Oceniono na 5 z 5

Før. Bestilte varer igennem godt designet hjemmeside. Spørgsmål besvaret med høflighed. Under transport: lækkert rør med varen ankom dagen efter bestilling. Efter. Flere ordrer, da det jo bare... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har lige modtaget mine fliseprofiler i børstet rustfri stål. Profilerne er vildt flotte og ekstrem god kvalitet! Endnu bedre end forventet. Jeg var i kontakt med afslutningsprofiler et par gange... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det er sjældent man oplever så god service! Fik et opkald efter aflagt ordre, da ordren ikke matchede tidligere fremsendte profilprøver. Michael ville lige sikre, at jeg vidste hvad jeg bestilte! Og t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Modtog en beskadiget pakke fra Afslutningsprofiler.dk Jeg ringede til dem og forklarede situationen. Der blev delt lidt info og 15 minutter senere fik jeg en notifikation om en levering der er best... Zobacz więcej

1. Diler przedmiotów metalowych
  2. Dekoracje i architektura wnętrz
  3. Sklep dla majsterkowiczów
  4. Sklep z przyborami murarskimi

Napisane przez firmę

Alt i profiler, fx fliseprofiler, gulvprofiler, trappeprofiler. Når du har investeret i perfekte keramiske fliser eller gulvbelægning, skal du også have mulighed for at fremhæve kvaliteterne med den perfekte profil. Vi betragter afslutningsprofiler som en billedramme til dine gulve og vægge. En ramme der skal understrege kvaliteterne i dit valg af materialer. Ligesom en billedramme skal komplementere kunstværket, skal afslutningsprofilen komplementere gulvet og væggen. Vores brede sortiment er udvalgt specielt til keramiske fliser. Profilerne er egnede til afslutning af filsekanter og overgange til andre materiale.

4,7

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Let bestilling og hurtig levering

Fra bestilling til levering uden udfordringer. Handler her igen.

15 maja 2024

Odpowiedź od Afslutningsprofiler

Du skal være meget velkommen igen. Mange tak for denne gode anmeldelse.

Oceniono na 4 z 5

Skinner er helt ok,men hjørneprofiler…

Skinner er helt ok,men hjørneprofiler kunne laves lidt smartere hilsen Frank Wiemer

2 maja 2024

Odpowiedź od Afslutningsprofiler

Mange tak for din anmeldelse. Et lille tip til afslutningsstykkerne kan være at lime hjørnet fast i profilens højre side inden montering. Derved bliver det lettere at montere.

GO betjening

Nem hjemmeside , hurtig og god betjening ved afhentning……

2 maja 2024

Odpowiedź od Afslutningsprofiler

Tak for denne fine anmeldelse.

Super god service

Super god service, videoer og produkter, og Michael er meget hjælpsom med gode råd.

18 kwietnia 2024

Odpowiedź od Afslutningsprofiler

Mange tak for denne super gode anmeldelse.
Michael

Oceniono na 5 z 5

Nemt at handle på hjemmesiden

Nemt at handle på hjemmesiden, og efterfølgende god telefonisk service da jeg havde brug for det.

4 kwietnia 2024

Odpowiedź od Afslutningsprofiler

Mange tak for denne flotte anmeldelse. Man er altid velkommen til at ringe og/eller se vores tips og trick under kundeservice på hjemmesiden.

Oceniono na 5 z 5

Super service og lynhurtig levering!

Super service over telefonen, af en meget behjælpsom medarbejder og lynhurtig levering! Ca. 24 timer efter bestilling, lå alle varerne ved min hoveddør.

26 lutego 2024
Opinia niezależna

Odpowiedź od Afslutningsprofiler

Mange tak for denne super gode anmeldelse.

Fine produkter

Hurtig ekspedition, og fine produkter.

12 lutego 2024

Odpowiedź od Afslutningsprofiler

Mange tak for din fine anmeldelse.

Hurtig levering.

9 lutego 2024

Tak for din anmeldelse. 😊
Ved bestilling inden klokken 13 (man-fredag) sender vi altid samme dag.
Hernik

kom hurtigt

2 lutego 2024

Odpowiedź od Afslutningsprofiler

Mange tak for din anmeldelse
Ved bestilling inden kl. 13 sender vi lagervarer samme hverdag. Danske Fragtmænd plejer at være fremme i løbet af en dag eller to med profiler.

Oceniono na 4 z 5

God service, fin information angående levering tidspunkt

19 stycznia 2024

Odpowiedź od Afslutningsprofiler

Mange tak for din anmeldelse.
Da fragtmanden altid stiller forsendelsen, er det rart med løbende information om leveringen.

Oceniono na 3 z 5

For høje fragtomkostninger.

Syntes prisen på fragt er sat alt for højt, og afspejler
ikke den faktiske udgift forbundet hermed.

Ved henvendelse og påtale herom, er beskeden klar,
afhent selv her, eller betal hvad vi forlanger.

En forklaring lyder at gods over 2 m er væsentligt dyre at levere end under 2 m.

Nu er det bare sådan at skinner og profiler sælges i HELE længder, i dette tilfælde 275 cm.

I mit tilfælde skal jeg bruge 2 x 190 cm netto og skal
købe 2 x 270 cm.

Hvis fragten så er billigere under 2 m, burde profilerne skæres ned til 190 + 80 cm.

Men nej - sådan en service tilbydes ikke, selvom
mængden er den samme, bare billigere i fragt.

Mit varekøb 2 x kr. 330,00 = 660,00
Fragt. = 295,00

Bh J.A. Gulve
Jan Andersen

17 stycznia 2024

Odpowiedź od Afslutningsprofiler

Alt i alt har du fået 2 messingprofiler til 955,- inkl. moms og fragt. Det bedste og billigste tilbud på markedet.

Fragtprisen afspejler omkostningerne. Kunne vi sende billigere, så gjorde vi det.

Desværre er der heller ingen forretning i at tilbyde profiler i specialmål.

Du er altid velkommen til selv at sørge for transport. Afhentning hos os er gratis.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering 3 dage til trods får at…

Hurtig levering 3 dage til trods får at der står 12 dage på hjemmesiden

15 stycznia 2024

Odpowiedź od Afslutningsprofiler

12 dage er værst tænkelige tilfælde, som regel går det hurtigere. I dit tilfælde var profilerne allerede på vej.
Mange tak for din anmeldelse.
Henrik

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej