Zobacz, co mówią recenzenci
- Organizator turystyki
- Biuro podróży
Informacje o Albatros Travel
Napisane przez firmę
Albatros grundades i januari 1986 och har sedan starten förmedlat kvalitetsresor till samtliga världsdelar. Hos Albatros vill vi vara bäst på en sak – gruppresor med svenska reseledare. Vi har över 100 unika rundresor till hela världen som vi har förfinat genom åren. På Albatros känner vi våra gäster och deras känsla för kvalitet.
Albatros Travel har egna kontor i Kenya, Tanzania, Namibia, Sydafrika, Kina, Grönland och Indien. I de länder där vi inte själva har kontor använder vi oss av en stor stab av specialiserade svenska guider som samarbetar med lokala researrangörer kring utformningen och utförandet av våra gruppresor. Albatros Travel finns, förutom på den svenska marknaden, även i Danmark, Norge och Finland.
På Albatros Travel är vi vana vid att ta ansvar. Därför vill vi också gå i bräschen när det gäller social-, miljömässig- och ekonomisk hållbarhet.
Sammanfattningsvis så reser vi med Hjärta, Hjärna och Omtanke. Det har vi gjort sedan dag ett – och det tänker vi fortsätta med.
Eftersom Albatros Travel är ett danskt företag är vi naturligtvis registrerade hos Rejsegarantifonden (nr. 676) och dessutom medlemmar av Danmarks Rejsebureau Forening och en rad internationella reseorganisationer.
Dane kontaktowe
Tøndergade 16, 1652, København V, Dania
- +46852503868
- info@albatros.se
- albatros.se
Bra guider.
Resa som slutade i kaos
Resan var i grunden väldigt bra. Guiden var toppen. Problemet började när hemresan blev inställd. Först skickar ni hem vår guide, 24 resenärer blir strandsatta på ett hotell. Ni påstår att det inte går att hitta flyg hem. Men när vi ger upp efter en vecka och kontaktar ett annat resebolag så ordnar dom biljetter åt oss på 15 min. All kontakt vi innan hade med er var som att prata med en vägg med oproffsigt bemötande.
Mycket bra reseledare
Mycket bra reseledare. Många aktiviteter per dag. Man får mycket för pengarna.Jättebra service från kontoret.
Well-organized trip
Well-organized trip. Reasonable itinerary. Good knowledge and professional demeanor of the guide. Good hotels. Nice group of fellow travelers. Great experience.
Utmärkta guider
Utmärkta guider, både Albatros egna och de lokala (ett särskilt plus för lokalguiden i Kambodja). Välbalanserat program som innefattade många olika färdmedel. Bra hantering både av gränskonflikten Thailand/Kambodja och oroligheterna i Persiska viken. Vi kände oss lugna och välinformerade.
Hela resans programmet var bra.
Välplanerade resor med variation på…
Välplanerade resor med variation på upplevelserna. Bra hotell. Duktiga guider.
Avskedsmiddahen var dock enbesvikelse
Fantastisk resa
Bra planering, vi hann se mycket från Tokyo till Kageshima, helt fantastiskt, o kunnig reseledare o trevlig grupp. Dock hade det varit fint med ett besök på ett konsthantverksmuseum eller likande för mer kvalité på möjliga inköp än att enbart vara hänvisad till marknader. Det hade också varit bra om reseledaren kunnat berätta mer om det moderna Japan, dess kultur, värderingar mm. Nu blev det mest om historia o det var absolut intressant o relevant inför våra besök men lite om det moderna samhället hade varit kul att få höra.
Allt fungerade
Allt fungerade. Bra guidning och fin uppbackning när det blev svårigheter med hemresan.
Lätt att boka
Lätt att boka, mycket kunnig och intresserad guide på resmålet, dessutom prisvärt. Skulle önska sista minuten priser bara.
Min drömresa blev sann!
Jag fick svar på varje fråga inför resan. Det var en mycket väl organiserad resa, fina hotell och guiden Ali var helt fantastisk, han förtjänar väldigt mycket beröm!! Vi fick se jättemycket och fick så mycket berättat för oss av guiden! Hade längtat efter att göra denna resa i väldigt många år och det blev så bra!
Jag har både goda och mindre bra…
Jag har både goda och mindre bra upplevelser med Albatros. En absolut sämsta reseledare i Marocko och ej utlovade centrala hotell i Krakow. Mycket bra reseledare och exklusiva hotell i andra delar av världen
Jdg har inga fler synpunkter idag.
Upplägget
Upplägget, hur vi reste omkring var mycket bra . Anna var en mycket duktig guide. Även de två andra från resebyrån i Sri Lanka. Allt fungerade perfekt. Blev lite trött på buffe varje middag och de flesta luncher, men det fanns ju mycket att välja på.
Fantastisk guide!
Varit i Egypten med er. Bra planering o otroliga upplevelser. Inget att klaga på utan mycket nöjd. Fantastisk guide som var positiv kunnig o med oss från början tills vi flög hem. Lite förseningar o ny mellanlandning. Ingen fara med det , vi kan ju inte styra över väder o endel andra händelser. Som sagt mycket nöjd.😄
Allt så välorganiserat
Allt så välorganiserat. Trevliga och bra reseledare. Bra hotell.
Bra guide och reseledare
Bra guide och reseledare, bra och intressant program och mycket trevliga hotell.
En mycket bra safarieresa
En mycket bra safarieresa, Med mycket god mat, trevliga människor, många djur, fint boende, toppenresa. Rekommenderas.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.