ahtopmall.com Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ze blijven vragen naar me gegevens en ik heb het 4 x ingevuld en nu ben ik er klaar mee en ik nu wil ik een klacht indienen ik ga gewoon dat bedrag niet betalen

Oceniono na 5 z 5

Although this is my first time dealing with this company and their product, I have found both the company and the product to be legitimate and I have had good results with the product in filling crack... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

BLUFF FÖRETAG! Skickar varor som är direkt farliga för konsumenterna. I vårt fall beställde vi en skål i rostfritt. Skålen stämde inte med bilden, saknade delar samt var direkt livsfarlig då kanter... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 95% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 28

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Ze blijven vragen naar me gegevens en…

26 września 2026

Odpowiedź od ahtopmall.com

Dear Customer,we appreciate you letting us know about your concerns. It’s never our intention for a customer to feel disappointed, and we’d like to look into this for you. Please reach out to our customer service team at service@ahtopmall.com with your order information, and we’ll work to resolve this promptly. Thank you for understanding.

plast skräp

plast. värdelöst lyse och annonsen säger köp 1 och få 2 på köpet.... vart är nr 2 ?? kom bara en dessutom inte alls vad annonsen säger. rena bluffen 🔥Buy 1 gte 1 free🔥Portable Rechargeable Bright Keychain Flashlight

24 września 2026

Odpowiedź od ahtopmall.com

Bäste kund, vi beklagar verkligen den feedback du har lämnat. Vi ber om ursäkt för att produkten inte stämde överens med beskrivningen och för den besvikelse detta har orsakat dig.
För att åtgärda detta så snabbt som möjligt ber vi dig skicka dina orderuppgifter samt bilder på produkten till service@ahtopmall.com. Vi har låtit en specialist ta sig an ärendet med hög prioritet och kommer att kontakta dig inom 24 timmar för att lösa returen eller bytet på ett tillfredsställande sätt.
Din nöjdhet är av största vikt för oss. Vi värdesätter ditt förtroende och kommer att arbeta för att förbättra oss och förhindra att detta inträffar igen. Tack för din förståelse och för att du ger oss chansen att ställa allt till rätta.

Useriøse

Useriøse . Anbefaler å ikke handle med dette foretaket.
Bjarne
Min upplevelse av att handla med detta företag

Jag köpte en Halloweenprodukt som enligt företagets reklam skulle känna av rörelser, krypa framåt och skapa en riktig Halloweenchock.

När jag fick varan visade det sig att den inte fungerade på det sätt som beskrevs i reklamen. Jag reklamerade därför produkten samma dag som jag mottog den och begärde full återbetalning.

Företaget ville inte att jag skulle returnera varan, utan erbjöd endast 20-50 % återbetalning. Jag fick dessutom förslaget att sälja varan vidare eller ge den till familj eller vänner.

Det tycker jag är ett mycket märkligt förslag. Jag vill inte sälja vidare eller ge bort en produkt som jag vet inte fungerar som den ska och därmed föra problemet vidare till någon annan.

Företaget skriver själva:

”Säker 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti.”

”Om vi inte uppfyller dina förväntningar erbjuder vi full återbetalning inom 30 dagar.”

De skriver även:

”Baserat på riktiga användare – erfarenheter från riktiga användare driver vår utveckling och testning för att skapa den ultimata lösningen.”

Min upplevelse är däremot att jag, trots att jag reklamerade produkten omedelbart och begärde full återbetalning, inte har fått den återbetalning som företaget uttryckligen marknadsför.

Jag har varit tydlig från början: Produkten motsvarar inte reklamen och jag vill ha full återbetalning.

Detta är situationen i ärendet per 25 september 2026.

23 września 2026

Odpowiedź od ahtopmall.com

Kjære kunde, vi setter pris på at du informerer oss om dine bekymringer. Det er aldri vår intensjon at en kunde skal føle seg skuffet, og vi vil gjerne undersøke dette for deg. Ta kontakt med kundeserviceteamet vårt på service@ahtopmall.com med bestillingsinformasjonen din, så vil vi jobbe med å løse dette raskt. Takk for din forståelse.

Zijn geld niet waard

Zijn geld niet waard , plastieken bucht die niet werkt 1 ⭐️ is nog teveel

15 września 2026

Odpowiedź od ahtopmall.com

Beste klant, hartelijk dank voor uw waardevolle feedback.
Het spijt ons zeer te vernemen dat u ontevreden bent over het materiaal en de kwaliteit van het door u aangeschafte product. Het is onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat elk product aan onze kwaliteitsnormen voldoet, en het is duidelijk dat we ditmaal niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Wij begrijpen uw teleurstelling volledig en hechten veel waarde aan uw ervaring.
Stuur de details over de problemen en de relevante bestelinformatie naar het e-mailadres van onze klantenservice: service@ahtopmall.com. Ons serviceteam neemt binnen 24 uur contact met u op om de kwestie te beoordelen, af te handelen en u een passende oplossing te bieden.
Nogmaals onze oprechte excuses voor deze vervelende winkelervaring en hartelijk dank voor uw vertrouwen en geduld. Wij kijken ernaar uit om onze dienstverlening aan u te kunnen verbeteren.

Oceniono na 1 z 5

Don't know who this company is but…

Don't know who this company is but they've tried to take .oney out my account and I've bought nothing from them . Thieves.

12 września 2026

Odpowiedź od ahtopmall.com

Dear Customer,we appreciate your feedback and apologize for any inconvenience caused. We take customer satisfaction seriously, and we’d like to assist you further. Please send your order details to our support team at service@ahtopmall.com, and we’ll ensure your case is handled properly. Thank you for giving us the chance to help.

Ordered 2 swimsuits

Ordered 2 swimsuits. Arrived, only to be too small definitely not 2XL 😅, more like xxs. Anyway, i have requested to send them back for bigger size, which i have declared through Klarna as they need to be made aware. Klarna have then updated this so called company and they emailed me back, basically advising me to get Klarna to cancel the return so they can proceed with giving me the return details. 🤔. Makes no sense, RED FLAG. So i have alerted Klarna today and they have now escalted this to be looked into for FRAUD. Do NOT use this company!!

29 sierpnia 2026

Odpowiedź od ahtopmall.com

Dear customer, thank you for sharing your feedback. We sincerely apologize that the product size did not meet your expectations. We are always committed to providing the best experience for our customers and understand the inconvenience you may have experienced. Please send your order information to service@ahtopmall.com to contact our customer service team. Our customer service team will review your issue and reply to you within 24 hours to assist you in resolving the problem. We sincerely apologize for any inconvenience caused and thank you for your patience.

Oceniono na 1 z 5

Wil dus deze bestelling annuleren …

Wil dus deze bestelling annuleren Nog steeds niets ontvangen ,
Namens anneke verspagen blik

5 sierpnia 2026

Odpowiedź od ahtopmall.com

Geachte klant, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen.
Het spijt ons oprecht dat uw recente ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed en we begrijpen uw gevoelens volledig. We beloven uw probleem prioriteit te geven en zo snel mogelijk op te lossen. Als u uw artikel niet heeft ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn verantwoordelijk voor elk product. Stuur uw gegevens naar ons e-mailadres voor klantenservice: service@ahtopmall.com. Ons professionele klantenserviceteam zal u binnen 24 uur de beste oplossing bieden. Geef ons alstublieft de kans om het goed te maken; hartelijk dank.

Oceniono na 1 z 5

Ik heb mijn pakketje ontvangen

Ik heb mijn pakketje ontvangen. 2 bh’s met een speciale band op de rug.
Ik ben absoluut niet tevreden over de kwaliteit. Dit zijn niet de bh’s die in het filmpje werden getoond.
De bh’s zijn ook veel te klein voor een extra large.
Goedkope Chinese brol zeg ik daartegen.
Gelieve het adres door te sturen om ze retour te verzenden en mijn geld terug te storten. Een ontevreden klant, Karin Van Damme

25 lipca 2026

Odpowiedź od ahtopmall.com

Geachte klant, bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de maat en productkwaliteit niet aan uw verwachtingen voldeden. Neem contact op met onze klantenservice via service@ahtopmall.com met uw bestelgegevens, dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Bedankt voor uw begrip.

Oceniono na 1 z 5

MISSÄ minun tilaukseni…Rahat kyllä kelpasi

Minne minun tilaukseni rnZHceLQeEEd4330Wo4W9bA00 on jäänyt??

Koskaan en ole saanut tuotetta!!!!!!! Rahat kyllä kelpasi.....

21 lipca 2026

Hyvä asiakas,
Kiitos vilpittömästi, että käytit aikaa kokemuksesi jakamiseen kanssamme. Olemme erittäin pahoillamme kuullessamme, ettet ollut tyytyväinen viimeaikaiseen kokemukseesi, ja ymmärrämme pettymyksesi. Olemme lisensoitu ja rekisteröity yritys, ja luottamuksesi on liiketoimintamme perusta. Jos et ole saanut tilaustasi, voit lähettää tiedot asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen service@ahtopmall.com. Omistautunut tiimimme työskentelee ahkerasti ratkaistakseen ongelman 24 tunnin kuluessa. Uskomme, että jokainen ongelma on mahdollisuus parantaa, ja odotamme innolla, että voimme tarjota sinulle paremman kokemuksen.

Oceniono na 1 z 5

I emailed 3 times stating I did not…

I emailed 3 times stating I did not recognise the charge, they still have not advised what the order is for or when it was placed????

3 lipca 2026

Odpowiedź od ahtopmall.com

Dear Customer, thank you for taking the time to share your feedback.
We sincerely apologize for the disappointing experience you had and fully understand your frustration.
We take your feedback very seriously and will review our service to prevent this from happening to other customers.
Please send your details to our customer service email address: service@ahtopmall.com.Our professional customer service team will provide you with the best solution within 24 hours. Please give us a chance to make amends; thank you very much.

Oceniono na 1 z 5

I have ordered two ceiling fans on…

I have ordered two ceiling fans on Facebook on 26 June and have not received them I have no communication whatsoever about when they will arrive

26 czerwca 2026

Odpowiedź od ahtopmall.com

Thank you for sharing your feedback. We sincerely apologize for the frustration caused by your recent experience.
We understand that you were seeking reviews before ordering, and we regret that you felt unheard when your order did not arrive. We take such matters very seriously. As a licensed and registered company, we strive to resolve every customer concern promptly and fairly.
Please do not hesitate to contact our dedicated support team at service@ahtopmall.com, and we will gladly cooperate.
Your experience has been highlighted to our team as an opportunity to improve our communication and service resolution processes. We hope to have the chance to restore your trust in the future.
Thank you again for bringing this to our attention.

VARNING VARNING!

BLUFF FÖRETAG!
Skickar varor som är direkt farliga för konsumenterna. I vårt fall beställde vi en skål i rostfritt. Skålen stämde inte med bilden, saknade delar samt var direkt livsfarlig då kanterna var så vassa att man lätt skar sig!
De svarar inte via mail, utan skickar bara ett standard svar som inte säger något.
Som tur så handlade jag genom Klarna och hoppas de spärrar dem.

29 czerwca 2026

Odpowiedź od ahtopmall.com

Kära kund, tack så mycket för din värdefulla feedback.
Vi beklagar verkligen att du är missnöjd med materialet och kvaliteten på den produkt du köpt. Det är vårt ansvar att se till att varje produkt uppfyller våra kvalitetsstandarder, och det är uppenbart att vi inte har uppfyllt dina förväntningar den här gången. Vi förstår din besvikelse och värdesätter din upplevelse högt.
Vänligen skicka de specifika problemen och relevant orderinformation till vår kundtjänsts e-postadress:service@ahtopmall.com. Vårt serviceteam kommer att kontakta dig inom 24 timmar för att verifiera och åtgärda problemet, och ge dig en lämplig lösning.
Vi ber återigen om ursäkt för denna obehagliga shoppingupplevelse och tackar för ditt förtroende och tålamod. Vi ser fram emot möjligheten att förbättra vår service för dig.

Oceniono na 1 z 5

I have just ordered bedroom ceiling…

I have just ordered bedroom ceiling fans today via Instagram and I haven't had no correspondent of even mentioning that my order is received or when I will get it. It looks like a scam as normally u would get an email from any website u make a purchase from.

25 czerwca 2026

Odpowiedź od ahtopmall.com

Dear Customer, thank you so much for taking the time to share your feedback.
We sincerely apologize that your recent experience did not meet your expectations, and we fully understand your feelings. We promise to prioritize your issue and resolve it as quickly as possible. If you have not received your item, please contact our after-sales service team. We are responsible for every product. Please send your details to our customer service email address: service@ahtopmall.com. Our professional customer service team will provide you with the best solution within 24 hours. Please give us a chance to make amends; thank you very much.

Oceniono na 1 z 5

I ordered a swimsuit and used klarna

I ordered a swimsuit and used klarna, I have had no notification at all from this company regarding my order.
I really wish I had read the reviews first!!

23 czerwca 2026

Odpowiedź od ahtopmall.com

Dear Customer, thank you so much for taking the time to share your feedback.

Oceniono na 1 z 5

I’m yet to get my order after almost 2…

I’m yet to get my order after almost 2 weeks of ordering on facebook

10 czerwca 2026

Dear Customer,
Thank you for sharing your experience; your feedback helps us continuously improve. We sincerely apologize for this unfortunate incident. We always uphold the principle that "every trust deserves to be protected," and as a legally authorized company, your satisfaction is the reason for our existence. If your order has not been delivered, please contact our dedicated customer service team immediately (email: service@ahtopmall.com). Our team will address your issue within 24 hours. We promise that all products are covered by after-sales service. Thank you for giving us the opportunity to make things right.

Oceniono na 1 z 5

nooit mijn bestelling binnen gehad maar…

nooit mijn bestelling binnen gehad maar moet wel betalen pfff

15 czerwca 2026

Odpowiedź od ahtopmall.com

Het spijt ons zeer dat uw recente ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed en we begrijpen uw gevoelens volledig. We beloven uw probleem prioriteit te geven en zo snel mogelijk op te lossen. Als u uw artikel niet heeft ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn verantwoordelijk voor elk product. Stuur uw gegevens naar het e-mailadres van onze klantenservice: service@ahtopmall.com. Ons professionele klantenserviceteam zal u binnen 24 uur de beste oplossing bieden. Geef ons alstublieft de kans om het goed te maken; hartelijk dank.

Oceniono na 1 z 5

Ik moest mijn informatie doorsturen ik…

Ik moest mijn informatie doorsturen ik kreeg een track &Tracécode en daarmee moest ik het doen. Een Track & Tracecode van welke postorder bedrijft stond niet vermeld. Ook zou ik terug gebeld worden. We zijn nu 9 dagen verder en heb nog steeds mijn bestelling niet binnen. Ook geen contact gehad met het bedrijf. Bel je de klantenservice, daar komt men ook niet vermee. Voor mij never nooit meer. FLORENCIA ORDER NUMMER Nuly54119

29 maja 2026

Geachte klant,
We hebben uw bericht ontvangen en vernomen dat u uw gewenste artikel nog niet heeft ontvangen. Ons hele team is hier zeer bezorgd over. We begrijpen uw teleurstelling en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. We beloven u plechtig dat elke bestelling met zorg behandeld moet worden. We garanderen dat we de volledige verantwoordelijkheid voor uw bestelling zullen nemen. Stuur uw bestelgegevens naar uw toegewezen klantenservicekanaal: service@ahtopmall.com. Deze e-mail wordt rechtstreeks doorgestuurd naar ons "Zorgeloze Klantenserviceteam" en een medewerker zal binnen 24 uur persoonlijk contact met u opnemen en een duidelijke oplossing bieden. Geef ons alstublieft de kans om ervoor te zorgen dat het door u bestelde artikel veilig bij u wordt bezorgd.

Oceniono na 3 z 5

Sprayer feels better than the supermarket stuff

Already used it around the toilet base and under the rim. Worked through the marks I wanted gone, and what I noticed most was the trigger head—it doesn't wobble or drip like the cheap supermarket bottles I bought before. Smell is still a bit sharp at first, but the bottle sits steady in the hand.

3 czerwca 2026
Oceniono na 1 z 5

for get to put my adress nummer and…

for get to put my adress nummer and postnl return the parcel and they never let klarna no the parcel was return i have to pay for something i never recieve it sad never again i would order on the webside

26 maja 2026

Odpowiedź od ahtopmall.com

Dear Customer, thank you very much for taking the time to share your feedback.
We sincerely apologize that your recent experience did not meet your expectations, and we fully understand your frustration. Please send your details to our customer service email address: service@ahtopmall.com . Our professional customer service team will provide you with the best solution within 24 hours. Please give us a chance to make amends; thank you very much.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej