på det gymnasium han allra helst ville gå. Det som imponerat mest är hur Felix lyckats göra studierna roliga och motiverande.
Felix har även stöttat vår dotter med hennes gymnasiearbete, där hon fått både struktur, vägledning och självförtroende. Det har varit lättnande i en period som annars blir stressig.
Utöver det akademiska framstegen har Felix hjälpt våra barn att förberedda sig inför nästa steg i livet, att flytta hemifrån.
Vi är väldigt tacksamma för all stöd Felix har gett våra barn!
Jaad är fantastisk med energi, humor och bra pedagogik
Jaad är fantastisk med energi, humor och bra pedagogik!!! Vi har bara haft 2 tillfällen än men detta upplägg är helt fantastiskt för min dotter!
Vi har haft Elisa i över ett år och vi…
Vi har haft Elisa i över ett år och vi är så tacksamma för henne. Hon har en enorm kompetens och förmåga att förmedla sin kunskap till mina två tonåringar. De tycker hon är bra på att förklara och hålla fast i tråden vid undervisningen. Det finns en stor gnutta humor och massa tålamod i deras sessioner. Tack Elisa för att du hjälper mina ungar
Jennifer är superbra.
Jennifer får vår dotter att med lätthet förstå matematiken som hon inte förstått alls under sina tre år på gymnasiet. Supernöjda!
Axel har en enorm förmåga att engagera…
Axel har en enorm förmåga att engagera och göra studierna roliga där resultaten hela tiden förbättras 👏🤩en riktig stjärna!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.