Speeddating Event Amsterdam, 12 juni 2026 Ik ben ontzettend tevreden over het speeddatingevent. Alles was uitstekend georganiseerd en de website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Ook de o... Zobacz więcej
Ik had de speeddate event in Groningen gehad. Hele aardige mensen kwamen er op af en de organisatie is echt super. Ze reageren super vlot, zijn vriendelijk en alles was ‘s avonds super goed en strak g... Zobacz więcej
Via jullie speeddate mijn huidige vriend ontmoet. Inmiddels zijn we ruim 5 jaar samen, 4 jaar samenwonend, we hebben een huis gekocht en verbouwd, veel leuke vakanties gehad ennnn over 6 weekjes verwa... Zobacz więcej
Een mooie avond speeddaten heeft mij liefde opgeleverd! First time right! En zelfs zonder deze uitkomst zou ik terug kijken op een gezellige en ontspannen avond. Aardige mensen, toegankelijke sfeer. A... Zobacz więcej
About Love organiseert speeddates voor singles in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen en Groningen.
Goed geregeld en goede sfeer
Er is een aparte ruimte gereserveerd waar de speeddate gedaan wordt waardoor je niet tussen al het andere publiek zit. Sfeer is ontspannen en het is goed geregeld qua planning/tijdschema. De organisatie is heel vriendelijk en er wordt gezorgd dat er genoeg mannen en vrouwen aanwezig zijn. 4 minuten vliegen zo voorbij maar je krijgt al wel een goede indruk.
Niet zo commercieel en goed georganiseerd!
Leuk, een keer een organisatie die niet zo commercieel is! Alles klopte: duidelijke website, inschrijven ging makkelijk, snelle reacties op mijn mails en er werd echt met me meegedacht door de organisatie. De speeddate zelf zat goed in elkaar, was ontzettend gezellig en ik heb meerdere matches. About Love, ga zo door!
Super georganiseerd, fijne sfeer en leuke singles!
Wat een leuke speeddate avond heb ik gehad bij About Love! Zeer goed georganiseerd, een ontspannen sfeer en veel leuke singles. Aanrader!
Speeddaten bij About Love
Leuk avondje uit, waarbij je in korte tijd veel mensen leert kennen.