Købte et sæt støddæmpere, og fjedere. Kom forholdsvis hurtigt, 4 dage. Men hjemmesiden magler nr.pl.genkendelse af bilen. Og derfor blev reservedelene sendt for en 2019, men er en 2018, reg.... Zobacz więcej
Bestilte dæk lidt før kl 7 om morgen og udenfor normal arbejdstid. max 5minutter efter betalingen ringer de og spørger om jeg dagen efter kan tage imod dækkene eller om de må stille dem (jeg siger god... Zobacz więcej
Jeg kan godt lide den afslappede stemning i butikken, og har været meget tilfreds med de reservedele, som min Land Rover har fået. Jeg har blandt andet købt dæk str. 265/75 x 16, luftfilter, rotorfilt... Zobacz więcej
Kjøpte Ironman hevesett til Patrol og dempere til Hilux. Var rask levering og fornøyd med service. Fikk varene levert på jobben med TNT etter bare få dager. Gleder meg til å montere fjærer og dempere... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hos 4x4SHOP.dk har vi nordens største udvalg til 4x4. Vi har alt i Bil udstyr og vi gør alt for at yde en god service! - Stort Udvalg ✓ - God Service ✓
Udsholt Byvej 9, 3230, Græsted, Dania
- (+45) 4871 7676
- info@nordkystens4x4.dk
- 4x4shop.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Altid den bedste service til tiden.
Har bestemt kun gode ting at sige om nordkysten.
Har købt flere ting til min landrover defender og servicen er i top og tingene er billigere en autoriseret forhandler.
Meget præcis og korrekt.
Tilfreds med en bedre forklaring og adfærd klokke.
Nordkystens4x4 for os der køre i sne til halsen
Som altid når jeg køber vare der, det virker og til den rigtige pris.
Hilsen Ulrik
Bornholm
Topkarakter
Kan kun anbefale siden. God service, og lynhurtig levering. Modtog mine varer dagen efter indbetaling. Handler med sikkerhed der igen.
hurtig og god betjæning
jeg vil kun give 4 stjerner ud af 5 for der manglede en støvhætte til den ene lygte
verdens bedste service!!!!
nordkystens4x4 kan jeg varmt anbefale til alle. jeg har dog selv kun brugt dem en gang indtil videre, men har mange venner som har købt meget hos dem. de har en fantatisk service, flinke mennesker som altid står klar til at hjælpe, lige meget om du køber for 20000 kr eller 500 kr. de er klar hver gang. det er første gang jeg har oplevet så fantatisk en service i en netbutik. kan varmt anbefale Nordkystens4x4
Velfungerende
Det har alt i alt været en positiv oplevelse at handle i Nordkystens 4x4 netshop. Jeg oplevede hurtig og fejlfri levering og varer der levede op til forventningerne.
god service
jeg er yderst tilfreds med behandlingen af min ordre, jeg fik med det samme at vide om varen var på lager samt oplysning om hvornår jeg kunne forvente at modtage denne.
flot og hurtig service
kan klart anbefales, på trods af bil med specielle krav til fælge blev det hele ordnet hurtigt og effektivt.
Lynhurtig levering.
Imponerende, kun 4 dage fra bestilling til jeg kunne hente OME sættet hos Nordkysten.
Super!!
Ingen problemer overhovedet. Gode priser. Hurtig levering af varene. Skal hvertfald handle noget mere hos Nordkystens4x4.
meget godt
for hva men betaler for og det kommer til tiden.. men prisen er oz der efter
Enestående
Jeg har for første gang handlet hos Nordkysten, og jeg kan kun varmt anbefale andre, at handle hos dem, de leverer service ud over det forventede
Bra, men stort potensial
Bra utvalg, ok webshop men ofte treg levering.
gode priser, gennemskuelige tilbud
Alt forløb godt fra bestilling til levering og montering, især monteringen var fagligt omhyggelig.
Den "låste" åbningstid til kun lørdag er dog et problem.
Fantasisk
En fantastisk service, lige fra første E-mail hurtig tilbage melding gode priser ,venlig betjening , bestemt et sted jeg vil handle igen.
Mvh Stanley Hau
Outstanding!
Jeg er fuldt ud tilfreds med betjeningen i nordkystens 4x4!
Både netbutik og personlig betjening.
en god behandling og god servic
jeg er godt tilfreds med at købe dæk og få dem monteret
og anbefaler andre at handle hos Nordkystens4x4
Alt fungerede perfekt
Der er som ikke så meget at sige, bestilling og lev. no problem.
Produktet var perfekt.
Prisen var OK.