Vi havde bestilt en chartertur med rejseselskabet Suncharter til Kreta i September måned. Da jeg er en mand i nogenlunde standard højde ( 180 cm ) valgt jeg at bestille vores 2 pladser på forreste r... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Meget gode oplevelser begge gange vi har fløjet med Airseven mellem Århus og Lesbos. Rent og pænt og enormt dygtige og søde personale. Vil fremhæve cabinechef René som var utrolig professionel, sød og... Zobacz więcej
Fløj med Airseven hjem fra Bulgarien til Billund Lufthavn. Venligt personale samt flinke og respektfulde medpassagerer. Personalet var hjælpsomt og imødekommende. Piloten orienterede os undervejs om... Zobacz więcej
Vi fløj med Airseven søndag den 20/7-25 fra Kreta til Tirstrup. Vores søn fik et alvorlige mavesmerter kort inden flyveturen og stewardesserne ombord tog sig kærligt af vores søn og os under hele t... Zobacz więcej
Velkommen til Airseven – Et charterflyselskab som er stiftet i 2020 og bliver opereret i samarbejde med Copenhagen AirTaxi. Vi stræber efter at tilbyde behagelige rejseoplevelser for vores kunder. Vi ser frem til at byde jer velkommen ombord.
Roskilde Lufthavn, Lufthavnsvej 34, 4000, Roskilde, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Utroligt serviceminded personale, både pilot og stewards, var søde, hjælpsomme og gav service laaaangt over det forventede. Vi fløj med airseven fra cph til Tunesien, frem og tilbage og der var absolut ikke en finger at sætte på noget ved turen. Er familiemedlem havde smerter i maven og personalet var så behjælpelige og fandt alternative løsninger, så vores familiemedlem havde en så bekvemt tur som muligt. 10/10 herfra.
Great customer service after our baggage went missing. The airline went above and beyond to help us track it down.
God oplevelse at rejse med Airseven. Vi sad på række 4 i venstre side. Her var der god med benplads i modsætning til den anden side.
Service ombord var heller ikke noget at klage over.
Min familie og jeg skulle flyve til Chania fra Aalborg, på vejen derned var flyet forsinket med 1 time, og vi blev splittet op så vi ikke kunne sidde sammen, hvis vi skulle have siddet sammen så kostede det ekstra! På hjemturen en uge senere var der igen problemer, denne gang var det sygdom blandt personalet der gjorde at et hel fly måtte vente på at de fik indkaldt nyt personale. Flyet var på hjemturen forsinket med 2 timer og 50 min. Vi fik en sølle kompensation på 70kr til et spisested. Vi kunne så ikke få noget for de 70kr uden selv at punge ud. Flyet var nedslidt, alt for lidt plads og maden var næsten uspiselig. Rå frikadelle, det serverer man ikke.
Sidste gang jeg flyver med jer!
1 times forsinkelse på udrejsen fra Ålborg, og 2,5 times forsinkelse på hjemrejsen. På udrejsen var det selve flyet der var problemer med, på hjemrejsen var det to sygemeldinger blandt personalet der gjorde, at et helt fly måtte vente 2,5 timer med at lette fra Ålborg. Det er simpelthen ikke godt nok. I øvrigt blev vi splittet op, så vi ikke sad sammen på udrejsen.
Min mand og jeg fløj med Airseven fra Aalborg til Preveza og hjem igen.
Jeg har aldrig oplevet så god service på en flyvning som med Airseven.
Jeg lider af flyskræk og både cockpittet og kabinepersonalet var vildt behjælpelige.
På begge ture fik jeg lov til at møde kaptajnen og piloten, hvor de fortalte en masse fakta og svarede på mine spørgsmål. Under begge flyvninger var de også utroligt informative, hvilket gav meget ro.
Kabinepersonale var opmærksomme og spurgte flere gange om jeg var OK.
Flyene er ikke top moderne og der er heller ikke meget benplads, men den oplevelse og service jeg fik vejede op for ALT!
Jeg flyver hellere end gerne med Airseven igen.
Vi ventede i en time for at komme op i luften men ellers var det fint
Sad i 3 1/2 time i flyet da vi skulle fra Ålborg til chania. Fair nok ingen gøre for en elektrisk fejl. Reservedel skulle flyves fra Roskilde
Men det er ualmindelig dårlig service at vi ikke blev tilbudt nogen former for mad. Reglerne er 2 timer så skal man tilbydes mad, men den kender airseven ikke til. Da vi spurgte fik vi besked på der var 3 kopnuddel til deling i flyet og der skulle betales hvis man ville ha 1 af dem
Det var min sidste flyvetur med det ringe flyselskab
Herudover undrer det mig at man ikke kan ringe til dem, og sender man mail, svarer de ikke
Virkelig ringe service
Vi fløj med Air Seven til Azorerne den 4/6 og hjem den 11/6 det var en super oplevelse ikke sidste gang vi flyver med Air Seven
Ved afrejse fra Kastrup 28/5-2024 kl. 6.55 med Bravo Tours til Azorerne kunne vi ikke finde checkindskranken af den grund, at den aldrig kom op på CPHs info-tavle, og kun ad snørklet omvej via Bravos nødtelefon og en - efter forgæves henvendelse til flere andre - henvendelse til en lufthavnsmedarbejder i gul vest, lykkedes det til sidst og meget sent i forhold til flyets afgang, at få chekket ind. Dette sammenholdt med flyets ualmindelige ukomfortable sæder og en betalt forplejning, der gjorde en til grin for sine egne penge, udgjorde desværre en stressende start på en iøvrigt god ferie.
Turen til prevesa lufthavn med Airseven var ren fornøjelse alt var fint også hjemturen kan kun anbefales 👍👍
Meget behagelige flyveture. Rejste til Sharm el Sheikh fra Billund lørdag i uge 16 og retur en uge senere. Venligt kabinepersonale og piloter som var forstålige i højttalerne. Maden var spiselig begge veje, dog ikke noget at råbe hurra for...den gled dog ned med et par kopper kaffe... 😀
Vi fløj med Airseven i uge 6 2024 Århus/Madeira og retur. Fløj med OY ASD Boing 737-800 fra 2009.
Her har vi et meget nyere fly end Airseven’s første fly, der var over 30 år gamle.
Tingene virkede, så jeg reviderer min holdning hvor jeg fravalgte rejsebureauer der benyttede Airseven.
Ikke meget benplads, men hvor er der efterhånden det?
Dog acceptabelt. Jeg er 183 cm.
Hvis jeg havde noget at skulle have sagt skulle mandligt personel på flyene uanset om cockpit eller kabinebesætning ikke optræde i olivenfarvede t-shirts og ditto skjorter for cockpit. (Jeg troede først det var en mekaniker eller anden medarbejder, der fejlagtigt ikke var kommet af i tide).
Lidt mere stil med striber på skuldrene og en kasket. Det andet ser for slasket og uformelt ud. Har også noget med at signalere autoritet når der måtte være behov for det.
Men ellers tilfredsstillende.
Har lige været med til Madeira ,med Århus charter, det var en behagelig flytur med Airseven,lidt smalle sæder,men god service ombord 👍🛫
God oplevelse af fly og personale
Når skriver god oplevelse af fly, gør jeg det ud fra, at den anmeldelse jeg gav i 2022, gik på gammelt fly, satte sæder og store problemer med borde der var i stykker ved sæderne.
På denne tur virkede tingene og det er med til at give en god oplevelsen af turen sammen med et kompetent team af kabinepersonale og piloter. God information, som kunne forstås. Afstanden mellem rækkerne kunne godt være bedre, når man skal sidde ned i 4 ½ time og passagen foran havde slået ryglænet ned.
På vores udrejse til Porto Santo var det med Go2Sky, som er slovensk. Flyet virkede gammelt og personalet kunne kun lettere engelsk og havde ikke meget smil tilovers. Man forstod ikke en dyt af hvad der blev sagt i højtalerne, hverken fra kabinepersonale eller cockpit, så det var godt der var 2 personer fra Airseven til at gøre rejsen lidt bedre. 😄
Fremragende oplevelse,fløj 2 gange i 2023 med Air Seven
Vi fløj med airseven fra Billund til Preveza
Service var i top og cabin crew var venelige
Piloten opdaterede fx hvor vi var hende og det var godt
Folk overdriver med deres gamle fly de er fine til prisen.
Fantastisk personale! Intet mindre.
Flyet var et ganske almindelig charterfly- intet mere eller mindre.
Både kabinepersonale og de to piloter, var så underholdende, informative og fantastiske, at flyturen gik smidigt.
Al personale havde tid og lyst til at snakke og var åbne for nysgerrige spørgsmål.
Piloterne var søde at dele information omkring turbulens, flyet osv. på en underholdende og humoristisk måde.
Man glæder sig aldrig til at skulle hjem fra en ferie, men vi ved at turen bliver lidt nemmere i morgen, hvis vi oplever samme tur som på vejen herned.
Jeg kan så opdatere med, at turen hjem var ligeså fin som på vej ud :-)
Simpelthen den dårligste flyoplevelse nogensinde. Dårlig benplads og siddekomfort. Kabinepersonalet virkede uerfarne og inkompetente. De havde ikke fået vare med, hverken drikke eller snacks, og heller ikke toldfrie vare, så ingen mulighed for køb af nogen art. Det eneste positive var, at kaptajnen kunne få os sikkert hjem.