Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Nico heeft mijn oude website overgezet naar een nieuw thema, wat veel gebruikersvriendelijker is. Hierdoor is het voor mij veel makkelijker om zelf content te plaatsen of aanpassingen te doen. Waar... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Service is uitstekend: altijd antwoord op je vragen, hulp bij complexe vraagstukken, eerlijke uitleg over de kosten.

Oceniono na 4 z 5

Een helder en persoonlijk communicerend bedrijf voor het hosten van mijn web-site. Meerdere keren ben ik persoonlijk door Nico geholpen met het oplossen van een ontstaan probleem. Met geduld en een... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Hosting internetowy
  2. Dostawca internetu i telefonu

Napisane przez firmę

20NINE is opgericht in 2001. Wij zijn een Nederlands webhosting/webdevelopment bedrijf. Wij bieden kwaliteitsproducten op het gebied van webhosting, domeinnamen, VoIP-diensten en websites.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Super service!

Ik ben zelf niet zo thuis in de computer wereld maar Nico helpt me altijd uit de brand, hij is goed bereikbaar en belt anders zsm terug. Echt heel fijn.

7 października 2022

Fijn werken met 20nine

In de loop der jaren is 20nine echt mijn rechterhand geworden qua IT, iets waar ik zelf weinig verstand van heb. Dan is het heel belangrijk dat er een club is die supergoed bereikbaar is, want mijn klanten houden niet van wachten. Een dikke negen wat mij betreft!

8 lutego 2021

EEN ANDER BUREAU

Super fijne partner. Altijd goed bereikbaar en meedenkend. Wij werken al jaren succesvol samen met 20Nine.

8 lutego 2021

Synology

20nine heeft voor ons bedrijf een fileserver geïnstalleerd op een Synology NAS en alles verliep vlekkeloos. We hebben veel plezier van deze server.

3 listopada 2020

20nine - al 15 jaar een perfecte partner

Vanuit verschillende bedrijven in Nederland en het buitenland werk ik al meer dan 15 jaar met 20nine. Diensten die wij afnemen zijn hosting, ontwikkeling, design, management en onderhoud van websites, registratie domeinen, ontwikkeling banners en tal van andere diensten op technisch vlak die wij in onze dagelijkse operatie nodig hebben. 20nine is een kleine organisatie met korte lijnen - dat is: persoonlijk contact. Dringende zaken kunnen vaak ook buiten kantooruren in behandeling worden genomen, bij 20nine worden klanten bediend zoals dat hoort: zo goed en zo snel als mogelijk. Chapeau!

Bas Vlugt | oprichter

Cross Media Congres

3 listopada 2020
Oceniono na 4 z 5

Professioneel én persoonlijk

Meerdere keren ben ik persoonlijk door Nico geholpen met het oplossen van een ontstaan probleem. Met geduld en een heldere uitleg.
Dat is gewaardeerde service!

1 listopada 2020
Oceniono na 5 z 5

Wij werken al 15 jaar met 20Nine en de…

Wij werken al 15 jaar met 20Nine en de service is echt ongekend. Niemand is feilloos dus ook bij 20nine gaat er wel iets verkeerd, hun kracht zit m vooral in de snelheid waarmee iedere fout weer tot tevredenheid wordt opgelost. Zelfs op een zondagavond ben ik meer dan eens uit de brand geholpen. dat noem ik nog eens 24/7 service!

29 października 2020

Deskundig, hulpvaardig en vriendelijk

Deskundig, hulpvaardig en vriendelijk. Het leuke is dat 20nine alles in hoge mate geautomatiseerd heeft en gesmeerd verlopen. Het enige ouderwetse handwerk is de telefoon. Geen stemcomputer of lange keuze menu's, gewoon een mens waarmee je kan praten en die in de regel vriendelijk en effectief je probleem verhelpt.

26 października 2020

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej