Abbeylab Recenzje

4,8

De bestellingen worden altijd keurig en snel geleverd! Het ontvangst van je bestelling is elke keer weer een kado 😃 De producten zijn goddelijk, puur echt een ware weldaad voor je lijf om dit te geb... Zobacz więcej

Heerlijk eerlijke producten. Alleen als je iets op maandag besteld en op de site staat voor 16:00 uur besteld zelfde dag verzonden en dat het pas op donderdag komt is jammer. Maar kan aan DHL liggen.

De natuurlijke deodorant is de eerste (!) die voor mij écht werkt en dus ook de laatste, never change a winning team 😉 Ook de moisturizer, oogcrème en miracle oil doen mijn huid zichtbaar goed, z... Zobacz więcej

Ik heb een steeds gevoeligere en drogere huid met inmiddels veel roodheid in mijn gezicht. Door er maar vanalles op te blijven smeren werd het er niet beter van. Ik kwam Abbeylab tegen, las het verhaa... Zobacz więcej

1. Sklep zielarski

99,8% natuurlijke, handgemaakte huidverzorging die wérkt. Onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in ons eigen kruidenLAB, tussen de eeuwenoude muren van de Abdij van Postel. Alle producten van AbbeyLAB bevatten 100% natuurlijke en pure ingrediënten, verkregen uit kruiden, bloemen, essentiële oliën en planten omdat we weten dat onze huid daar het beste op reageert. Samengesteld vanuit eeuwenoude receptuur, aangevuld met de kennis van nu om de meest uitgebalanceerde concentraties te verkrijgen met gegarandeerd resultaat. Alle producten zijn daardoor puur, met een hoge concentratie actieve ingrediënten. We geloven heilig in de kracht van de natuur. Dat is dan ook het enige wat we gebruiken in ons kruidenLAB. Zonder zooi, zonder poeha, mét resultaat.

Doskonała

Heerlijk

Heerlijk, mijn huid slurpt t op! Alle smeersels tot nu toe een succes. Leuke informatieve mails, snelle service en mooi verpakt. Echte verwenservice:-) Luf it! 👍🏻

13 listopada 2023