Ik krijg gewoon geen reactie van de klantenservice nadat ik mijn ketting heb teruggestuurd. Heel traag allemaal.

Très bon, expédition très rapide, le collier est très beau. J’ai beaucoup aimé le petit livret qui nous présente la personne qui a confectionné le bijou. Je n’hésiterai pas à repasser commande, merci... Zobacz więcej

Door mijn fout kon ik bestelling niet terugvinden. Mail geschreven en kreeg direct antwoord!! Top. Wat een service! Blij met het prachtige armbandje. Nogmaals dank voor de goede service.

1. Organizacja sprawiedliwego handlu
  2. Projektant biżuterii

Bij A Beautiful Story vind je de mooiste handgemaakte sieraden. Met betekenisvolle edelstenen die elk hun eigen verhaal vertellen. Van een ring die de liefde viert tot een armband die vriendschap centraal stelt. De sieraden zijn handgemaakt in Nepal onder eerlijke werkomstandigheden. Jouw aankoop in onze webshop of bij een van onze verkoopunten, zorgt voor werkgelegenheid op plekken waar dat hard nodig is.

3,7

Średnia

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Amazing service

After a few months I lost part of one of the earrings that I got as a gift from my best friend. I knew she bought them at 'a beautiful story' so I contacted them myself. Amber from customer service was very friendly and she arranged that I was send a new set of earrings even before I returned the old ones. Amazing service!

And by the way: I love the earrings!!

12 lutego 2026

Très bon

Très bon, expédition très rapide, le collier est très beau. J’ai beaucoup aimé le petit livret qui nous présente la personne qui a confectionné le bijou. Je n’hésiterai pas à repasser commande, merci !
À voir dans le temps si il ne s’oxyde pas bien sûr

11 lutego 2026

Armband ontvangen waarbij het steentje…

Armband ontvangen waarbij het steentje bij ontvangst er direct uitviel. Direct een mailtje gestuurd en gebeld maar na een week nog steeds geen retourlabel ontvangen om hem gratis te kunnen retourneren. Ook nog geen geld terug ontvangen. Schandalig!

23 maja 2025

Der Original-Shop ist toll

Ich habe schön öfter etwas bestellt (das letzte Mal letzte Woche) und noch nie Probleme gehabt.
Leider gibt es für viele seriöse Shops auch Fake-Shops, die nicht so einfach zu erkennen sind.

1 marca 2025

Handgemaakte sierraden van kwaliteit

Ik heb een armband en een ketting gekocht voor mijn vrouw. De kwaliteit is erg goed en ze is er heel erg blij mee. Ik vind het ook super gaaf dat alles handgemaakt is en je kan zien hoelang iemand bezig is geweest om het te maken. Echt een aanrader!

10 stycznia 2024

Kein Kundenservice

Kein Kundenservice, kein Telefonkontakt, keine Bestellrückmeldungen, aber Geld am Konto wurde abgezogen. Befürchte, ich bin einer Fake Seite reingefallen.

19 grudnia 2023