Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Adlibris leverer veldig dårlig service. Bestillinger blir sendt mye senere enn det som er oppgitt. Hvis man prøver å kansellere fordi det tar for lang tid, sier de at det ikke er mulig siden pakken al... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Just tried to buy a book with vipps, site is a confusing mess. Round in circles thinking this cannot correct. Wanted bankid, did not send email recovery email, klarna everwhere with terms even after s... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Jeg bestilte to bøker og fikk oppgitt ved kjøp at de skulle sendes innen 4–8 virkedager. Det var ingen informasjon om at bøkene ikke var på lager eller måtte bestilles fra fjernlager. Etter at beta... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte varer før jul med lovet levering nesten en uke før julaften, men pakken kom først etter jul. Forsinkelsen ble først kommunisert rett før jul. En chathenvendelse 22.12 ble også avsluttet... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Odpowiada na 7% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Ingen ny levering etter at bokenserien ble borte i posten

Jeg bestilt en bokserie i midten av desember som nå 7. januar fremdeles ikke har kommet. Vanskelig kommunikasjon med kundeservice som sier at pakken ble borte i posten og de skal sende en ny. Det har nå tatt over en uke med 6 oppfølgingsepost uten at jeg har mottatt noen som helst bekreftelse. Produktet jeg kjøpte ligger forøvrig tilgjengelig i nettbutikken, så burde være enkelt å sende.

7 stycznia 2022
Oceniono na 1 z 5

Ventet i 4 uker, enda ikke fått varen.

Bestilte 2 bøker 10 desember som skulle komme frem i god tid før jul. Nå har det gått 4 uker og bøkene er enda ikke kommet. Har prøvd å kontakte kundeservice, men får ikke svar der heller.

Anbefaler å styre unna adlibris om du ønsker å få varene du betaler fra!

7 stycznia 2022
Oceniono na 2 z 5

Må ordne og betale retur selv

Lang leveringstid. I tillegg dårlig returpolicy hvor man må ordne returen (får ikke returlapp) og betale frakten selv. Trodde såpass store aktører hadde gode systemer for retur. Velger heller en mer seriøs men litt dyrere aktør neste gang.

3 stycznia 2022
Oceniono na 1 z 5

Jeg må si jeg er veldig skuffet over…

Jeg må si jeg er veldig skuffet over kundeservicen deres. Jeg har alltid likt adlibris pga utvalg og pris, men ser nå at man får ikke mye hjelp om man er så uheldig å trenger det.
Jeg kjøpte nylig en ebok, og måtte laste ned to apper for å få.lest den. Prøvde først å åpne den på pc, men da fikk jeg beskjed om at jeg ikke hadde lisens. Prøvde så å åpne den i en annen app på mobil, men da var den brukt av en annen bruker og jeg måtte ta kontakt med kundeservice Jeg sendte mail til kundeservice, men fikk et kort svar på at det var ikke dems problem. Jeg sa jeg ville bare heve kjøpet, men det kunne man heller ikke få.

30 grudnia 2021

Klarte ikke å levere bestilling fra Black Friday til jul

I år bestillte jeg julegavene mine på Black Friday, 4 uker før julaften, da jeg vet av erfaring at Adlibris er vanvittig treige rundt jul.

Hvert produkt i ordren trenger 5-16 dager for å hentes fra fjernlager. Med litt hoderegning fra Adlibris resulterer dette i ett leveringsestimat på 2-5 uker.

Tre uker går uten oppdatering. Jeg tar kontakt med Adlibris og sier at jeg forventer at de sørger for at jeg får julegavene mine til julaften. Jeg har tross alt kjøpt alle julegavene mine der de siste 4 årene, mye penger. To dager før julaften får jeg svar - ingen hjelp å få der.

Min personlige erfaring er at den dårlig omtalen Adlibris har her er fortjent. Hver gang jeg har bestillt varer gjennom Adlibris har det vært en dårlig opplevelse.

Lesson learned:
Adlibris er ikke en pålitelig leverandør og burde derfor ikke brukes til julegaver.

22 grudnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk!

Min opplevelse av Adlibris har vært helt fantastisk. Jeg bestilte en pakke med 2 bøker og tarot kort. Den ene boken virket som den hadde en produksjonsfeil hvor sidene falt ut og limet brakk i margen, etter 2 mail med kundeservice sendte de en ny bok. Denne boken hadde samme feil, så jeg sendte enda en mail, og fikk tilbake pengene dagen etter. Jeg kan forstå frustrasjonen med bøker som ikke kommer til tide, men jeg forstår ikke hvordan andre har hatt så store problemer med kundeservice.

18 grudnia 2021

Fel vara 2 gånger

Beställde ett pussel och fick ett med ett annat motiv. Ingenstans i beskrivningen stod att motiven skulle vara slumpmässiga, fick alltså fel vara. Hörde av mig till kundtjänst som bekräftade att jag fått fel och skulle skicka ett nytt pussel med gratis retursedel.

Paketet kom och det var samma pussel, alltså fel vara igen.

Det enda positiva var att leveransen var snabb även i juletider.

16 grudnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Fornøyd

Jeg har handlet et par ganger fra Adlibris nå, og jeg må si meg fornøyd. Begge mine pakker har kommet til avtalt tid. Noen produkter lagerføres direkte hos leverandør i Sverige og/eller utlandet, og da vil leveringen ta lengre tid enn hva man er vant med, men det må man kunne ta høyde for når de har såpass gode priser og så godt utvalg. Utvalget er jo et resultat av at en del produkter lagerføres hos leverandør.

1 grudnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Selger e-post adressen din til…

Selger e-post adressen din til kredittkortselskaper som driver aggressiv markedsføring for forbrukslån. Klarna i dette tilfellet. Er ikke rart folk har betalingsanmerkninger opp og ned i mente når sånn som dette er lovlig.

14 listopada 2021

Elendig

Elendig. Har ventet nesten 3 uker på pensumbøker som de påstår de har på lager. Styr unna og kjøp heller pensum hos seriøse aktører som norli eller akademika.

27 września 2021
Oceniono na 1 z 5

Lang leveringstid og utsolgte varer

Første gangen jeg bestillte fra adlibris fikk jeg mail 4 dager etter bekreftet bestilling at en av bøkene var utsolgt. Deretter tok det 15 (!!!) dager før pakken ble levert (og da til feil utleveringssted, nesten 2 timer unna. Dette var nok ikke adlibris ansvarlig for da, regner jeg med). Nå nylig ga jeg dem et nytt forsøk, men det resulterte i samme regla en gang til: flere dager etter ordrebekreftelse fikk jeg mail om at en vare visstnok var utsolgt, og en leveringstid på 14 dager.

Vil legge til at jeg normalt sett mottar pakker senest inne 1 uke, uavhengig av hva slags nettside/firma.

24 września 2021

Lang leveringstid uten varsel

Til tross for at det sto at varen fantes på lager og oppgitt leveringstid var 3-4 dager, tok det over en måned før den kom. Dette ble heller ikke varslet om på noe tidspunkt.

3 września 2021
Oceniono na 1 z 5

ALDRI kjøp bøker her ifra

ALDRI kjøp bøker her ifra, for du får nok ikke de! Jeg bestilte noe pensum bøker til skolestart, de skulle blitt levert i går. Men jeg fikk de aldri. Jeg prøvde å ta kontakt med kundeservice både på mail og chat, og det var bortkastet tid! Personen som jeg chattet med fraskriver seg ansvaret og skylder på meg. Kundeservicen var både frekk og ubrukelig.

Jeg tok også kontakt med leverings tjenesten (HeltHjem) som er egentlig mest ansvarlig her. (Men det er en annen sak)

Poenget mitt er at folk burde ikke kjøpe her ifra fordi kundeservicen er ekstremt dårlig og umulig å få kontakt med.

19 sierpnia 2021

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej