Reakcja na opinię
Op 2 oktober mijn behaalde beloning ingewisseld voor cash. Binnen 5 werkdagen zou het op mijn bank staan. Vandaag 10 oktober nog niks binnen . Op mails wordt niet gereageerd dus ik denk dat ik in... Zobacz więcej
Omdat goede vragenlijsten en krijg gauw uit betaald als het aanvraag
Reakcja na opinię
AIR-Panel is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk platform waar bedrijven ondersteund door AI eenvoudig onderzoek kunnen doen. Deelnemers kunnen deelnemen aan de onderzoeken en de bedrijven helpen zichzelf te verbeteren. Hier staat altijd iets leuks tegenover. Eerlijk, transparant en zonder gedoe.
Putten, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Omdat goede vragenlijsten en krijg gauw uit betaald als het aanvraag

Odpowiedź od AIR-Panel
Betaling van mijn punten ging zonder problemen. Goede hulp van AIR-panel

Odpowiedź od AIR-Panel
Verschrikkelijke slechte punten voor je tijd, ontzettend veel afwijzingen qanneer je al haast de hele vragenlijst hebt ingevuld. Veel spam, veel vragenlijsten waar je aan wilt beginnen en meteen uitgegeooid wordt. Er lijkt ook geprutst te worden met beloningen wanneer je dichter bij uitbetaling komt. Ik denk het slechtste platform van deze in hun soort.

Odpowiedź od AIR-Panel
Mails worden geweigerd . Uitbetaling niet ontvagen na 8 dagen. Als het maar 5 zou duren.

Odpowiedź od AIR-Panel
Vous correspondez aux 1 ère enquêtes.. Apres c'est fini ! Après avoir répondu à plusieurs questions, finalement vous ne correspondez pas... C'est une grosse arnaque...

J'ai demandé un 1er virement bancaire
Je vous dirais si l'application paie
Intéressant différents sondages avec rémunération variable de 0,10 à 1’50€
Je trouve pas sur l'application contacter le support

Odpowiedź od AIR-Panel
Leuke enquêtes en goede beloningen.

Odpowiedź od AIR-Panel
Vrij veel enquetes en betrouwbare uitbetalingen, alleen af en toe wel een hele enquete invullen en dan de melding krijgen dat je helaas niet in de doelgroep valt.

Odpowiedź od AIR-Panel
Bij 9 van de 10 enquêtes ben je een topper en kom je niet in aanmerking. Voor alle moeite krijg je geen cent betaald. Als je al in aanmerking komt is de enquête slecht betaald. Het enige voordeel is dat ze uitbetalen op je bankrekening bij € 10, waarvan ze ook nog eens € 0,25 inhouden. Afgelopen dagen weer een paar enquêtes compleet ingevuld, niet betaald, maar wel een topper.

Odpowiedź od AIR-Panel
Dat betrouwbaar kun je wel schudden. Al diverse enquetes volledig ingevuld, zoals nu weer over Rotterdam Airport. Een hele leuke enquete en na afloop verwachtte ik mijn punten. Maar helaas, wederom niks,. Ze sturen je doodleuk naar de Helaas pagina van hun en daar gaan je zuurverdiende centen en tijd. EN maak je er een opmerking over, krijg je nooit antwoord. Een week geleden ook zo een enquete gehad van Nielsen via Air-panel over lidl, hoopte op mijn geld maar helaas....na 15 minuten werk en de hele enquete gemaakt te hebben...Helaas ,, u valt niet onder de doelgroep, gaf Air-panel als antwoord. Oftewel hun krijgen wel hun volledig ingevulde enquetes en die worden gewoon verkocht aan de opdrachtgever, maar de invuller krijgt niks. Dat is gewoon oplichting!!! Als je dan toch enquetes in wilt vullen, ga naar Euroclix of Ipsos, daar heb je nooit problemen en die zijn supereerlijk. Als je een geval hebt als dit kijken ze dat gelijk na en krijg je alsnog je geld. Ik kan het nog sterker vertellen. ik had ook Rotterdam airport ingelicht....nu kreeg ik van hun een keurige reactie die ook wel verbazingwekkend was. Rotterdam Airport zet NOOIT betaalde enquetes uit! Oftewel, air-panel beloofde een betaalde enquete die je kon maken, maar die helemaal niet betaald was. Dat was gewoon een onderzoekje van Rotterdam Airport zelf waar geen enkele cent aan gekoppeld was. En wederom genaaid zoals zo vaak door air-panel. 2x achter elkaar. Eerste onderzoek mijn tijd verspeelt aan zorgverzekeringen (was soswieso een enquete van vorig jaar want er werd gevraagd of ik per 1 jan 2026 over ga stappen. Helemaal gemaakt....en toen viel ik HELAAS buiten de doelgroep. Maar Air-panel 100% zeker pikt wel het enquetebedrag van het bedrijf die de enquete uitzet. Zo ook voor de volgende enquete over ontbijtgranen. Zou maar 4 minuten duren en dat was ook zo. Volledig afgemaakt en toen ...HELAAS..u valt niet onder de doelgroep. AIR-panel is redelijk nieuw en duidelijk gericht op het oplichten van hun hardwerkende mensen die enquetes invullen. Wat ik nu dus wel doe is van elke enquete van wie duidelijk is van wie die afkomstig is, dat bedrijf een mailtje sturen dat air-panel hun enquetes aanbiedt zonder uit te betalen.....Ja hoor. Ook de derde zeerlange enquete van een half uur, volledig gemaakt en wotdt je afgedaan met HELAAS, u valt niet onder de doelgroep.... Ik heb RADAR al benaderd en iedereen zou dat moeten doen want air-panel is gewoon oplichting. En wederom. 40 minuten werk aan een enquete over zuivelprodukten. Helemaal afgemaakt in een keer, Moet je teruggestuurd worden naar de Airpanel site met je verdiende punten, maar ho maar. Helaas, het onderzoek is zogenaamd gereset gedurende de tijd dat ik ermee bezig was. Sorry voor het ongemak!!! En daar moet je het mee doen!!

Odpowiedź od AIR-Panel
Laatste tijd regelmatig dat je een half uur besteed aan het invullen van hele enquêtes en dan wordt je er op het laatste moment uitgegooid "je bent nog steeds een topper" sorry maar dat kan echt niet, ze hebben 99% van je antwoorden die zij nodig hebben maar vervolgens krijg je niet de beloofde punten.

Odpowiedź od AIR-Panel
Dit is echt waardeloos, hele enquêtes sta je in te vullen krijg je geen punten en elke keer bv als je een enquête met veel punten kunt invullen sta je eerst vijf minuten van alles in te vullen en ben je niet geschikt. Ik heb de app verwijderd . Beter ga je naar euroclix of opinie land daar hoef je geen 150000 enquêtes (proberen) in te vullen en wordt je gewoon goed behandeld