Albatros Travel Recenzje 1567

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Fikk se og oppleve masse! Et land virkelig verdt å besøke. Imponerende landskap og ruiner av gammel beundringsverdig sivilisasjon. Godt lagt program, godt organisert. God gruppe, god reiseleder Lena... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Intensiv resa men väldisponerad! Fantastiska naturupplevelser! Professionella och kunniga guider som höjde upplevelsenivån! Bra o central inkvartering. De flesta måltiderna ingick i priset och... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Dårlig innkvartering, særlig på Zebra hvor vi fikk et knøtt lite, shabby rom med lav takhøyde. Dette burde dere ikke være bekjent av, og egentlig burde vi vært kompensert for dette. Safarien var veld... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Agencja turystyczna
  2. Biuro organizujące wycieczki statkiem
  3. Agencja wycieczek kulturalnych
  4. Organizator turystyki
  5. Biuro podróży

Informacje o Albatros Travel

Napisane przez firmę

Albatros begynte som et lite, lokalt og hyggelig reisebyrå. I dag er vi et stort, internasjonalt og hyggelig reisebyrå!

Albatros ble grunnlagt i 1986 og har formidlet kvalitetsreiser til samtlige verdensdeler i over 25 år. Hos Albatros vil vi være best på en ting – gruppereiser med reiseleder. Vi har over 100 unike rundreiser til hele verden, og vi arbeider alltid på å gjøre produktene våre enda bedre. På Albatros kjenner vi gjestene våre og deres sans for kvalitet.

Albatros Travel har egne kontorer i Kenya, Tanzania, Namibia, Sør-Afrika, Kina, Grønland og India. I de landene der vi ikke har eget kontor, har vi en stor stab av skandinaviske guider som samarbeider med lokale reisearrangører om utformingen og avviklingen av reisene våre. Albatros Travel finnes, i tillegg til det norske markedet, også i Danmark, Sverige og Finland, med hovedkontor i København.

Vi er vant til å ta ansvar. Derfor vil vi også være først når det handler om sosial, miljømessig og økonomisk bæredyktighet. Kort sagt: Vi reiser med hjerte, hjerne og holdning. Det har vi gjort siden dag 1, og det har vi tenkt å fortsette med.

Siden Albatros Travel er et dansk firma er vi naturligvis registrert i Reisegarantifonden (nr. 676) og er dessuten medlemmer av Danmarks Rejsebureau forening og en rekke internasjonale reiseorganisasjoner.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Fikk se og oppleve masse

Godt lagt program, godt organisert. God gruppe, god reiseleder Lena, litt varierende, men stort sett gode lokale guider.

23 marca 2026

Dårlig innkvartering - sviktende hygiene

Safarien var veldig bra, bortsette fra at halvparten ev gjesten fikk kraftig magevondt med diaré som varte nesten hele reisen. Hva gikk galt her ?

12 marca 2026
Oceniono na 4 z 5

Veldig bra tur og reiseleder

Veldig bra tur og reiseleder. Den lokale guiden ordnet opp slik at jeg fikk mat uten allergener. Hotellet første og siste natten trakk litt ned. I tillegg var det innført mobilforbud i nasjonalparken. Noe som vi er usikre på om ble håndhevet. Mange fine opplevelser i løpet av turen.

8 marca 2026
Oceniono na 4 z 5

Turen var veldig bra tilrettelagt

Turen var veldig bra tilrettelagt. God og kunnskapsrik reiseleder og gode lokale guider. Mange spennende utflukter og aktiviteter.

Reiseprogrammet som vi mottok i forkant gav mye nyttig informasjon. Kunne med fordel ha inneholdt litt mer spesifikt om starttider om morgenen og ankomst på ettermiddagen. Det ble litt lite egentid, og til tider litt "stressende" program.

22 lutego 2026

Veldig hyggelige reiseledere

Veldig hyggelige reiseledere, både på bussen og på hotellet. Ved hjemreisen var de behjelpelige med bagasjen og innsjekk av den. Var med gjennom sikkerhetskontrollen og helt til gaten. Terningkast 6!

20 lutego 2026

Jeg likte stemningen

Jeg likte stemningen, guiden og buss sjåføren! Deler av turen var for lite gjennomtenkt og planlagt! Fikk ikke seilt på Götakanal....båten var i stykker! Fikk ikke sett nok i Lindköping for reiseveien tok altfor lang tid. Ble for mye reising i forhold til opplevelsene som turen skulle inneholde! Vi burde fått tilbake en del av reisesummen.

20 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Intensiv resa men väldisponerad!

Intensiv resa men väldisponerad!
Fantastiska naturupplevelser!
Professionella och kunniga guider som höjde upplevelsenivån!
Bra o central inkvartering.
De flesta måltiderna ingick i priset och uppskattades då man var trött efter dagens utflykter! Bara att sätta sig till bords och njuta av all den goda maten som serverades.
Jag rekommenderar varmt den här resan!

2 lutego 2026

PER TORSSLANDER ! 👍😁🇸🇪🇳🇴

Vi har vært på reise til Victoria Falls-Rovos Rail-Entabene. Albatros sendte en fantastisk reiseleder ved navn Per Torsslander. Han er et unikum til å ordne opp, ingen problemer overhode ! I tillegg er han utrolig dyktig og kunnskapsrik og han har også mange historier å fortelle. Vi kan trygt anbefale Albatross Travel !

25 stycznia 2026
Opinia niezależna
Oceniono na 1 z 5

Forfallent hotell

Forfallent hotell. Krever oppgradering. Lyden under samtaler og møter var så høy og fordreid at det ikke var mulig å oppfatte hva som ble sagt. Møterom/bar og spisesal mangler ekko dempning.
Halve reisefølget ble matforgiftet. Stolene i baren gikk opp i limingen og klienter falt på gulvet. Jeg var en av de. En stol på rommet. Hvor skal den andre sitte?
Ensformig mat. Lite variasjon.

26 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Vi har reist 9 ganger med Albatros…

Vi har reist 9 ganger med Albatros Travel. Vi har vært i Cuba, USA, Kina, Japan, Peru, India, Island, Færøyene og Sør-Afrika med selskapet. Å reise til et land, oppleve folket, kulturen, leve måter, severdigheter og få et innblikk i de politiske forholdene gir et helt annet innblikk enn å lese om landet eller stedet i massemedia.
Albatros Travel leverer varene og er et godt selskap. Å reise med Albatros innebærer at man må like å reise med buss. Bussene har alltid hatt god standard. Via bussreisen opplever man landskap, byer, folk, dyr, situasjoner som ikke inngår i det opprinnelige programmet.
På vår tur nå til Sør-Afrika opplevde vi svært mye. Hvor av å bo i en nasjonal park med ville dyr gående helt inn på hyttene var spennende. Safariturene hvor man kom svært, svært tett inn på dyrene var en spesiell opplevelse.
Albatros Travels guide var dyktig og holdt alltid telling på oss. En trygghet i det, synes vi.
På våre reiser har vi reist sammen med svært mange trivelige folk og hatt mange hyggelige felles måltider.
Maten og måltidene i Sør-Afrika var bedre enn vi hadde forventet, likeledes restaurantene.
Turen til Sør-Afrika bar Mandelas navn, men i programmet inngikk ikke en tur ut på Robben Island. Det burde inngått, men guiden og lokal guiden ordnet det slik at de som ville kom dit. Det satte vi pris på!

Vi anbefaler reiser med Albatros Travel.

23 listopada 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej