Akademibokhandeln Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Mycket att välja på, bra utbud, men väldigt höga priser. Frakten är okej men långsam, men kan inte ha bråttom med sin beställning. Beställningar där vissa produkter har olika leveransdatum, tex förbes... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kontaktade butiken i Umeå som hade ett exemplar av en bok som är slutsåld överallt annars och jag fick sån fin hjälp och service där de skickade boken till mig endast till en kostnad av 69:- i frakt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har en 2 åring som är besatt av böcker och just nu inne i en Pettson och Findus period. Har tidigare beställt hem ett Findus gosedjur från Akademibokhandeln under förra svängen då det bara var Pettson... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Personalen i butik är alltid duktiga och villiga att hitta rätt bok och hjälper gärna till att leta. Mycket bra. Akademibokhandeln har även tagit sitt förnuft till fånga och erbjuder nu andra betallö... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Księgarnia

Napisane przez firmę

Akademibokhandeln - handla dina böcker i Sveriges största bokhandel!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 111

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Order strul, med kreditprövning

La en order på ca 278kr. Betalade med 3 presentkort på 100kr st. Ordern blev då 0kr och frakt 0kr. Dagen efter ficka jag en faktura från walley på 79kr och en kreditupplysning var gjord. Kontaktade Akademibokhandeln om det uppenbara felet! Dom skulle återkomma via mail eller telefon. Sa att det blivit fel hos walley. Kontaktade walley, dom hänvisade till Akademibokhandeln. Tillbaka till ruta ett! Efter ytterligare kontakt med Akademibokhandeln så fick jag en bekräftelse på att dom kollar på ärendet. Vilket var svårlöst.
Väntar ännu på en lösning från Akademibokhandeln och har kvar fakturan från walley. Är en struntsumma, men rätt ska vara rätt. Hur svårt kan det vara!!!

15 marca 2026
Oceniono na 3 z 5

Dålig förpackning

Mycket besviken på att de minipussel jag beställde inte togs hänsyn till vid förpackningen. De blev både två tillpressade och askarna är mycket fula som ett resultat. Synd, särskilt i.o.m att en av dem var tänkt som en present. Beställer aldrig något sådant härifrån igen.

27 lutego 2026
Oceniono na 2 z 5

Kanske dags att se över vad och hur ni…

Kanske dags att se över vad och hur ni packar leveranserna. Sämsta lösningen på kartong, mitt paket var trasigt och halvöppnat. Som tur var har böckerna klarat sig ok, lite smuts och ena lite kantstött. Inte ok. Sen väljer jag egentligen ex Adlibris då det är sån galen prisskillnad men nu var det bokrea.

25 lutego 2026

Duktig personal - Alternativa betallösningar

Akademibokhandeln har även tagit sitt förnuft till fånga och erbjuder nu andra betallösningar än Klarna. Klarna är ett företag med tveksam etik och moral som borde diskuteras. Företag som enbart använder sig av dem för betalningar förlorar kunder.

16 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Extremt tråkigt bemötande paketuthämtning Ulricehamn

Skulle hämta ett paket idag men den otrevliga personen som jobbade där vägrade lämna ut paketet fast jag hade kolli nr och körkort. Personen ifråga sa att man inte kan lämna ut paketet pga av det fanns inget namn på den bara mitt telefonummer. Man fick alla uppgifter som behövdes men hänvisade mig till leverantör eller fraktombudet. Sitter nu i telefonkö sedan 30 min. Kommer aldrig ta ut ett paket från Akademibokhandeln i Ulricehamn. Det blir retur direkt på allt som går via den butiken.

5 lutego 2026
Oceniono na 4 z 5

Duktig personal som visste exakt var…

Duktig personal som visste exakt var min bok fanns. Kassakön irriterade men hux flux fixade man fram en vänlig och duktig tjej som - utanför kassan - snabbt tog betalt och slog in boken. Jättebra!
Men nu när jag ska skicka mitt omdöme blir allt plötsligt konstigt, jag ska ”registrera” mig och godkänna Trustpilots regler etc. Jag tycks inte bli av med er. Ändra det här krånglet, jag vill inte fastna i något, jag ville bara ge er lite beröm för vad jag upplevde i bokhandeln!

16 stycznia 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej