Det er pt over 50 timer jeg forsøgte af afmelde mig kirkeskatten igennem betaling på denne hjemmeside. Jeg har intet modtaget eller hørt fra dem siden, selvom de skriver det tager 2 minutter og gøres... Zobacz więcej
God oplevelse! Lige nu afventer jeg stadig modtagelse af svar fra præsten, men mon ikke det lykkedes! Jeg nåede at blive lidt frustreret over den lange svartid, men det er selvfølgelig forståeli... Zobacz więcej
Let og ligetil - tog 2 minutter. I mit tilfælde begik kirken en fejl som bevirkede at min udmeldelse blev ignoreret. Da det gik op for mig i forbindelse med årsopgørelsen fra skat, hjalp afmeldkirke... Zobacz więcej
Jeg havde bestilt afmelding til 4 personer (man får rabat for flere personer). Desværre kom jeg ved et uheld til at bestille det af to gange da jeg havde bøvl med min browser. Jeg skrev til deres info... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Afmeldkirkeskat fjerner barrieren mellem kirkemedlemmet og udmeldelsen af den danskefolkekirke. Er du medlem, men orker ikke at gå ned i kirken, eller snakke med en præst? Lad os hjælpe dig. Så kommer du hurtigt ud. Har du haft en god eller dårlig oplevelse? Så hører vi meget gerne fra dig. Men skriv gerne dit fulde navn og telefonnummer, hvis du ønsker at høre fra os. Alle trustpilotanmeldelser der er under 5 stjerner får pengene tilbage, samt en opringning fra os. Fuldtilfredshed eller pengene tilbage.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Tidsbesparende og fin vision
Jeg kiggede her på Trustpilot, fordi jeg var i tvivl, om AfmeldKirkeskat.dk er fusk. Det fandt jeg ud af, at det bestemt ikke er. De er drevet af to personer (med fuldtidsjob ved siden), med en respektfuld vision, om et frit valg om medlemskab af kirken. De tager en for holdet og gør en ukendt og halvbesværlig proces super nem til en overskuelig pris (jeg betaler gerne for at spare tid). Respekt for det, og tak. :-)
Nem og overskueligt
Nemt og ligetil.
Nemt og lige til
Helt i orden meget nemt
udmeldelse af folkekirken
nemt og gå til udførlig vejledning der ikke kan misforståes er meget tilfreds
Afmeld kirkeskat.
Jeg havde tænkt på at melde mig ud af folkekirken igennem længere tid. Som pensionist kunne jeg godt bruge de penge anderledes. Jeg undlod at foretage denne udmelding på grund af for meget besvær. Ved hjælp af Google søgte jeg på udmeldelse og fandt en webside som oplyste om en nem måde for at blive udmeldt. Det gjorde jeg så og via en chat mulighed på websiden fik jeg besvaret nogle spørgsmål inden den egentlige udmeldelse. Det hele forløb uden problemer ved hjælp af meget udførlig instruktion. Min ansøgning om udmeldelse blev sendt direkte til mit kirkekontor og efter 2 timer fik jeg en sms om at jeg nu var udmeldt af kirken. Et efterfølgende kig i CPR registret bekræftede dette. I mit tilfælde var det nemt. Jeg syntes at den meget udførlige vejledning var en fantastisk hjælp. Tænk hvis alt i den digitale verden var ligeså udførligt beskrevet så kunne der spares meget tid rundt omkring. Godt gået.

Odpowiedź od AfmeldKirkeskat.dk
Man modtager er mail med udførlig…
Man modtager er mail med udførlig instruktion hvor det meste arbejde er gjort for en
Hurtigt og effektivt -
Mega god service
Mega god service!
Jeg havde nogle problemer med kirken, men det klarede firmaet hurtigt. Virkelig god service, og dejligt nemt! Klar anbefaling herfra
God og hurtig betjening👍🏼
Fint og forståeligt
Alt er som det skal være
Alt er som det skal være. De er søde imødekommende, hjælpsomme og kompetente.
Kan varmt anbefales :)
Utrolig godt lavet, meget brugervenligt
Utrolig brugervenligt og godt forklaret hele vejen igennem. Pengene værd, det kunne ikke være lettere. Glæder mig til at frigive penge til at støtte andre gode formål, nu kirken gennem tiden har modtaget flere hundrede tusinde fra mig.
God proces fra start til slut
Meget klar og tydelig kommunikation og gennemsigtighed gennem hele processen. Behjælpelig med at besvare spørgsmål hurtigt og kompetent.

Hurtig og let løsning
Hurtig løsning, hurtige svar, at kirken også fik registret det hurtigt var bare fedt!