Så fed en oplevelse, lidt grænseoverskridende. Jeg var meget nervøs og usikker på hvad der var i vente. Men vores instruktør var super sød og kompetent, meget tålmodig og forstående. Passede godt på... Zobacz więcej
Tak for en hyggelig og ikke mindst sikker dag hos jer. I er simpelthen bare så gode til at få jeres kunder til at føle sig i sikre hænder. Grundig instruktion både før, og ikke mindst under flyvnin... Zobacz więcej
Tusind tak for en rigtigt god oplevelse og tak til vores Instruktur, han var virkelig både dygtig og sjov. Vi ses helt sikkert igen. Familien Bigum
Dette er et sted burde alle opleve. Instruktørerne var yderst søde og behjælpelig. Tilskuerpladserne kan rumme mange og ikke mindst sørger for, at kunne se hver enkelt flyvning fra alle vinkler.... Zobacz więcej
Galgebakkevej 3, 2630, Taastrup, Dania
- info@airexperience.dk
- airexperience.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Virkelig god og unik oplevelse
Virkelig god og unik oplevelse. Super dygtig instruktør som fik en til at slappe af og føle sig tryg. Vi vender tilbage 😁
Suveræn oplevelse drevet af super prof…
Suveræn oplevelse drevet af super prof personale som gør alt for kunden.
Kommer helt sikkert igen igen igen😁
Oplevelse for livet i sikre rammer
Oplevelse for livet i sikre rammer. Det giver så meget glæde, også lang tid efter man har prøvet det. YEAH
Kom i tanke om at folk med depression burde prøve det da det er umuligt at ikke smile, specielt når man får en tur med instruktøren der styrer op og ned.
Utroligt hvor meget kontrol de har over deres kroppe når de viser lille show i tunellen som er en fantastisk afslutning der sikkert kræver mange timers øvelse.

Oplevelse helt i top
Oplevelse helt i top, meget engageret instruktør som gav en god vejledning. Åben og positiv stemning. Tak for en sjov og spændende dag. 👍🏻
Super oplevelse
2.søndag i advent , 7 familemedlemmer på oplevelsestur.
Vi havde alle 7 en super oplevelse , vores instruktør Daniel var super cool , vi smilede alle efter endt flyvetur, tak Daniel
Så sjovt og god vejledning!
Fantastisk oplevelse!
Medarbejderne var fantastisk søde, profesionelle og servicemindet. Der var styr på det hele fra vi kom til vi gik. Rigtig god oplevelse at besøge dem. Og så sjovt at prøve at flyve!
Virkelig fed oplevelse og en super…
Virkelig fed oplevelse og en super instruktør. Kan klart anbefales!

Helt igennem fed oplevelse
Helt igennem fed oplevelse! Virkelig kompetente instruktører og gode faciliteter. Blev taget godt imod fra start til slut - helt klart en oplevelse jeg vil huske!

Fantastisk.
Fantastisk.
Det var super sjovt og dygtig instruktør, som var god til at få alle på holdet til at have en fed oplevelse.
Kan man give 6 stjerner?
Jeg kan kun anbefale CAE på det kraftigste. Jeg fik 2 minutter til at prøve oplevelsen af, selvfølgelig med god og grundig gennemgang af sikkerhed samt flyveteknikken inden vi gik i gang.
Efter de første 2 minutter var jeg simpelthen nødt til at få en tur mere, så det fik de arrangeret. Jeg kunne få en tur på 4 minutter mere, næsten med det samme.
Instruktørene er smilende, imødekommende og charmerende, samtidig med at de er dygtige både teknisk med at hjælpe og give råd til hvordan man flyver, men også når nervøsitet melder sig og der skal nogle sociale skills til.
Jeg mangler bare at kunne give dem en ekstra stjerne, for en helt igennem fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse
Det hele var en rigtig god oplevelse, lige fra Booking, ankomst og instruktion og udstyr.
Personalet var meget imødekommende med godt humør, og god humor.
Vores instruktør Daniel var med til at gøre oplevelsen perfekt, så stor ros 👍 kan kun anbefales 😊
Mega fed oplevelse!
Mega fed oplevelse!! instruktøren var også med til at gøre oplevelsen endnu bedre, da hun lærte super godt fra sig og var super sød!!
Fantastisk oplevelse!
Både mine søskende og jeg synes, at det var en fantastisk oplevelse, som aldrig kommer til at blive glemt, og som skal prøves igen! Der er den bedste sikkerhed, og der er intet at frygte.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse - super sej instruktør - det skal prøves igen! Wow!!!
Super oplevelse.
Super oplevelse.
God velkomst, god briefing, god instruktør og super god flyvning.
Alt i alt en rigtig god oplevelse for mig og drengene.
God håndtering af fejl i sidste ende
Jeg laver altid reviews ud fra hvordan virksomheden håndterer det, når noget går galt (det er nemt nok at give en god kundeoplevelse hvis alt fungerer). Copenhagen Air Experience var i første omgang i telefonen afvisende overfor at de manglende off-peak priser kunne være et problem (derfor mit oprindelige review nedenfor), men endte med at refundere forskellen. Jeg har derfor ændret til fire stjerner.
Selve oplevelsen på stedet var virkelig god, og instruktørerne var energiske, imødekommende og forstående.
----
Oprindeligt review:
Dårlig oplevelse med booking. Off-peak priser skjules på den engelsksprogede hjemmeside. Dårlig stil og føles som bondefangeri.

Super fin oplevelse
Super fin oplevelse fra booking til eksekvering. Var hos CAE for første gang med mine knægte på 12 og 16. Instruktøren var meget venlig, imødekommende og opmærksom og det hele blev eksekveret med stor professionalisme og sikkerheden var helt i top. Og vigtigst af alt havde drengene en fremragende oplevelse. Klart anbefalelsesværdigt.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Vi var der i efterårsferien med vores søn og hans 2 piger på 11&12. Personalet var fantastiske fra modtagelse introduktion instruktør operatør alle havde så meget overskud , som gjorde oplevelsen perfekt for os alle 5.
Vi er stadig høje af oplevelsen og kommer helt sikkert tilbage for mere.
Superfin oplevelse
Yes, yes og atter yes! Var ude at flyve med to af mine teenagere. Fed oplevelse for os alle. Kommer klart igen. Er du i tvivl så gør det. 💪