Betrouwbare Datingsites NL Recenzje 24

3. Porównywarka cen
  4. Portal z recenzjami
  5. Organizacja dla singli

Napisane przez firmę

Betrouwbaredatingsites.nl is de grootste gratis dating vergelijksite van Nederland, dé ideale bron die ernaar streeft om bezoekers te matchen aan een datingsite die bij ze past. Met nuttige informatie en tips over dating, uitgebreide expert reviews, eerlijke gebruikers ervaringen en handige vergelijkingsfuncties helpen zij gebruikers stap voor stap naar succesvolle date ervaring. De ruim 120 dating aanbieders op betrouwbare datingsites zijn populair en actueel, daarnaast kun je alle door hun gerangschikte aanbieders vrijblijvend en kosteloos uitproberen. Deze datingsites zijn uitgebreid onderzocht en onafhankelijk beoordeeld door zowel experts als gebruikers van de sites. Naast de betrouwbaarheid van deze dating sites/apps, onderzoeken zij ook het bedrijf erachter, de kwaliteit van de profielen, de kosten in verhouding tot de service, gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, doeltreffendheid per doelgroep, bevindingen van echte gebruikers van de dienst enzovoort. Het succes van betrouwbaredatingsites is te danken aan de jarenlange expertise en de kracht van gebruikerservaringen. Zoek jij een betrouwbare datingsite die echt bij je past? Bezoek deze website en ontdek de meest betrouwbare dating sites in Nederland van dit moment!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Mensen ik ga hier toch werk van maken. U kan contact met me zoeken.

Het is gewoon ongelofelijk dat dit soort sites in 2026 nog steeds weelderig geld verdienen met mensen te duperen. Het is schandalig. Ik ben dan ook op zoek. Om mensen te gaan interviewen om dit soort sites aan te gaan pakken. Ook ga ik het adres van het overkoepelend bedrijf met camera opzoeken. En op You Tube plaatsen. Het mag gewoon niet zo zijn dat er nog steeds geen wetgeving is die deze sites op internet toegang geven.
Ik voel me geroepen hier eens flink werk van te gaan maken.
Nadat ik voldoende content heb verzameld zal ik de overheid benaderen. En het ook gaan neerleggen bij de huidige politiek. Het moet in deze tijd echt afgelopen zijn met op deze manier mega veel geld te verdienen.
Met vriendelijke groet.

8 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Mijn ervaring met Vindjou.nl is ronduit…

Mijn ervaring met Vindjou.nl is ronduit slecht. Het contact dat ik had bleek nep: de foto’s van de “dame” zijn afkomstig van een Franse vrouw en circuleren elders online. Na verificatie was duidelijk dat het profiel niet authentiek was.

Wat vooral stoort, is het verdienmodel: langdurig vaag chatten via betaalde credits, telkens zonder concrete stap richting echt contact (bellen, video of ontmoeting). Zodra je dat benoemt, wordt er ontwijkend of onsamenhangend gereageerd.

Dit wekt sterk de indruk dat nep- of beheerde profielen worden ingezet om gebruikers zo lang mogelijk te laten betalen. Dat vind ik misleidend en onethisch. Wees gewaarschuwd: controleer foto’s en trek op tijd je grens.

2 stycznia 2026

Hoe werkt verslaving?

Datingsides en nep profielen gaan hand in hand, bij verschillende dating-sides ze verleiden de gebruiker om duur credits of coins te kopen of zich voor maanden te verplichten aan vip contract . Terwijl de nep profielen het contact warm houden. Deze profielen rapporteren is zinloos, want voor 1 gerapporteerd of geblokkeerd komen er 3 of 4 voor terug. Die de gebruiker wederom verleiden om te chatten en zijn coins of credits op te maken, om wederom nieuwe te kopen. Zo werkt verslaving.

11 grudnia 2025

Farm date

Ze staan nergens voor open, en als je vragen stelt, krijg je gewoon geen antwoord, lijkt wel dat enkel oplichting de basis is.

Als je daar als man staat, ben je gewoon enkel voor geld in te brengen, en de vrouwen worden in alle oplichting geholpen, totaal waardeloze site

1 sierpnia 2025

Datingsite Hornymeetsup is geldklopperij 👎

Op datingsite Hornymeetsup zegt bedrijf dat met echte vrouwen contact hebben!
Echter een reactie wordt door moderator gedaan, niet door de dame zelf aan klanten.
Het is de bedoeling dat jezelf zoveel mogelijk berichten moet sturen want dat is het verdienmodel van datingsite.
Dus wil jezelf geld besparen, trap niet in reactie van bericht moderator dat scheelt jezelf veel geld en teleurstelling!
Wanneer worden deze geldklopperij verboden!

28 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

maak er maar onbetrouwbaar van

Alle sites die worden aanbevolen werken met een duur berichtensysteem. De profielen zijn nep en zijn er alleen voor bedoeld om jou zolang mogelijk aan het lijntje te houden. Deze site leeft van de affliate-inkomsten

9 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Online dating is verleden tijd

Online dating is verleden tijd, het is allemaal AI tegenwoordig, algoritmes, botting, nepprofielen, misleiding, geldklopperij. Overal waar ik gezeten heb is het hetzelfde, je betaald en vervolgens gebeurd er ALTIJD "iets" waardoor het niet kan of lukt, of wat dus heel vaak gebeurd: diegene zegt geen reet in de chat of laat niks meer horen zodra er een afspraak gemaakt is om te daten (botting, oftewel warm houden), en daar heb ik niet eens een opleiding voor gedaan, ik ben een gamer en zie die ongein vaak genoeg om te weten hoe dat werkt.
Nou, dan ga je vervolgens kijken op die websites die die datingsites beoordelen weet je wel om te kijken of er 1tje tussenzit waar je niet genaaid wordt. Wat zie je? Ja die is goed, en die is goed, jaaaa en dit is de nummer 1 blablabla, ik hoef je dit niet te vertellen natuurlijk maar het mag duidelijk zijn dat we allemaal hetzelfde ervaren op die sites. Het punt is dus dat die sites die de beoordelingen geven gewoon onder hetzelfde hoedje zitten, ik kan niks vinden dat dit aantoont maar het begint er wel heel erg op te lijken, zo slecht is de menselijke intuitie/instinct niet hoor, er zit gewoon een luchtje aan punt, dit durf ik hardop te claimen.
Helaas hebben deze sites/bedrijven de wet aan hun kant staan en heb je dus geen poot om op te staan. AI gaat de samenleving verzieken en we lijken het massaal te omarmen.
De ergste 2 waar je dus absoluut van uit de buurt moet blijven zijn Tinder en Badoo, bespaar je zelf geld en teleurstelling.

4 października 2024

Beste Avon,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen en zorgen met ons te delen. We begrijpen dat online dating frustrerend kan zijn, vooral wanneer je te maken krijgt met nep-profielen en misleiding. Ons doel bij BetrouwbareDatingsites.nl is om gebruikers te informeren en te helpen om eerlijke en betrouwbare datingsites te vinden. Dit wordt uitvoerig door ons team getest en gerangschikt. Mede door de hulp van feedback en gebruikers ervaringen. Zeker bij datingsites op erotisch vlak en casual dating, zijn er veel meer onbetrouwbare sites als betrouwbare sites helaas. Wel zijn wij er vooralsnog van overtuigd dat de beste opties bovenaan gerankt worden.

We nemen je feedback zeer serieus en streven ernaar om onze beoordelingen voortdurend te verbeteren. Als je specifieke suggesties hebt of meer details wilt delen over je ervaringen, horen we dat graag. Daarnaast horen wij ook graag de betere opties die je zelf tussen de top sites had verwacht? We kunnen alle websites opnieuw testen en ook nieuwe platformen overwegen. Samen kunnen we de online datingervaring veiliger en effectiever maken.

Oceniono na 1 z 5

Mij viel het op dat er onder 1 van de 5…

Mij viel het op dat er onder 1 van de 5 best beoordeelde sites een opmerking stond, die je zag nadat je je profiel had aangemaakt.

"De profielen op deze site zijn fictief, echte afspraken is hierdoor niet mogelijk"

Dan kun je als beoordelende website toch niet eens spreken over een heuse datingsite?

28 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Our Time Datingsite: eeen en al misleiding en geen respekt voor je vraag

Our Time Datingsite:
ik kreeg een aanbod v. 4,99 euro voor 1 maand, maar toen ik alles had ingevuld, was dit weg!! ze hadden alles al geplaatst, maar ik vertrouwde het niet meer, 20 keer stuurde ik emails met het verzoek mijn profiel er af te halen, dit vertikten ze, ik had nog geen account!!!! grote misleiding!!
uiteindelijk ben ik geholpen om dit zelf te doen, maar het was schandalig, ik kreeg steeds dezelfde standaard email terug.....

1 czerwca 2024

Beste Isolde,

Hartelijk dank dat je je ervaring met ons betrouwbaredatingsites.nl hebt gedeeld over de datingsite OurTime. Het spijt ons te horen dat je zulke negatieve ervaringen hebt gehad met Our Time Datingsite. Hoewel wij van betrouwbaredatingsites.nl niet direct verbonden zijn met de datingsites die we beoordelen, is het onze missie om eerlijk en accuraat advies te geven aan onze gebruikers.

We zullen je feedback meenemen in onze volgende evaluatie van deze site om toekomstige gebruikers beter te informeren. We raden je ook aan om contact op te nemen met de klantenservice van Our Time om je zorgen te uiten.

Alhoewel we vinden dat deze review bedoeld is voor OurTime, welke eveneens op Trustpilot staat vermeld, waarderen we wel je input en hopen dat je in de toekomst betere ervaringen zult hebben. Voor datingsites die vergelijkbaar zijn aan OurTime qua doelgroep, adviseren we om te kijken op

Oplichters
Homotreffen.nl is a scam website
No real members except the victims
After I bought a 3 months membership I found out that no real members in except the victims like me. Before the end of my membership I asked to stop the membership and they renewed another 3 months. I am not paying that. I receive daily 100 scam phone calls and emails by Germany ( I think they sold my prive information)
Stay away from that website

16 marca 2024

Beste Ilker,

Bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld. Het spijt ons te horen dat je problemen hebt ondervonden met Homotreffen.nl. We willen je erop wijzen dat BetrouwbareDatingsites.nl geen enkele associatie heeft met Homotreffen.nl en dat we deze website niet hebben vermeld op onze site.

Ons doel is om gebruikers te helpen bij het vinden van betrouwbare en veilige datingsites door middel van onafhankelijke reviews en aanbevelingen. We raden je aan om rechtstreeks contact op te nemen met Homotreffen.nl om je zorgen te uiten en een oplossing te zoeken voor de problemen die je hebt ervaren.

Mocht je op zoek zijn naar betrouwbare datingsites, dan nodigen we je graag uit om onze beoordelingen en aanbevelingen te bekijken op BetrouwbareDatingsites.nl.

Binnen dezelfde categorie vind je die op : https://www.betrouwbaredatingsites.nl/gay-dating-sites/

We staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van een platform dat aansluit bij jouw wensen.

Oplichters

Oplichters, ongemerkt wordt je naar betaalsites gestuurd die geld van je rekening halen zonder dat je er erg in hebt.

19 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Ha jullie kijken echt in de verkeerde…

Ha jullie kijken echt in de verkeerde categorie voor Erotische Chatdiensten ofzo? Je moet beter kijk bij Casual Dating Sites of Affaire sites.. Want wat daar in top 5 staat (en dat verschilt nogal) over de laatste 14 maanden.. Heb ik allemaal getest en wel degelijke veel echte dates gehad.. dus..

9 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Geen ene sex site is betrouwbaar

Geen ene sex site is betrouwbaar. Er zijn zelfs sex sites waar de profiel foto's worden vervalst waar w en de zelfde persoon achter doet schuil zich doet houden. Voorbeeld: je zegt tegen de persoon. Ik weer een goedkopere dating site . Zullen wij samen daarop gaan staan? Waar hij dan aangeeft : nee laten wij hier maar op blijven! Dat betekend al dat hij voor een sex site doet werken. Dus hij verdiend dan zijn geld door achter de sex site te werken. Dan betreft de openbare sex site zoals Bullchat deze datingsite is zeer onbetrouwbaarbaar . Wegens heel veel fakers op bevinden doe afspraakjes maken en niet omen opdagen. Waar je ook heel snel wordt geblokkeerd of je betaald aan Bullchat om erop te mogen komen . Dus trap daar nooit in .

4 grudnia 2023

Betrouwbare sites

Betrouwbare sites? laat me niet lachen. In de top 5 staan er al 2 die zelfs op truspilot zo slecht beoordeeld worden dat het gewoon lachwekkend is. Nee het het gros van de de sites die hier aanbevolen worden zijn volledig maar dan ook 100% alleen gebaseerd op nepprofielen. Bemand door "vrouwen" die vaak met een vertaalprogramma moeten werken omdat ze geen jota begrijpen van wat de tegenpartij zegt. Geldklopperij van het zuiverste water. En als betrouwbare datingsites durft te beweren dat zij al die sites gechecked hebben dan liegen ze dat ze zwart zien! 1 ster ? Eigenlijk 0 sterren

19 października 2023
Oceniono na 2 z 5

Veel dezelfde soort sites bovenaan met zelfde uiterlijk en veel van dezelfde profielen

Ben op zoek gegaan naar een site om wat kortdurends te vinden, was al op only-flirts geweest maar dat was geen success. Via deze site uitgekomen bij Meet-n-hook, wat allemaal nogal bekend voorkwam(zelfde uiterlijk, zelfde functies, zelfde betalingsvorm) alles hetzelfde als bij only-flirts, dan maar naar stoutevrouwen.com gegaan waar alles wederom hetzelfde was.

Bij het klikken op een klein plusje naast een van de hoogstgereviewde sites ook meteen 5 pop-ups en 3 nieuwe tabbladen....

24 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Al 2 maal een serieuze relatie, derde misschien scheepsrecht?

In tegenstelling tot @Christian wil ik als ervaren gebruiker van betrouwbaredatingsites.nl, toch graag mijn positieve ervaringen delen. Want dankzij deze website heb ik in het verleden wel al twee serieuze relaties gevonden. Desondanks ik inmiddels weer opnieuw op zoek ben naar liefde en opwinding in mijn leven, maak ik ook dit keer uitvoerig gebruik van betrouwbaredatingsites.nl en diens informatie. Altijd eerlijke informatie, en zeer puntueel bij prijsveranderingen. En dat is wat ik zo waardeer aan deze website, en omdat je via daar altijd de mogelijkheid hebt om meerdere bekende datingsites, gratis en vrijblijvend uit te proberen. Hierdoor kan ik rustig op mijn eigen tempo verschillende platforms verkennen om erna een weloverwogen keuze te kunnen maken. Ik waardeer de transparantie en betrouwbaarheid van deze site en ik ben ervan overtuigd dat ze me ook nu zullen helpen bij het vinden van een geweldige partner.

22 maja 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej