Verschrikkelijke slechte punten voor je tijd, ontzettend veel afwijzingen qanneer je al haast de hele vragenlijst hebt ingevuld. Veel spam, veel vragenlijsten waar je aan wilt beginnen en meteen uitge... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bij 9 van de 10 enquêtes ben je een topper en kom je niet in aanmerking. Voor alle moeite krijg je geen cent betaald. Als je al in aanmerking komt is de enquête slecht betaald. Het enige voordeel is d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Omdat goede vragenlijsten en krijg gauw uit betaald als het aanvraag
Reakcja na opinię
AIR-Panel is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk platform waar bedrijven ondersteund door AI eenvoudig onderzoek kunnen doen. Deelnemers kunnen deelnemen aan de onderzoeken en de bedrijven helpen zichzelf te verbeteren. Hier staat altijd iets leuks tegenover. Eerlijk, transparant en zonder gedoe.
Putten, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot
Waardeloos altijd bijna klaar en word je eruit gegooid

Odpowiedź od AIR-Panel
Al 1,5 maand geen enquetes meer ontvangen. Krijg wel afgelopen 1,5 week 6 x een uitnodiging per mail om een enquete te maken. Mails direct aangeklikt bij binnenkomst op mijn laptop, maar geen van de mails had daadwerkelijk een enquete op de air-panel pagina. Op diverse mails wordt nooit gereageerd. Zijn er mee opgehouden lijkt het......

Odpowiedź od AIR-Panel
Op 2 oktober mijn behaalde beloning ingewisseld voor cash. Binnen 5 werkdagen zou het op mijn bank staan. Vandaag 10 oktober nog niks binnen . Op mails wordt niet gereageerd dus ik denk dat ik in de maling wordt genomen. Ook maak ik regelmatig mee dat ik enquêtes invulde en bij het voltooien van de enquête was ik ineens niet geschikt. Ik heb navraag gedaan en ze zouden het nakijken maar wederom nooit meer iets gehoord. Valt mij tegen.
Update 10 oktober 13.38 uur.
Airpanel heeft inderdaad 25000 punten handmatig bijgeschreven maar dat wist ik niet omdat ik geen enkele mail daarover heb ontvangen. In ieder geval dank daarvoor. De betaling is echter nog niet binnen.

Odpowiedź od AIR-Panel
Belachelijk slechte site. Diverse extra enquêtes ingevuld en bij alle krijg ik na de melding dat ik klaar een boodschap dat mijn profiel niet geschikt was voor de enquête. Dan heb ik hem dus helemaal ingevuld en ben soms 10 minuten verder voor Jan met de korte achternaam. Er is geen mogelijkheid om contact met ze op te nemen waardoor je ook niet kunt reageren op deze fouten. Al met al ben ik zo al 50.000 punten misgelopen. Ik heb me uitgeschreven.

Odpowiedź od AIR-Panel
Air-Panel is een site waar je voor een onderzoek of enquete een beloning krijgt. Een leuke tegenmoetkoming voor een ieder die wat wil bijdragen aan de wereld en er ook nog een waarderingsvergoeding voor krijg. Wat wil je nog meer?

Odpowiedź od AIR-Panel
Ik kreeg geen punten door een error, daarna gemaild en netjes gekregen!

Odpowiedź od AIR-Panel
Leuke manier om een extra zakcentje te verdienen. Het kost wat tijd maar als je in de trein zit of zit te wachten op iemand is het goed besteed. Ik behoor niet tot de doelgroep van alle vragenlijsten maar het aanbod is voldoende.

Odpowiedź od AIR-Panel
Leuk om op wachtmomentjes een vragenlijst in te vullen en daar nog wat mee te verdienen. Uitbetaling binnen een week binnen gekregen!
Het zou nog fijner zijn als er een app van komt!