Banner for 24 Center Sverige AB

2026
Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

En genuin vilja att hjälpa. Jag talade om mitt ärende, en rinnande toalett och andra önskemål i samband med detta. Samma förmiddag hörde deras entreprenör av sig och skulle komma mellan 09.00-... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jag blev mycket väl bemött vid uppringningen från Knivsta ❣️och även av elektrikern Andreas som kom och hjälpte mig med byte av kontakt i väggen , skruvade fast en som glappade, och läste av 20 amper.... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Fick offert på installation av toalettstol och det lät rimligt, så jag anlitade dem. Det blev flera tusenlappar dyrare än offerten pga oseriös montör som påstod att allt stod rätt till trots att han... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Fick kontakt med den koordinerade tjänsten direkt. Bra information om villkoren inklusive kostnaden för tjänsten. Sedan blev jag nästan omedelbart uppringd av en ledig elektriker som kunde komma direk... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

5. Ślusarz
  6. Usługi szklarskie

O 24 Center Sverige AB

Napisane przez firmę

24 Center - Snabb hjälp med VVS, El, Lås, Glas och Avlopp Dygnet runt - Ett samtal räcker. 24/7

Ett samtal räcker

• Vi besvarar ditt samtal omedelbart 24/7/365
  • Proffs på plats som avtalat: mer än 55 000 slutförda jobb
  • Kundnöjdhet undersökt, 91 % av kunderna rekommenderar

Akut hjälp?

Är situationen kritisk eller är schemat späckat? Från oss kan du i bästa fall få ett proffs till platsen på upp till 30 minuter.

020 74 24 70

Hjälp vid behov

Frustrerar det dig att installatörerna du kontaktar inte kan göra det arbete du vill? Från 24 Center kan du få personen på plats precis när du vill.

Boka besök

Om oss

24 Center är din partner inom VVS-, el-, lås-, glas-, kyl- och avloppstjänster, där du alltid får hjälp snabbt på plats. Vi vill lösa tekniska problem i fastigheter snabbt och pålitligt – oavsett tid och plats. Ett samtal räcker.

Vi erbjuder tjänster inom VVS, el, låsservice, glasarbeten, kylteknik samt avloppsrensning, högtrycksspolning och slamsugning. Vi är verksamma i hela Sverige.

Vårt innovativa och unika servicekoncept gör att vi kan förebygga skador redan under telefonsamtalet och snabbt skicka ut den installatör som kan vara på plats först. Med 24 Centers unika tjänst får du alltid hjälp av en lokal och kvalificerad expert. Vi är dock inte en traditionell förmedlingstjänst – Vi tar fullt ansvar för hela arbetet från början till slut.

Du får ett proffs på plats när du vill. För att få hjälp ska vara lätt!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

(2026)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 508

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Billigare o snabbare än vad jag trodde …

Enkelt att få kontakt.Snabbt svar rätt sent en vardagskväll. Mycket trevlig och snabb elektriker från Bravida. Och en faktura som var lägre än vad jag trodde.

16 czerwca 2026

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tusen tack för ditt fina omdöme! ⚡ Det är alltid roligt när ett uppdrag blir både enklare och bättre än väntat. Tack för att du valde oss när du behövde en elektriker i Falun.

Glöm inte att registrera dig via mailet du fått till vårt lojalitetsprogram. Då får du 10 % rabatt på arbetstimmarna vid nästa beställning. 🎁

Önskar dig en fin dag!

Snabb service och kommunikation

Snabb service och kommunikation. Och snabb tid för att finna rätt tjänsten på lokal plats.

20 czerwca 2026

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Stort tack för de fina orden! 🚛 Vi arbetar alltid för att göra det enkelt att få tag i rätt hjälp, oavsett var man befinner sig. Vad roligt att vi lyckades även den här gången.

Varmt välkommen tillbaka om vi kan hjälpa dig igen!

Dålig

Dålig, dyrt, sejer ett pris sen ner räkningen kommer det är X 3. Inte bra rekommenderar inte …

23 listopada 2025

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tack för din feedback. Vi beklagar att fakturan upplevdes som oväntat hög.

I det här fallet bygger priset på de uppgifter som lämnades vid bokningen, där ROT-avdrag förutsätter att kunden uppfyller Skatteverkets krav, bland annat kopplat till ägande av fastigheten. När uppgifterna senare skickades in godkändes inte ROT-avdraget, vilket innebar att priset behövde räknas om utan ROT.

Vi förstår att det kan bli frustrerande när slutbeloppet förändras, men det beror på att ROT-avdraget styrs av Skatteverkets regler och de uppgifter som kunden lämnar, inte av 24 Center.

Har du frågor kring fakturan är du välkommen att kontakta vår ekonomiavdelning på 08 40 24 24 1 eller fakturering@24center.se.

Smidigt

Gick smidigt och snabbt.

18 czerwca 2026

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! ⭐ Det behöver faktiskt inte vara krångligare än så här. Snabb hjälp och ett problem mindre att tänka på.

Ha en riktigt fin dag!

Oceniono na 5 z 5

Problemet blev löst snabbt och enkelt…

Problemet blev löst snabbt och enkelt så vi är nöjda.

20 czerwca 2026

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Vilken härlig recension att få läsa! ⚡😊 Tack för att du valde oss när du behövde en elektriker i Lilla Edet. Att kunna lösa elproblem snabbt och smidigt är precis den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Ha en riktigt fin dag!

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vi blir extra glada när både servicen och bemötandet uppskattas. Vi hoppas att du känner dig lika nöjd med din VVS-installation i Borgholm långt framöver.

Vi finns här nästa gång du behöver hjälp.

Allt gott,

Snabba och kompetenta!

Snabb och kompetent personal. Fick all hjälp vi behövde väldigt snabbt och rörmokaren de förmedlade var duktig och trevlig. Är jättenöjd med 24 center AB.

19 czerwca 2026

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Vilken fantastisk recension, stort tack! 🙌 Det betyder mycket att höra att både vår kundservice och rörmokaren i Luleå levde upp till dina förväntningar.

Registrera dig gärna via mailet du fått till vårt lojalitetsprogram. Då får du 10 % rabatt på arbetstimmarna vid nästa bokning. 🎉

Önskar dig en fin dag!

Oceniono na 3 z 5

Priset är för högt

Priset är för högt, att ta betalt för två timmar för ett jobb som inte ens tar en halvtimme är fräckt. Personen som bytte var snabb och professionell.

19 czerwca 2026

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tack för din feedback. Vi är glada att höra att du är nöjd med låssmeden i Surahammar och att du upplevde honom som både snabb och professionell. 🔐

Vi samarbetar med erfarna och kvalitetssäkrade låssmeder, och just den här låssmeden har lång erfarenhet inom branschen.

Vi förstår samtidigt att minimidebiteringen kan upplevas hög. Vår minsta debitering är 2 timmar, vilket informeras både muntligt vid bokning och skriftligt i orderbekräftelsen. Den debiterade tiden omfattar inte enbart arbetet på plats, utan även bland annat framkörning och övrig tid kopplad till uppdraget.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av dina synpunkter.

Oceniono na 5 z 5

det blev snabbt åtgärdat o hur bra som…

det blev snabbt åtgärdat o hur bra som helst
fullt nöjd med arbetet / Rekommenderas

12 czerwca 2026

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Stort tack för de fina orden! 🔐 Det gläder oss att vår låssmed i Staffanstorp kunde hjälpa dig snabbt och att du blev så nöjd med resultatet.

Tack också för rekommendationen. Den betyder verkligen mycket för oss! ⭐

Alltsammans

11 czerwca 2026

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tusen tack för ditt omdöme! ⭐ Det är alltid roligt att höra att våra rörmokare i Vimmerby levererat en upplevelse som motsvarar förväntningarna.

Vi hoppas få hjälpa dig igen nästa gång det behövs.

Allt gott,

Oceniono na 5 z 5

Det var trevligt och bra ifrån första…

Det var trevligt och bra ifrån första telefon samtalet, och fixade ärende otroligt snappat! Kan varmt rekommendera detta företag!

17 czerwca 2026

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Vilken fantastisk rekommendation! 💙 Att höra att hela upplevelsen, från första samtalet till ett snabbt löst ärende, fungerade så bra betyder mycket för oss.

Tack för ditt förtroende!

Oceniono na 5 z 5

Jätte trevligare killar gjorde ett…

Jätte trevligare killar gjorde ett mycket bra jobb med att fixa allt fick hjälp väldigt snabbt genom er rekomenderar gärna er till andra 🤗

17 czerwca 2026

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Wow, stort tack! 😊 Vi blir verkligen glada av att höra att vår rörmokare i Sandviken kunde hjälpa dig snabbt och att du vill rekommendera oss vidare.

Det är precis sådana upplevelser vi arbetar för varje dag.

Ha det fint!

Oceniono na 2 z 5

Snabb service. Men dyrt.

Snabb service, men nu när jag har haft VVS tekniker med utbildningen med Nibe, så har jag fått höra att man hade kunnat göra på ett annat sätt. Finns en ventil längst upp bakom skåpet som man hade kunnat snurra på så hade man stängt av varmvattnet och det hade kunnat vara klart på 5min. Istället för att skruva bort alla rör på 45min.
Resan som han själv sa gick på en timme. Så 2 timmar plus 45 min blev 4 timmar.

14 czerwca 2026

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vi är glada att höra att du uppskattade den snabba hjälpen. När du kontaktade oss handlade det om en läckande bergvärmepump och eftersom det var ett jourärende var det viktigaste att få en erfaren VVS-tekniker på plats så snabbt som möjligt för att begränsa risken för följdskador.

Om man har en NIBE-värmepump kan det självklart vara en fördel att kontakta en tekniker som är specialiserad på just det fabrikatet. Samtidigt kan väntetiden ofta bli betydligt längre än vid en akut jourutryckning. Vår rörmokare i Eskilstuna har lång erfarenhet och gjorde den bedömning som ansågs mest lämplig utifrån situationen på plats.

Den debiterade tiden omfattar även restid, vilket är standard inom VVS-branschen och ingår i den tid som faktureras.

Tack för din återkoppling. Den hjälper oss att fortsätta utveckla vår service.

Snabb och seriös service 👍🏼

Snabb och seriös service

9 czerwca 2026

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tack så mycket för de fem stjärnorna! ⚡ Härligt att höra att du är nöjd med hjälpen från vår elektriker i Kristinehamn.

Vi hoppas få hjälpa dig igen nästa gång du behöver en elektriker.

Varning

Varning: Försökte höja materialpriser i smyg vid fakturajustering

Anlitade 24 Center och fick först en faktura med för många arbetstimmar. Efter kontakt med kundtjänst gick de med på att sänka arbetstiden med 1 timme som en ”goodwillgest”.När den uppdaterade fakturan kom upptäckte jag dock att de i smyg hade höjt priserna på materialet på de andra raderna, vilket gjorde att den utlovade sänkningen nästan helt åtats upp. Det handlade alltså inte om något systemfel, utan ett medvetet försök att dölja en prishöjning på slutfakturan. Först när jag tog dem på bar gärning och konfronterade dem i chatten backade de, bad om ursäkt och skickade en korrekt faktura. Riktigt fult och oseriöst beteende. Dubbelkolla alltid varenda rad på era fakturor från detta företag!

16 czerwca 2026

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi vill gärna förtydliga händelseförloppet. När du kontaktade oss angående arbetstiden gick vi igenom ärendet tillsammans med den utförande elektrikern. Underlaget visade att den ursprungliga debiteringen var korrekt och inkluderade både restid och andra arbetsmoment som ingår i uppdraget. Vi uppfattade att du utgick från att endast tiden på plats skulle debiteras.

Trots detta valde vi att reducera fakturan med en timme som en goodwillgest för att försöka hitta en lösning som du skulle känna dig nöjd med.

I samband med att den korrigerade fakturan skapades blev materialpriserna felaktiga. Det var aldrig vår avsikt att ändra materialkostnaderna eller minska effekten av den rabatt vi gav. När du uppmärksammade oss på detta rättade vi omgående fakturan och skickade ett nytt korrekt underlag.

Vi beklagar att detta administrativa misstag skapade misstankar om att vi försökt dölja en prishöjning. Så var inte fallet, och vi tar till oss din feedback för att säkerställa att liknande misstag inte upprepas.

Oceniono na 1 z 5

Spolbil till sommarstugan blev en dyr historia!

Sökte en spolbil för fastigheten på Väddö. 24 Center skickade då en spolbil från Stockholm, istället för en lokal firma, vilket medför att vi fick betala kalaset för transporten fram och tillbaka. Mitt tips är att ni söker en firma själv för att slippa en avsevärt dyrare faktura.

5 czerwca 2026

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi förstår att kostnaden för framkörningen upplevdes hög. Vid just ditt ärende var den partner som hade möjlighet att hjälpa till inom den aktuella tidsramen baserad i Stockholm, vilket också påverkade restiden.

När du kontaktade oss efteråt gick vi igenom ärendet och valde att kreditera en del av den debiterade tiden för att hitta en rimlig lösning. Vi försöker alltid vara så rättvisa som möjligt när frågor uppstår.

Tack för din feedback. Den hjälper oss i vårt fortsatta arbete med att utveckla vårt partnernätverk och kunna erbjuda ännu bättre geografisk täckning framöver.

Oceniono na 4 z 5

Inga problem med attavboka…

Inga problem med attavboka beställningen när den tog för lång tid för mig.

12 czerwca 2026

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

ack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Vi beklagar att du fick vänta längre än förväntat på återkoppling från elektrikern. Det är inte den upplevelse vi vill ge våra kunder och vi kommer att ta detta vidare med berörd partner för att minska risken att det händer igen.

Samtidigt uppskattar vi att du lyfter fram att avbokningen hanterades smidigt. Skulle du vilja ge oss en ny chans i framtiden hjälper vi dig gärna och visar vilken service vi strävar efter att leverera.

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme! 👨‍🔧 Vi är stolta över att samarbeta med kunniga rörmokare i Södertälje och det är extra roligt att höra att du är nöjd med både arbetet och bemötandet.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej