Mycket att välja på, bra utbud, men väldigt höga priser. Frakten är okej men långsam, men kan inte ha bråttom med sin beställning. Beställningar där vissa produkter har olika leveransdatum, tex förbes... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Kontaktade butiken i Umeå som hade ett exemplar av en bok som är slutsåld överallt annars och jag fick sån fin hjälp och service där de skickade boken till mig endast till en kostnad av 69:- i frakt... Zobacz więcej
Har en 2 åring som är besatt av böcker och just nu inne i en Pettson och Findus period. Har tidigare beställt hem ett Findus gosedjur från Akademibokhandeln under förra svängen då det bara var Pettson... Zobacz więcej
Personalen i butik är alltid duktiga och villiga att hitta rätt bok och hjälper gärna till att leta. Mycket bra. Akademibokhandeln har även tagit sitt förnuft till fånga och erbjuder nu andra betallö... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Akademibokhandeln - handla dina böcker i Sveriges största bokhandel!
Dane kontaktowe
Szwecja
- akademibokhandeln.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Konstiga medlemsregler
Konstiga medlemsregler. Man kan samla poäng när man handlar online men man kan inte utnyttja förmånerna online. För att tex få en gratis pocketbok, som är en av de belöningar man får när man samlat tillräckligt mycket poäng, så kan man bara få ut den i butik. Och har man som jag 6 mil enkel väg till närmaste butik så är det helt meningslöst med deras medlemsprogram. Varför kan man inte få ut den boken online i samband med en beställning? Att böckerna överlag dessutom är väldigt mycket dyrare än hos andra onlinebutiker gör ju inte saken bättre.
Leveranstid på 20-21 dagar om man…
Leveranstid på 20-21 om man väljer alternativet fri frakt. Det är ju direkt löjligt, jag vet inget annat bolag som jobbar med sådana leveranstider. Skickas dom med en snigel från lagerlokal i södra Spanien? Känns som det mest bara handlar om att avskräcka kunder från gratis frakt? Bra butik annars
De har smått och gott
De har smått och gott, allt från spel, till mindre leksaker och böcker naturligtvis :)
Snabb leverans av mina almanackor.
Snabb leverans av mina almanackor.
Älskar!!
Älskar deras utbud på precis allt mam behöver. Snabb leverans, helt okej pris och riktigt trevlig kundservice. Fantastiska helt enkelt.
Sååå lång leveranstid så jag har glömt…
Sååå lång leveranstid så jag har glömt vad jag har beställt. Konstigt i dessa dagar då man kan få en leverans från apoteket på en dag.
Bra utbud av böcker för alla slags…
Bra utbud av böcker för alla slags bokälskare. Den här butiken har investerat mycket i allt som är socialt och bra, för här finns även möjligheter till sällskapsspel.
Serviceminded personal och ett brett…
Serviceminded personal och ett brett sortiment av böcker, tillbehör och spel.
Alltid mycket bra service samt goda…
Alltid mycket bra service samt goda råd. De är min favoritbokhandel.
Jättetrevlig personal
Jättetrevlig personal , bästa hjälp trots julstress. Högsta betyg!
Snabb och effektiv betjäning
Snabb och effektiv betjäning med en snabbkassa utan paketinslagningar som komplement till de två ordinarie. Trevlig personal.
Personalen på både Triangeln ( där…
Personalen på både Triangeln ( där varorna var slut, men de kollade upp att de fanns i annan butik ) o Hansa var så himla trevliga o kunniga!
Personal i Ringen C var otrevlig
Personal i Ringen C var otrevlig, han svara inte på tilltal och jag blev ignorerad, han hade dryg attityd. 👎🏻👎🏻 (en smal man)
Upplever att per vid Bromma…
Upplever att personalen vid Bromma Blocks alltid är tillmötesgående och villiga att hjälpa till och dessutom väldigt kunniga.
Alltid lika trevliga
Alltid lika trevliga, de ser kunden.
Lätt att hitta det jag ska ha.
Jag fick god hjälp av Kristina på…
Jag fick god hjälp av Kristina på Akademibokhandeln i Mörby Centrum när jag skulle köpa julklappsböcker. Jag berättade vad jag letade efter och hon kom med mycket bra förslag.
Jag lovades leverans till dagen efter…
Jag lovades leverans till dagen efter beställning. Jag valde er före Adlibris trots ett ca 25% högre pris. Efter två meddelanden om försenad leverans kommer ett till som säger att Citymail lämnat över till DHL.
Sju dagar efter utlovad leverans får jag själv hämta hos ombud.
Helt oacceptabelt. Det håller inte att skylla på att det är jultid vilket knappast kan vara obekant för er.
Trevlig personal!
Doświadczenie Trustpilot