Ajax remote

Ajax alarm system — The most awarded wireless security system in Europe
Sklyarenko 5, 04073, Kyiv, Ukraina
Easy to use system, working without any problems, very intuitive application

Odpowiedź od Ajax Systems
Se rwis wsparcia technicznego to jakaś porażka. Storna po polsku, na bocie dogadać się nie idzie, co cóż odpowiedź że nie mają technika w moim języku. Gdy już chcą numer telefonu i mają numer to na kolejny dzień znów o niego proszą- jedna usterka usówana jest zbyt, zbyt długo.

Odpowiedź od Ajax Systems
System jest bardzo dobry. Aplikacja jest często aktualizowana, co świadczy o tym, że cały czas jest rozbudowywana i unowocześniana. Dodatkowo jest prosta w obsłudze i zapewnia łatwy dostęp do urządzeń i generowanych przez nie informacji. Polecam.

Odpowiedź od Ajax Systems
Super system-dziala rewelacyjnie. Intuicyjny. Latwa obsluga. Polecam!

Odpowiedź od Ajax Systems
Helpfull support responding quick to solve problems. I was really surprised .

Odpowiedź od Ajax Systems
System działa bardzo sprawnie, nie zawiesza się, sterowanie w stosunku do innych systemów jest bardzo intuicyjne. Gorąco plecam

Odpowiedź od Ajax Systems
Wszystko działa znakomicie, czujki, kamery, alarm. Bardzo wygodna sterowanie. Polecam zdecydowanie!

Odpowiedź od Ajax Systems
Używam od lipca 2023. Miałem problem techniczny tylko z jedną czujką ruchu. Jak na razie polecam. Łatwy i przyjemny w obsłudze.

Odpowiedź od Ajax Systems
System działa i jak na razie jest nie zawodny od 3 miesięcy. Mogło by być więcej funkcjonalności prócz systemu nocnego i pełnego ale to jest do przeskoczenia. Najważniejsze , że jest stabilny i działa poprawnie

Odpowiedź od Ajax Systems
Zakupiłem ten system miesiąc temu. Mam zabezpieczony dom czujkami na zewnątrz z video weryfikacja. Działa znakomicie. W dodatku czujniki zalania i water stop. Rewelacja. Czekam na dołożenie kamer. W moim przypadku i sąsiada firma Solid Security spisała się wzorowo. Zresztą współpracuje z nimi od lat. Sugestia dla producentów Ajax. Może by tak kontaktron w kolorze antracyt?

Odpowiedź od Ajax Systems
Bardzo prosta i intuicyjna instalacja - instrukcja obsługi jest praktycznie zbędna; aplikacja stworzona dla ludzi - brawo dla developerów; użytkowanie bezproblemowe

Odpowiedź od Ajax Systems
Nigdy nie spotkałem systemu alarmowego z tak szybką i intuicyjną aplikacją. Mam kontrolę na swoim systemem w domu w telefonie który mam w kieszeni dosłownie za pomocą kilku kliknięć. Na razie tylko alarm, ale wiem, że bez problemu mogę w przyszłości go rozbudować o inne urządzenia bo... jest bezprzewodowy :D
Trochę droższe ceny niż w innych systemach ale instalator mnie przekonał pokazując jak to działa.
Polecam.
PS. Czarne czujki rządzą! XD

Odpowiedź od Ajax Systems
Bardz dobry wyròb wyprzedxający swoją klasą konkurencje.Działa bez awaryjnie mam go 3 miesiące wszystko Ok.Wada -drogi (ale luxsus kosztuje),niedostępność zaworu odcinającego wode zekomo wadliwe i wycofany sprzedazy.Brak Polsce fachowcòw specjalistòw od Ajaxsa chyba ze ma się szczęscie i spotka instalatora z ukrainy specjalizującego się w nim (tak jak ja).Mysle ze głòwną przyczyną złych recezji jest nieprofesjonalizm monteròw alarmu .POZDRAWIAM!!

Odpowiedź od Ajax Systems
Sam system działa bardzo dobrze. Niestety przedstawiciele tacy jak Solid Security nie umieją go obsłużyć i nie mam wielu funkcjonalności za ktore zapłaciłem a nie mogę korzystać🤷

Odpowiedź od Ajax Systems
Aplikacja po kilku minutach psuje się, zabierając możliwości ustawień huba, na chwilę pomaga przeinstalowanie, potem problem powtarza się. Samsung M23.

Odpowiedź od Ajax Systems
Moim zdaniem funkcjonalny, bardzo dobra jakość wykonania. Na tą chwilę nie mam żadnych zastrzeżeń. Generalnie polecam