Før. Bestilte varer igennem godt designet hjemmeside. Spørgsmål besvaret med høflighed. Under transport: lækkert rør med varen ankom dagen efter bestilling. Efter. Flere ordrer, da det jo bare... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har lige modtaget mine fliseprofiler i børstet rustfri stål. Profilerne er vildt flotte og ekstrem god kvalitet! Endnu bedre end forventet. Jeg var i kontakt med afslutningsprofiler et par gange... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Modtog en beskadiget pakke fra Afslutningsprofiler.dk Jeg ringede til dem og forklarede situationen. Der blev delt lidt info og 15 minutter senere fik jeg en notifikation om en levering der er best... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Alt i profiler, fx fliseprofiler, gulvprofiler, trappeprofiler. Når du har investeret i perfekte keramiske fliser eller gulvbelægning, skal du også have mulighed for at fremhæve kvaliteterne med den perfekte profil. Vi betragter afslutningsprofiler som en billedramme til dine gulve og vægge. En ramme der skal understrege kvaliteterne i dit valg af materialer. Ligesom en billedramme skal komplementere kunstværket, skal afslutningsprofilen komplementere gulvet og væggen. Vores brede sortiment er udvalgt specielt til keramiske fliser. Profilerne er egnede til afslutning af filsekanter og overgange til andre materiale.
Jernbanegade 2, 9560, Hadsund, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Det er sjældent man oplever så god service! Fik et opkald efter aflagt ordre, da ordren ikke matchede tidligere fremsendte profilprøver. Michael ville lige sikre, at jeg vidste hvad jeg bestilte! Og tusind tak, for det var alligevel ikke det, det skulle være. Kan kun anbefale Afslutningsprofiler.dk

Odpowiedź od Afslutningsprofiler
Jeg var i kontakt med afslutningsprofiler et par gange, hvilket altid var en fornøjelse. Høj service og god kommunikation. Jeg kan kun anbefale at handle her.

Odpowiedź od Afslutningsprofiler
Godt udvalg, billige priser på profiler, hurtig håndtering/levering og hurtig kundeservice.
Desværre udgør leveringsomkostningerne en alt for stor del af prisen. Profilet kostede 200 og 300 for levering. Da profilet kun skulle bruges til en shampoohylde kunne det med fordel have været leveret i mindre stykker end 260cm, og derved have nedbragt fragtomkostningerne. Der er formentlig mange som står i samme situation hvorfor det bør overvejes, også ud fra et klimahensyn, da fragten kan optimeres og ikke skulle håndteres af 2 mand fra Danske Fragtmænd som var tilfældet. Det var lidt at skyde gråspurve med kanoner.

Odpowiedź od Afslutningsprofiler
Man skal være opmærksom på, at folie omkring ikke profiler ikke beskytter overhovedet. Bliver profilerne derfor ridsede under transport, hvilket nemt kan ske når cylinderen ikke er helt fuld, eller når de enkeltvis tages ud af cylinder de er sendt i, kan de ikke returneres. Jeg vil ikke handle hos afslutningsprofiler igen eller anbefale ikke andre at gøre det.
Det er ikke billige profiler, så man forventer de er bedre beskyttede.
De er ikke imødekommende overfor kunder og har dårlig kundeservice. Overværede, sikkert ved en fejl i telefonomstilling, en reprimande af en medarbejder. Det er ikke professionelt.

Odpowiedź od Afslutningsprofiler
Super flotte profiler jeg har modtaget, og service i TOP 🌟🌟🌟🌟🌟

Odpowiedź od Afslutningsprofiler
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.