Vriendelijke bediening en zeer goede uitleg over een door ons gekozen lamp . Zoals steeds , dit was onze tweede aankoop hier en zijn zeer tevreden . Er werden ook vergelijkbare lampen getoond zodat we... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Lamp gekocht, super mooi. helaas te groot model.. willen deze graag omruilen tegen de kleinere variant van dezelfde lamp/fabrikant. reactie ACE Lighting is het niet mogelijk, je hebt de lamp opgeha... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Topzaak. Altijd goede uitleg. Leveren goede kwaliteit. Als het dan toch eens mis gaat, zorgen ze voor onmiddellijke vervanging. Vandaag een led spot van oktober 2019 die niet meer brandde zonder dis... Zobacz więcej
Na lang zoeken en het bezoeken van vele (verlichtings-)winkels hier onze 100% passende armaturen gevonden! Niet goedkoop maar elke euro waard.. We wachten nog op één armatuur en dan zal onze living su... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Wil je jouw interieur of project die stralende afwerking geven met design verlichting? Kom je licht opsteken bij ACE Lighting! 💡 Ontdek al onze lampen van topdesigners en creëer een exclusieve look in huis. Met meer dan 35 jaar ervaring geven onze experts je graag lichtadvies op maat in onze winkels te Antwerpen, via mail, telefoon of chat. 📏 Shop bovendien gemakkelijk online en geniet van gratis en snelle levering.
Dane kontaktowe
Kammenstraat 78, 2000, Antwerpen, Belgia
- 032252778
- info@acelight.be
- acelight.be
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od ACE Lighting
Ik had de verkeerde lamp besteld
Ik had de verkeerde lamp besteld, ben snel en plezierig geholpen om die om te ruilen voor de juiste.

Nessino
Mooie, kwaliteitsvolle lamp aan een mooie prijs en snel geleverd. Wat wil je nog meer?

Odpowiedź od ACE Lighting
De levering duurde even en dit is niet…
De levering duurde even en dit is niet duidelijk tijdig kenbaar gemaakt. Ik heb zel moet informeren

Odpowiedź od ACE Lighting
snelle correcte levering van een top…
snelle correcte levering van een top product, zeer tevreden!

Odpowiedź od ACE Lighting
Alles perfect verlopen,zelfs levering…
Alles perfect verlopen,zelfs levering vroeger als beloofd!
Dus top!

Poetsmiddel Occhio mito verlichting Correcte en snelle levering
Correcte en snelle levering

Odpowiedź od ACE Lighting
Fijn team in een fijne winkel!
Fijn team in een fijne winkel!
Dank voor het mee-denken.
De parking is ook superhandig om je bestelling meteen te kunnen inladen :).

Great customer service
Made an error in my order, send an email, got an immediate response with a fix. That's all one can ask for.

Odpowiedź od ACE Lighting
goed geholpen met advies in de zaak…
goed geholpen met advies in de zaak zelf,
online besteld en snel geleverd

Doświadczenie Trustpilot