Aalborg KøreSkole (​Dansk Køre & Førstehjælps Skole) Recenzje 33

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

Har netop afsluttet mit forløb som førstegangserhverver af Kat. B og jeg må bare sige at det har været en fornøjelse. Jeg er gået lige igennem begge prøver takket været både Patrick og Jørgen der har... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg tog kørekort (kat. B) her, og jeg startede virkelig med at være ret skrækslagen. Men måden de underviser på gjorde, at jeg hurtigt blev mere rolig og tryg bag rattet. Jeg havde brug for nogle... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det var et dejligt undervisningsforløb jeg har været i gennem hos Jørgen Guldhammer i forbindelse med erhvervelse af et trailer kørekort. Konseptet var vel tilrettelagt kørrtimerne var krydret med små... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dansk køre og førstehjælps skole er en mega god køreskole! Kørelærerene er virkelig dygtig og god til at få en til at føle sig afslappet, både til teori og kørsel. De forklarer tingene på en rolig og... Zobacz więcej

1. Szkoła nauki jazdy

Napisane przez firmę

Velkommen og mange tak for din interesse i vores køreskole. Hvis du leder efter et sted at tage dit kørekort i Vejgaard i Aalborg eller Gandrup, så er du kommet til det rigtige sted!

4,7

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

En helt særlig køreskoleoplevelse

Jeg har taget mit kørekort hos Dansk Køre & Førstehjælps Skole, og særligt min kørelærer, Jørgen, fortjener den største ros. Jeg startede forløbet samtidig med, at jeg kæmpede med angst, og kort efter blev jeg ramt af en svær depression. Det gjorde processen lang, udfordrende og til tider næsten uoverskuelig.

Men Jørgen var en helt fantastisk støtte gennem det hele. Han var utrolig forstående over for min situation og mødte mig hver gang med en ro, der smittede af. Han havde en tålmodighed og måde at forklare tingene på, som gjorde, at jeg altid følte mig tryg - selv på de dage, hvor jeg havde allermest brug for det.

Noget af det, jeg værdsatte mest, var Jørgens personlighed: hans humor, de mange historier og den rare stemning, han skabte i bilen. Da jeg ikke kunne færdiggøre forløbet på normal vis, fordi depressionen ramte hårdt, fandt han en løsning, hvor jeg kunne tage en køretime hver tredje måned for at holde det ved lige. Det betød virkelig meget, at han ikke gav slip på mig, selv når jeg næsten var ved at gøre det selv.

Da jeg endelig bestod køreprøven, kunne jeg næsten ikke forstå det - det havde fyldt så meget i så lang tid. Men jeg kom igennem, og det skyldes i høj grad Jørgens støtte og tryghed.

Jeg kan varmt anbefale Dansk Køre & Førstehjælps Skole, og især Jørgen, til alle - men særligt til dem, der kæmper med angst, depression eller andre udfordringer i hverdagen. Det her er ikke bare en køreskole. Det er et sted, hvor man bliver mødt som menneske.

12 listopada 2025

Jeg bestod første gang!

Jeg bestod første gang!
Jørgen gav en rigtig god introduktion til køretøjet og til de forskellige udfordringer der kunne opstå til prøven. Gode råd til områder du skulle være særlig opmærksom på - herunder blev der slået hårdt ned på de fejl du lavede under køretimerne (på en god måde), som sikrede at du ikke lavede dumme fejl til prøven. Kan varmt anbefales og det hjælper jo når man består første gang. Tak for det.
Esben

4 listopada 2025

Køreskole og kørelærerne fantastisk

Kørelærerne er fantastisk. Man får fremragende og let forståeligt teorilektioner. Samt er kørelektionerne på elevens niveau, Jørgen er specielt godt til at lære fra sig og give god råd til ens kørsel, samt er han rigtig godt til at få ens nervøsitet ned.

Det er bare være en fantastisk oplevelse og vil varmt anbefale køreskolen til andre!

22 lipca 2025

Rigtig god køreskole

Jeg har virkelig nydt at tage mit kørekort ved Dansk Køre og Førstehjælps skole med Jørgen Guldhammer.
Teoritimerne var meget ligetil, og jeg følte mig helt klar til teoriprøven med den undervisning. Det var ogs rigtig rart at man kunne komme gratis til en teoritime hver onsdag udover lørdags-teoritimerne. Så følte jeg man kunne være sikker på man fik alt teori med.
Køretimerne var hyggelige og lærerige. Udover Jørgen var meget nem og sød at snakke med, så følte jeg mig ikke usikker ved at sidde bag rettet helt fra start af.
Helt klart en køreskole jeg vil anbefale til venner og familie der skulle starte på deres.

15 lipca 2025

Bedste oplevelse nogensinde

Bedste oplevelse nogensinde. I er skide gode til og få eleverne med i undervisningen. Og jeres måde i lære os tingende på er genial. Tusind tak for jeres tid. Og for at lære mig og være en god billist❤️💪

14 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Dansk køre- og førstehjælpsskole er det…

Dansk køre- og førstehjælpsskole er det bedste valg min bror og jeg tog. Vi har været så glade for det lige siden vi startede og kørelærererne er fantastiske. De hjælper og er klar til at hjælpe fra start til slut. Lærer os alt hvad der er at vide og sender os sikkert ud på vejen. Tak for denne gang 😻

29 kwietnia 2025

Jørgen sørger for køren🙏🏻

Super god køreskole😀 Jørgen Guldhammer er en suveræn kørelærer rent teknisk, men skal også have ros for at være en god støtte ift. Det psykiske game, som gør en til en god billist🚘💆‍♂️ varmeste🔥 anbefalinger - Seier

15 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Jørgen Guldhammer er simpelthen den…

Jørgen Guldhammer er simpelthen den bedste kørelærer man kunne ønske sig.
Min datter startede ved en anden kørelærer. Som kun var ude på at ødelægge min datter psykisk. Efter hun havde dumpet hendes teori prøve for 3 gang. Valgte vi at skifte kørelærer til Jørgen Guldhammer. Han var der simpelthen hele vejen igennem. Hun både bestod teori og køreprøve i første forsøg.
Da hun skulle til køreprøve igår fredag den 21/3-25. Var han så god til at fjerne alt hendes nervøsitet. Han har været der for hende hele vejen igennem.
Jeg kan absolut kun anbefalede Jørgen Guldhammer.

21 marca 2025

Bedste køreskole

Vildt god køreskole vis der wr noget man har brug for hjælp til kan man bare spørge og så for man en kort forklaring som bare for det til at lyde som det nærmeste i verden
Lige kort gode priser, gode biler, gode lære

9 listopada 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej