4x4SHOP Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 1 z 5

Købte et sæt støddæmpere, og fjedere. Kom forholdsvis hurtigt, 4 dage. Men hjemmesiden magler nr.pl.genkendelse af bilen. Og derfor blev reservedelene sendt for en 2019, men er en 2018, reg.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte dæk lidt før kl 7 om morgen og udenfor normal arbejdstid. max 5minutter efter betalingen ringer de og spørger om jeg dagen efter kan tage imod dækkene eller om de må stille dem (jeg siger god... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan godt lide den afslappede stemning i butikken, og har været meget tilfreds med de reservedele, som min Land Rover har fået. Jeg har blandt andet købt dæk str. 265/75 x 16, luftfilter, rotorfilt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kjøpte Ironman hevesett til Patrol og dempere til Hilux. Var rask levering og fornøyd med service. Fikk varene levert på jobben med TNT etter bare få dager. Gleder meg til å montere fjærer og dempere... Zobacz więcej

1. Sklep samochodowy
  2. Wulkanizacja

Napisane przez firmę

Hos 4x4SHOP.dk har vi nordens største udvalg til 4x4. Vi har alt i Bil udstyr og vi gør alt for at yde en god service! - Stort Udvalg ✓ - God Service ✓

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

254 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Krister Pedersen, sønderbjerge

Jeg har købt masser af stumper til toyota landcruiser lj 70 og gx90 + hilux. Får altid det rigtige, altid hurtig respons og bliver kontaktet hvis der er forsinket levering(hvilket er yderst sjældent). Super service og rigtig gode priser.*****

17 lipca 2011

Super service og levering

Hurtige svar på mail og levering af fælge på et par dage, havde dog en fejl på en fælg, men fik en sendt direkte fra fabrikken i tyskland som erstatning på fejlen.

Mvh Razz

24 czerwca 2011
Oceniono na 1 z 5

elastiktov/arb klistermærker

ringede og bestilte ironman elaastiktov og hørte om de kunne skaffe det arb logo der sidder på fronten + klistermærker ville han lige finde ud af med det samme og ringe tilbage.... det er så ved at være 14 dage siden

16 czerwca 2011
Oceniono na 3 z 5

Middelmådig

Først ringer telefonen i den anden ende derefter ringer den til en anden telefon hvor man kommer ind til en telefonsvare.....som låver at ringe tilbage snarest. Det er det samme hver gang.
Man bliver naturligt træt af dette.
Ud over at jeg nu har ventet godt 1.1/2 månde på reservedel. som herefter skulle betales inden levering... og som jeg stadig ikke har fået.. det er nu en uge siden den blev betalt.

15 czerwca 2011

Effektiv og troværdig

Nordkystens4x4 svarede meget hurtigt og professionelt på de stillede spørgsmål. Dette afstedkom, at jeg ikke havde nogle betækeligheder med at købe dæk hos Nordkystens4x4 - og ikke mindst , så sparede jeg nogle penge.

9 czerwca 2011

Super

Bestilte 4 stk fælge Søndag aften da jeg kom hjem fra arbejde om tirsdagen var fælgene leveret hvad mere kan mand forlange mvh. Hans

6 czerwca 2011

Super god betjening

Jeg synes helt bestemt at det har været en god oplevelse at handle med nordkystens 4x4 og vil klart anbefale det til andre og handler glædeligt der igen.

31 maja 2011

troværdig

let at handle på hjemmesiden. Hurtig levering. Bruger dem igen når jeg skal handle dæk.

13 maja 2011

Lyn hurtig levering

Jeg bestilte min general grapper dæk hos nordjyderne 4x4. Ved en fejl fik jeg ikke overført pengene som jeg troede, hvilket resulterede i at jeg opdagede det lige op til påskeferien. Jeg kontaktede nordkystens pr mail midt i ferien og rettede penge fejlen, velvidende at påskeferien ville forsinke leveringen. Men men men jeg blev klogere. For jeg fik mine dæk leveret meget hurtigere end jeg overhovedet havde forstillet mig.

Tak for super hurtig levering og god service.

27 kwietnia 2011
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej