I salgsfasen talte vi med Kim W. Vi følte os fra starten hørt og forstået i forhold til vores ønsker. Da vi ikke har bygget før havde vi brug inspiration til at forene vores ønsker med indretn... Zobacz więcej
Endnu engang en super behandling fra 2-planhuset, vi har et T-hus som 2-planhuset har bygget, de udfordringer vi har haft både under men så sandelig også efter vi overtog huset, er alle blevet tag... Zobacz więcej
Seriøst firma Vi fik for 9 år siden 2 Plan Huset til at bygge vores hus i Odder. Vi har selv designet husets indretning og udseende, mens 2 Plan Huset har varetaget alt andet. Alt er foregået til v... Zobacz więcej
I vores søgen efter byggefirma mødte vi byggerådgiver Kim Wyrzykowski. 1. møde foregik på grunden så Kim kunne danne sig et overblik over udsigt, verdenshjørner mm. Meget positivt. Kim og 2 plan huset... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Arkitekttegnede enfamiliehuse
Erritsø Bygade 44, 7000, Fredericia, Dania
- info@2-planhuset.dk
- 2-planhuset.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
2 plan Huset A/S - Fantastisk håndværk, kvalitet og udførsel
Vi kan virkelig anbefale 2-Plan Huset A/S i Fredericia.
Vi projekterede et specialtegnet 2 etagers hus på ca. 340 kvm med 2-Plan Huset tilbage i 2020/2021 og byggede 2021/2022 et hus på Kærmosevej i Fredericia.
Huset var tegnet fra bundet og ikke én af deres forhenværende tegninger blev brugt.
Huset vi ønskede, samt lokalplanen betød, at der skulle en del arbejde til for at få alle godkendelser på plads og i denne proces var 2 Plan virkelig gode, da de blot projekterede ufortrødent, til trods for at der ikke var de nødvendige tilladelser. Dette faldt til sidst på plads og vi kunne starte op.
Fra 1. første møde til endelig aflevering, gik alt fuldstændig smertefrit og med stor professionalisme fra 2 Plan´side. og håndværket er udført til UG og mere til. De har virkelig en dygtig stab af medarbejdere, håndværkere og underleverandører og som IKKE springer over hvor gærdet er lavest.
Det er Dansk håndværk når det er BEDST.
Yderligere byggede vi i en tid med eksplosive prisstigninger på materialer og ikke én eneste gang, hørte vi til dette og vi modtog huset til aftalt pris og tid. Ja faktisk 14 dage før !!
Under byggeriet ændrede vi en del og tilvalgte "ekstra udstyr" og også her, havde 2 plan fuldstændig styr på udførsel, dokumenter op opdaterede tegninger.
De har virkelig styr på deres forretning og er meget professionelle.
Efter aflevering, modtog vi ligeledes komplet materiale på hele huset og igen var alt 100% gennemarbejdet.
Økonomisk set var 2 Plan Huset heller ikke højere i pris end deres kollegaer.
Vi var meget grundig i sammenligningen og så ikke kun på prisen, men ligeledes de valg, materialer, installationer og byggeform som blev benyttet og på papiret i første tilbud, var der således en forskelspris på ca. +8-10% i forhold til billigste.
Men når vi sammenlignede 1 til 1 med samme materialer og byggeform, så endte 2 Plan Huset faktisk stort set på niveau.
Dette er jeg sikker på skyldes, at de bygger RIGTIGT fra start og hvor de andre skulle yde "ekstra" for at leve op til 2 Plans kvalitet og hermed blev det besværliggjort for konkurrenterne.
Bare et eksempel var ventilationsanlægget.
Vi byggede ca. 340 kvm og 2 plan havde et anlæg med som var dimensioneret til 450 kvm fra start, hvor konkurrenten havde et med til 300 kvm og dermed for småt... kvaliteten ligger i detaljen... :-)
Herfra skal lyde en stor ros til 2 Plan Husets personale, lige fra håndværkere, byggeansvarlige, tegnere og ledelse.
De gør virkelig et godt stykke arbejde og vi vil ligeledes til enhver tid gerne anbefale og benytte dem igen..
Bonus info.
Efter byggeriet blev vores hus udtaget til test og gennemgang af Domus forsikring, som igennem Trafik, bygge og boligstyrelsen udførte en grundig gennemgang via byggesagkyndig.
Også her var der stor ros til kvaliteten af byggeriet, hvilket de også fortalte, var et typisk billede af 2-plan husets byggerier. Det må siges at være en stor ros.
Bedste hilsner
Simon og Anja Borup Fjord
Drømmehus fra 2-plan
Vi har akkurat flyttet inn i vårt nye hus bygget av 2-plan. Det har hele veien gjennom prosjektet vært en riktig god opplevelse. Fra start har vi blitt møtt av mennesker som tar utgangspunkt i våre ønsker og behov og bruker sin erfaring og kompetanse til å nå fram til det helt riktige hus for oss. Det har vært et riktig godt samspill hvor vi har blitt møtt med en stor løsningsvillighet og hvor huset fra start er så godt bestykket at det i virkeligheten ikke riktig er behov for tilvalg. Det gir et riktig godt overblikk over budsjettet og man slipper for overraskelser underveis.
Fra start har vi blitt inkludert i prosessen og har hatt full oversikt over hva som skjer og hvem som utfører arbeidet. Vi har fritt kunnet følge byggeprosessen, og alle de vi har mødt på byggeplassen har vært lett å snakke med. Dog vil jeg fremheve at kvaliteten på arbeidet er av et kaliber at vi har fulgt byggeriet med forventningsglede og ikke av frykt for at ting ikke er i orden.
Jeg kan vanskelig forestille meg en bedre prosess fra start til slutt.
Varm anbefaling
Vi byggede med 2-plan Huset sidste år (2022). Vi overtog huset oktober med stor tilfredshed, hvorfor jeg sendte nedenstående mail til dem.
"Kære alle fra 2-Plan Huset,
Så er vi ved at være faldet på plads, og dermed fundet lidt luft til langt om længe at skrive.
Vi vil gerne starte med at sige tusind tak for et fantastisk forløb. Fra start til slut har vi kun mødt venlige og hjælpsomme mennesker, som har gjort, at vi hele tiden har følt os i trygge hænder. Det var håbet om dette, som netop var grunden til, at vi sin tid valgte jer, og det blev bestemt opfyldt.
Og så til selve huset. Ovenud tilfredse, ville være den korte beskrivelse. Vores tanker og visioner om, hvad vores hus skulle være, og hvor det skulle ligge, lyttede I tydeligvis til, og gjorde så det hele meget bedre end, hvad vores kreativitet rakkede til.
Jeg er også særlig glad for den måde, problemer blev løst på og dialogen herom. Gode løsninger udført hurtigt og effektivt, det forstærkede følelsen af jeres engagement i vores lille hus, og at det ikke bare var et nummer på papiret.
Det var også interessant at følge byggeprocessen, og ikke mindst kvaliteten af arbejdet. Huset står utrolig flot og veludført, alle facetter af det, og vi er meget glade for at have det, som vores hjem. Igen kommer jeres valg, både hvad angår indretning og materialer, til sin ret, og vi nyder specielt vores store vinduespartier i køkken-alrum og stuen, og den effekt de har på rummene.
Så stor ros til alle håndværkerne og de involverede på kontoret i Fredericia.
Afslutningsvist, vil vi bare sige tusind for det hele. Vi kunne ikke have ønsket os mere."
Jeg skriver normalt ikke anmeldelser, men jeg synes, at dette firma fortjener en og her 5-6 måneder efter, er vi stadig meget glade for huset og forløbet.
Varmeste anbefaling
Vores varmeste anbefalinger går til 2-plan huset og deres medarbejdere.
Lige fra vores første møde med Kim Wyrzykowski på byggegrunden til nøgleafleveringen under et år senere. Kim er uden sammenligning den mest reelle og bedste byggerådgiver, som vi har mødt i søgningsprocessen. Han var hurtig til at danne et overblik over mulighederne på grunden ift. solen, nabolaget mv., og gik straks igang med at tegne, forklare og fortælle. Han var meget ærlig og delte sin begejstring med os, men omtalte også udfordringerne og begrænsningerne ift. byggegrunden.
Han var helt ærlig om, at de øvrige firmaer på vores slags hus var måske en smule billigere. Det vidste vi godt, da vi kunne sammenligne de modtagne priser. Alligevel valgte vi at gå videre med 2-plan huset, da mavefornemmelsen var bedst.
Vi fortrød på intet tidspunkt. I byggeperioden opstod der et dilemma vedr. vores gulv, som firmaet løste professionelt og opfyldte vores ønske.
Her 1,5 år senere er vi ovenud glade for at De byggede vores hus. Sammenlignet med venner og bekendte, herunder deres historier og oplevelser med øvrige firmaer, så er vi endnu mere glade for at have valgt 2-Plan huset.
Vores varmeste anbefalinger går også til byggelederen Hans, som er et fantastisk menneske, der altid ser muligheder og hjælper gerne. Han er vældig god til at tage ansvar og følge op på udeståender. Erik Brahe skal absolut også have ros. Flink, venlig og god til at have styr og struktur på hele casen. Man er ikke et nummer i køen, men man får oplevelsen af at uanset hvem der tager telefonen, så har de kendskab til ens byggeri.
Mange øvrige fortjener ros under byggeriet, da det er et imponerende håndværk, som er lavet. Flisemanden er virkelig dygtig!! Det samme med gulvfirmaet.
Venlig hilsen Almedin & Kathrine
2-plan huset, rådgivning og vejledning
Vi havde arbejdet en del med forskellige firmaer omkring byggeri på en spændende men udfordrende grund.
Her var 2-plan huset og specifikt Kim Wyrzykowski uden sammenligning den absolut mest reelle og i vores optik bedste byggerådgiver.
Han var meget undersøgende og gjorde det fra start klart hvad der kunne lade sig gøre og hvad der ikke kunne. Ligeledes var han væsentlig mere realistisk og ærlig end de andre firmaer vi var i kontant med.
Vi gik desværre ikke med grunden, men vi vil efter denne oplevelse både anbefale og selv vælge 2-plan huset en anden gang.
2 Plan Hus fremragende byggefirma
Vi valgte at bygge med 2 Plan Hus, fordi det var her, vi fik den bedste startoplevelse med byggerådgiveren Kim. Vi havde ikke hørt om 2 Plan Hus før, men efter første møde med Kim på vores grund, var vi ikke i tvivl, hvem der skulle opføre vores husprojekt. Det var simpelthen et så godt møde, hvor Kim kom med gode forslag til os, og fortalte os, hvad vi kunne forvente af dem. Da mødet afsluttede var vores mavefornemmelse rigtig god.
De lyttede til vores behov og ønsker til, hvordan huset skulle være, og samtidig med kom de med deres ekspertise og rådgivning, så huset både er moderne og tidssvarende og vores drømmehus.
Det hele er meget gennemtænkt og innovativt ned til mindste detajle, hvilket var vigtigt for os som nybyggere, da vi kunne have misset et par ting, hvis vi ikke fik den rigtige rådgivning. Så vi var meget imponeret fra start til slut. Hele TEAMET bag vores husprojekt fra start til slut har ydet den bedste service og leverede huset i en kvalitet, som vi simpelthen var så tilfreds med. Vi har ikke set en så god finish før.
Alt i Alt en enorm god oplevelse og virkelig professionel byggefirma. Hvis vi skulle bygge igen, vil vi til enhver tid vælge 2 Plan Hus igen.
Et supergodt firma at bygge hus med
Vi startede vores byggeri med 2-planhuset i marts 2022, og havde et færdigt hus i September 2022. Vi er så glade for det, og kan på det varmeste anbefale at bygge hus med 2-planhuset.
Esben, som vi var i kontakt med fra starten af, sendte os forskellige tilbud alt afhængig af, hvordan vi ønskede at vores hus skulle se ud. Tilbuddene var specificeret ned til mindste detalje – helt ned til hvilken håndklæde-krog der ville blive brugt. Det gav os en god tryghed at vide fra start, hvordan huset ville komme til at blive og hvad det ville bestå af, samtidig med at det gav et realistisk overblik over det økonomiske aspekt.
Esben udfordrede os og fik os til at overveje forskellige løsninger, og sammen med 2-planhusets arkitekt fik vi tegnet vores perfekte hus.
Under byggeriet havde vi mulighed for at følge med i håndværkernes arbejde, og det var rart at kunne komme og gå som vi ville. Det gjorde at vi også kunne få rettet småting undervejs. Her var 2-planhusets byggeleder også god til at få sat de forskellige opgaver i gang. Håndværkerne arbejdede super effektivt, og de skal have stor ros for deres gode arbejde. Vores eksterne byggerådgiver fortalte også, at det virkelig var godt håndværk, og at han ikke havde set lignende høje standard i andre firmaer. Her blev vi igen bekræftet i at vi havde valgt det helt rigtige byggefirma.
Efter vi er flyttet ind i vores hus, har der kun været ganske få ting, som skulle rettes, bl.a. skulle der males, og nogle køkkenelementer skulle justeres. 2-planhuset har været gode til at få rettet op på disse småting. Det skal dog siges, at i forhold til malerens arbejde, så kunne det godt være udført lidt mere omhyggeligt.
Alt i alt er vi kommet i mål med vores drømmehus med mange lækre detaljer og en høj standard. Mavefornemmelsen har været god under hele forløbet, og vi vil til enhver tid anbefale at bygge med 2-planhuset.
God oplevelse med kunden i fokus
En overordnet set en glimrende oplevelse at bygge med 2-Planhuset
Det hele startede med en samtale med byggerådgiver Kim Wyrzykowski. Jeg forklarede om mine tanker og ønsker og Kim mente at det kunne der nok findes en løsning på.
Da han erfarede at jeg ikke havde købt en grund men kun havde et område jeg ønskede at bygge i tilbød han at dukke op dagen efter for at vurdere hvilken grund der ville være den bedst egnede i forhold til mine tanker.
Mens vi kiggede på grundene forklarede Kim Wyrzykowski også om de forskellige løsningsmuligheder forskellige byggefirmaer brugte ved at vise mig det på de huse der allerede var bygget i området.
Kim Wyrzykowski forklarede også at 2-Planhuset formentligt ikke ville være det billigste firma at bygge med men at en stor del af forklaringen på dette kan findes i at deres standard materiale valg er højere end hvad andre firmaer tilbyder.
Da vi kom lidt længere i processen arrangerede Kim en fremvisning af en anden kundes nybyggede hus. Kunden fortalte om baggrunden for deres valg og om deres gode og mindre gode oplevelser med 2-Planhuset.
Det var utroligt inspirerende at kunne se et hus der på mange måder indeholdt en del af de tanker jeg også havde for mit hus.
Efter yderligere snak om hvilken grund det gav mening at vælge tilbød Kim Wyrzykowski at arrangere et møde med firmaets arkitekt Flemming vedr. mine tanker om et hus.
Jeg mødte Flemming hos 2-Planhuset i Erritsø og fik mulighed for at dele mine tanker og dette udmøntede sig til første skitse til et hus der kunne passe ind på den valgte grund.
Jeg var meget imponeret over de detaljer fra min lange ønskeliste som Flemming havde fået med i det første udkast. Det var tydeligt at han havde lyttet efter hvad jeg kunne lide.
Jeg havde ønsker om nogle ændringer til det første udkast og Kim Wyrzykowski var behjælpelig med at komme frem til nogle gode løsninger
Ved materialevalgs mødet var der forberedt en del forslag til mødet ligesom el-firmaet dukkede op for at tale om deres forslag til en el-løsning.
På el-delen synes jeg det var yderst positivt at man havde lavet et forslag der var realistisk i forhold til hvad man ville anse for det nødvendige fremfor et der bare dækkede hvad loven tilskriver. Dette gjorde at der kun var små tilføjelser og rettelser
Da jeg havde et par specielle ønsker i forhold til en dør og noget glas afdækning blev der arrangeret et lille møde ved Leonhard Glas så vi kunne blive enige om hvad der ville være den rigtige løsning for mig. En super god måde at gøre tingene på.
Under byggeprocessen oplevede jeg ikke større problemer og naboerne komplimenterede håndværkerne for at være flinke til at rydde op efter sig selv når arbejdsdagen sluttede
Det ville dog have været rart hvis man havde delt den overordnede tidsplan for byggeriet ved påbegyndelsen så man havde haft mulighed for at følge med i hvorvidt tidsplanen blev fulgt nogenlunde
Byggeriet blev ledet af Hans Mårtensen men det tog dog nogle uger inden man fik informeret mig om dette så det gav en del e-mail forvirring i starten.
Hans Mårtensen har også stået for aflevering af huset og den efterfølgende opfølgning på evt udeståender
Jeg har nu boet et halvt år i huset. Der var en del småting på listen over udeståender ved overleveringen men jeg synes Hans Mårtensen har været flink til at følge op på diverse udeståender og har også fulgt op på nye ting der kom til - alt i alt en god oplevelse for mig som kunde
Den overordnede finish på huset har været af høj standard. Det er tydeligt at 2-Planhuset samler på dygtige håndværkere til dette arbejde
Jeg vil anbefale andre nybyggere at tage kontakt til 2-Planhuset. Deres håndtering af mig som kunde har været langt mere personlig end det jeg oplevede fra et af de større typehus firmaer.
Vi valgte 2-Plan Huset for 2. gang og blev heller ikke skuffet denne gang
Vi valgte 2-Plan Huset for 2. gang og blev heller ikke skuffet denne gang
Vi overtog i midten af august 2022 vores T-HUSET® i funkisstil – 198 m2 beboelse med 55 m2 dobbelt garage.
Vi har tidligere bygget med 2-Plan huset og har fulgt deres udvikling af nye hustyper løbende. T-huset har altid tiltalt os, så da vi besøgte byggeudstillingen i Hadsten i begyndelsen af 2021, faldt vi for modellen med fladt tag – Funkisstilen.
Vi indledte dialog med byggerådgiver Kim Wyrzykowski, som vi har haft et godt samarbejde med. Kim er meget løsningsorienteret og samtidig en god sparringspartner. Vi havde nogle få ændringer til plantegningen for at få vores behov dækket. Vi blev udfordret af Kim på nogle løsninger – både under hensyntagen til økonomi, og hvad der var praktisk muligt. Samtidig er det Kims overordnede mål, at der ikke skal gås på kompromis med det arkitektoniske udtryk, hvilket vi synes, at vores hus er kommet flot i mål med. Alt ovenstående afspejler Kims faglige stolthed.
Da byggeprocessen startede op i januar 2022, var vi på ugentlige besøg hos håndværkerne. Både for at hilse på dem, så de kunne møde os som bygherrer – men også for at følge byggeriet løbende. Vores indtryk er helt klart, at staben af egne håndværkere og faste underleverandører er af højeste kvalitet.
Samarbejdet med byggeleder Hans Mårtensen og de ansatte på kontoret i Erritsø var upåklageligt.
Vi havde fra start fravalgt at entrere med en byggesagkyndig. Vi besluttede, at vi altid kunne entrere med en sådan, hvis vi blev ”utrygge” under forløbet. Dette blev aldrig aktuelt. Det skal lige skrives, at ingen af os har håndværksmæssig baggrund.
Vi havde nogle få bemærkninger i byggeforløbet, som der straks blev taget hånd om. Samtidig oplevede vi, at der også var ”ting” (en ridset dør), som blev skiftet, uden at vi havde været opmærksomme på problemet.
Vi anbefaler helt sikket at bygge med 2-planhuset, hvis man er til et trygt byggeforløb.
Til sidst: Vi synes stadig, at vi har det fedeste og flotteste hus på vejen.
Byggeproces i særklasse
Byggeproces i særklasse
Hvis man er til høj kvalitet og et byggeforløb uden bekymringer går turen til Erritsø til 2-planhuset.
Vi overtog i maj-2022 vores funkis-hus på 212m2 og 55m2 garage efter en lang proces hvor 2-planhuset med Kim Wyrzykowski som den vedholdende repræsentant fik idéer, grund og budget til at gå op i en højere enhed. Undervejs undersøgte vi forskellige byggefirmaer, men valgte tidligt at gå med 2-planhuset.
Valget faldt på 2-planhuset pga den kvalitet vi så i udstillingshuse kombineret med evnen til at tilpasse hus til grund og lysforhold uden at prisen er væsentligt højere.
Allerede inden vi nåede til den endelige grund var der lavet en plantegning til en anden grund, hvor anbefalingen blev at finde en anden grund for at få vores ønsker opfyldt.
I samarbejde med Flemming Brahe fik vi tegnet et gårdhave-funkis hus, der via to indvendige trapper optager grundens fald samtidig med at lofthøjder på henholdsvis 2.6 og 3.0 meter giver rummelighed i huset. Store nordvendte vinduer til loft giver masser af lys i huset uden at overophede huset.
Byggeprocessen gik uden problemer og sammen med byggeleder og de dygtige folk i Erritsø blev projektet kørt igennem til tiden mens der blev styret udenom vinterudfordringer, materialemangel, prisstigninger osv. Selv da hvidevarer ikke kunne skaffes til Danmark fandt Byens Hvidevarer i Kolding en løsning med hvidevarer der både var bedre og billigere.
Til materialevalg lavede vi kun ganske få ændringer og kan efter at have boet her et stykke tid konstatere at alt sidder som det skal kontakter - placering af skabe osv. Før-indflytningssyn gik ligeså let, da vi ikke selv markerede noget der ikke allerede var markeret og som blev lavet inden indflytning. I forløbet kunne vi godt lide at det hele var med fra starten og eneste ekstraregning var det planlagte ekstrabeløb til inventar. Huset er gennemført, i høj kvalitet og med sans for detaljen.
Vi kan anbefale at bygge med 2-planhuset hvis man er til et trygt byggeforløb uden overraskelser af de ærgerlige slags.
Lena & Bruno
Stor tak og ros til 2-Plan Huset
Stor tak og ros til 2-Plan Huset
Sidste år overtog vi vores nye hus bygget af 2-Plan Huset. En yderste tilfredsstillende oplevelse under hele processen, hvor der blev tegnet, lyttet og samarbejdet på bedste vis. Fra start i processen var vi under kyndige hænder hos Kim Wyrzykowski, som ydede en meget professionel service og gav en følelse af ægte interesse og lyst til at hjælpe os.
Der har i hele byggeprocessen været en kanon sparring med Kim, og han altid vendt tilbage hurtigt, hvis vi havde spørgsmål og lignende. Vi fik en yderst detaljeret plan for forløbet og blev sikret forståelse af hele processen, så vi som kunder også vidste, hvad der foregik på grunden hele tiden. Derudover fik en nøgle under byggeprocessen, som gav os mulighed for at se og følge med i hele byggeriet.
Da huset overgik til byggeprocessen, var der ligeledes dygtige og kompetente medarbejdere hele vejen rundt fra byggeleder, personale på kontoret samt de dygtige håndværkere, som altid også var klar på en god snak og gerne viste, hvad de var i gang med, hvis man kom forbi, mens de arbejdede på huset - Det gav mange gode snakke :-D
Huset er tegnet lige efter vores ønske, og de flotte tegninger har formået at give os 338 kvm under tag med minimal spildplads, og rumindretning som ønsket.
Vi ønskede minimum 30 kvm aflægningsplads på loftet, hvortil 2-Plan Huset har tilrettet spærrerne på eget initiativ for at imødekomme vores ønske om én stor gulvflade.
Ligeledes kunne vi tydeligt mærke, at her var tale om færdigbyg, da vi ingenting har skulle gøre eller selv sørge for efter overtagelse - Meget værdsat, da man jo blot bare ønsker at flytte ind og komme på plads bedst og hurtigst muligt.
Vi havde fra start fundet nogle specielle fliser, som vi meget gerne ville have i huset. Disse var desværre ikke i 2-Plan Husets ellers meget fine sortiment, men de formående alligevel at imødekomme vores ønske, og fik hentet fliserne hjem fra Italien uden nogle bemærkninger. Meget prisværdigt at få sine ønsker imødekommet på den måde.
Meget få fejl ved indflytningstjek, som blev udredet meget kort tid efter, og dermed overholdt overtagelsestidspunkt til perfektion.
Et meget professionelt firma, hvor man mærker kvalitet i både materialer samt personale og håndværkere.
Kvaliteten og pris hænger fint sammen hos 2-Plan Huset. Den bemærkelsesværdige høje kvalitet i materialer og håndværksmæssige udførelse gør, at prisen er fuldt berettiget og er det hele værd.
2-Plan Huset får der varmeste anbefalinger fra os
2-Plan huset, en byggeproces i særklasse.
Nu er det ikke første gang vi bygger, men har tidligere selv været den styrende del af processen.
Dette valgte vi, at ikke ville denne gang, men i stedet finde et firma der kunne være rådgivende og lyttende til krav/ønsker, uden at låse os til specifikke materiale valg og standard løsninger.
Efter en længere proces fik vi endelig fundet frem til potentielle kadidater, der kunne stå for byggeprocessen, heri blandt 2-plan huset. Alle kandidater gjorde et godt stykke arbejde, men 2-plan huset skilte sig hele tiden ud, både ift. at generelt have "ja hatten" på, når vores ønsker måske ikke lige lå til højre benet. De supplerede også med gode forslag og lækre detaljer, og udfordrede os på alt fra byggestil til materiale valg.
Dog uden at de på noget tidpunkt afveg fra vores ønsker om udtrykket på huset.
Dette stor del af successen skyldes helt klart Kim´s rolle og interesse i vores ønsker, og senere i processen Flemming, Erik og Mike. Som vi føler os virkelige godt behandlet af, og ikke mindst lyttet til.
Da vi kom til bygge processen, må man tage hatten af de håndværkere der arbejder herfor, med murer i særklasse og tømre der kan andet en samlebåndsarbejde, maler der har deltaljen for øjet og vi kunne blive ved. Uanset hvad vi havde spørgsmål til i hele processen, fik vi ærlige og oprigtige svar fra dem.
Vi havde noget medbyg og her var kompromiset ånd virkelig i spil, det hele blev koordineret til UG.
2-plan huset er et lille firma, sammenlignet med andre spillere i markedet.
Men netop af den grund, skal de have vores varmeste anbefaling herfra.
De interessere sig oprigtigt for at deres projekter afspejler kvalitet, holder bygherre tæt på processen, er lydhør og fair både ved udfordringer og ændringer undervejs.
Næste gang vi bygger bliver valget af byggefirma meget nemmere ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Den største anbefaling til 2PlanHuset!
(Opdateres efter aflevering i august)
2PlanHuset får vores største anbefaling.
I juni 2021 tog vi kontakt til Kim Wyrzykowski, som fra første kontakt har været en fantastisk byggerådgiver!
Nogle måneder forinden havde vi købt vores grund - det var her vi havde vores første møde med Kim. Han lyttede til vores ønsker og drømme til vores kommende hus, men samtidig gav han også sin mening - både i forhold til udsigt, verdenshjørner m.m., og sammen fandt vi den helt rigtige planløsning for os.
Kim har fra starten været ærlig omkring, at de er dyrere end et typehusfirma, og at dette skyldes, at de laver arkitekttegnede huse, samt finish, materialer, håndværk m.m. er bedre. Det blev vi bekræftet i, da vi så et af deres udstillingshuse! (Og senere i byggeprocessen. Hold op et flot stykke arbejde, 2PlanHusets håndværkere gør. Stor ros!) Da vi tager kontakt til Kim fra 2PlanHuset er vi allerede i dialog med et andet større typehusfirma. Vi bliver bekræftet i, at 2PlanHuset er lidt dyrere, men efter at have set deres “standard” i udstillingshuset, sammenlignet med et typehusfirma, besluttede vi med ro i maven at underskrive kontrakten med 2PlanHuset. Det har vi aldrig fortrudt!
Efter underskrevet kontrakt, var vi spændte på, hvordan forløbet ville være, da vi ved vores første nybyg oplevede, at de mindste ændringer var umulige. Ved 2PlanHuset har vi siden underskrevet kontrakt oplevet en meget positiv dialog, og de har været til at snakke med om selv de mindste ting.
Vi har gennem hele processen følt os trygge, og vi har haft ro i maven, men da vi ikke har nogen håndværksmæssig baggrund eller nogen form for viden om området, har vi alligevel valgt at have en Byggesagkyndig til at lave et par tilsyn på byggeriet - det er trods alt en stor investering. De FÅ ting, vores byggesagkyndige har påpeget og de få ting, vi selv er stødt på, er blevet rettet med det samme.
Det er utrolig dygtige medarbejder og ikke mindst håndværkere som laver et super flot arbejde!
I maj 2022 blev vi informeret om at Svane ikke kunne levere nogen af vores bestilte hårdehvidevarer. Her var 2PlanHuset endnu engang en rigtig god partner. De satte os i kontakt med Byens Hvidevarer i Kolding (også kæmpe anbefaling herfra!), og på under en uge, var der styr på alle hårdehvidevarer til huset. Dette er på ingen måde 2PlanHusets skyld, men blot ét eksempel på, hvor løsningsorienteret de er, og de er altid gode til at hjælpe.
Der hvor 2PlanHuset gør en forskel, er i den tætte dialog, qua det er et mindre firma. Man er som bygherre tæt på byggeriet lige fra starten. Man kan til hver en tid række ud til en hvilken som helst medarbejder, og så får man hjælp med det samme. Dette gælder både på mail og telefon.
2PlanHuset, Kim, Erik, Flemming, Lars Bo, Gitte, Mike, Nicolai og andre, får vores største, bedste og varmeste anbefaling. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - herfra.
Melissa & Rasmus
På 2 Plan Husets skilte står der "Arkitekttegnet byggeri i særklasse"
I starten af 2020 begyndte vores rejse med opførelsen af vores drømmehus.
Byggerådgiveren var enestående. Vi blev gjort opmærksomme på, at de godt vidste, at de var dyrere end andre byggefirmaer og dette skyldtes, at kvaliteten på både materialer og håndværkerne var det bedre.
Byggeriet gik i gang og det skulle hurtigt vise sig, at den tryghed og ro, vi havde, blev forvandlet til utryghed, frustrationer, en masse bekymringer og et utal af korrespondancer.
Der var fra start af stort set intet tilsyn med byggeriet fra byggelederens side af. Vi og vores byggesagkyndige måtte selv opdage stort set alle de fejl, som opstod og der var mange.
Her er et lille udpluk af nogle af de fejl og mangler, vi stødte på:
• Forkert opmålte brusenicher og overlæggere
• Manglende rørtrækning til køkkenø
• Forkert bestilte materialer
• Malerarbejder under al kritik – dårlig spartling,
buler i væggene, slibespor, skidt i malingen
samt masser af sprøjtemaling på vores vinduer
grundet manglende afdækning ifm. sprøjtemaling
af lofter
• Manglende afdækning af gulve, så de efter endt
malerarbejde var fyldt med malerstænk
• VVS´er hængte toiletter, udvendige vandhaner,
håndklædekroge m.m. skævt op
• Dårlig lægning af tag, flækkede tagsten, skæve
skotrender, skærestøv, som ikke blev fjernet
• Ødelagt undertag – tagdækkeren skar forkert til
udluftninger og af 2 omgange klistrede han med
fugemasse et nyt stykke på (ikke iht.
producentens anvisning)
• Ventilationsanlæg og tilhørende afløbsslange
monteret med bagfald, hvilket resulterede i, at
der stod vand i slangen og den var frosset til.
Dette bevirkede, at det væltede ud med
kondensvand ned i isoleringen, da det ikke
kunne komme væk fra anlægget. Tilslutningsrør
var delvist eller slet ikke fastgjort til anlægget og
ved flere hætter i huset var der op til 1 cm luft
imellem loft og hætte
• I størstedelen af byggeprocessen var vinduer og
døre ikke afdækket, hvilket resulterede i at de
havde adskillige ridser og skader i karmene. Et
mobilt malerteam var ude flere gange, da deres
reparationer var mangelfulde eller slet ikke
udført
Listen er desværre lang, men vi stopper den her.
Byggelederen var generelt ikke til at få fat i, hverken på telefon eller mail og indgåede aftaler blev mange gange glemt.
Nu skal alle jo ikke dømmes over en kam, så vi vil også gerne nævne, at der er flere, som har gjort et flot stykke arbejde i vores hus. Her kan nævnes:
• 2 Plan Husets egne murer, som har lavet et
sindssygt flot stykke murerarbejde
• 2 Plan Husets egne tømrer samt eksterne tømrer
lavede generelt også et flot stykke arbejde
• Den eksterne flisemontør – aldrig har vi set så
flot lagte fliser og oplevet en håndværker, der
satte sådan en ære i sit håndværk
• 2 Plan Husets egen fugemand, som lavede noget
af det flottede fugearbejde, vi længe har set
Da vi stod til førafleveringen blev vi lovet, at huset var rengjort for malerstænk samt udbedret for diverse fejl, men da vi så kom til selve afleveringen, var en del af dette ikke sket og det var med tårer i øjnene (ikke glædestårer), at vi overtog vores hus.
Listen over fejl og mangler ved afleveringen var lang, der var over 80 punkter. Vi blev lovet, at disse nok skulle være udbedret i løbet af maks. 3 mdr., men heller ikke den aftale blev overholdt.
Vi invitererede direktøren hjem til os på et tidspunkt, så han med egne øjne kunne se kvaliteten i arbejdet, men dette ønskede han ikke.
Her snart 1 år efter vi overtog vores hus, kæmper vi stadig med 2 Plan Huset. Der er stadig en del punkter, som de fortsat ikke har udbedret og vi oplever fortsat, at vores byggeleder ikke følger op på tingene eller besvarer vores mails.
Vi har for nyligt haft 1-års gennemgang sammen med en ny mand fra 2 Plan Huset, som ikke tidligere har været inde over vores hus og det var en yderst positiv oplevelse. Han var meget grundig, noterede alt ned og lovede, at der ville blive taget hånd om de forskellige punkter i starten af det nye år. Han har efterladt os med fornyet håb om, at vi endelig snart når i mål med de sidste punkter.
Men når alt kommer til alt, så har 2 Plan Huset tegnet og bygget et skønt hus til os. Vi er bare kede af, at selve byggeprocessen og efterforløbet har været så træls, hvilket er hvorfor vi kun kan give dem 2 stjerner, selvom der er nogle, der fortjener 5 stjerner.
Virkelig en god byggeoplevelse
Vi byggede med 2 plan huset i 2021 og kan kun give dem vores varmeste anbefaling. Lige fra det første møde på grunden med deres sælger Kim Wyrzykowski, der kom med masser af gode og anderledes ideer, vi ikke selv havde overvejet og som har givet os et både bedre og flottere hus, men også mere anvendelige havearealer.
Under hele tegneprocessen stod han klar til at svare på vores mindste spørgsmål, og vi følte os i det hele taget rigtig godt bakket op af 2 plan huset, der også tog diverse diskussioner med kommunen for os.
Vi havde Mogens som byggeleder og alt hvad vi måtte have af småting og ændringer blev klaret med det samme og uden problemer.
Vi havde virkelig en god proces fra første møde til færdig hus, og vi har fået meget mere end hvad vi havde drømt om.
Skal vi nogensinde bygge igen, bliver det også med 2 plan huset.
Seriøst firma
Seriøst firma
Alt er foregået til vores fulde tilfredshed og her 9 år efter, har vi haft et par mindre fejl som øjeblikkelig er bliver udbedret.
Tak for et behageligt kundeforhold.
En fremragende partner!
I marts 2021 flyttede vi ind i vores nye hus i Hinnerup, opført af 2 PLAN HUSET.
Med en byggegrund, der med hældninger, højdeforskelle og dimensioner afveg fra det gængse, men også en byggegrund der rummede muligheder i form af natur, udsigt og lys, var der lagt op til en arkitektonisk udfordrende og spændende tegneopgave. Lad mig sige det med det samme – det var i denne fase vi sorterede andre byggefirmaer fra. Via sparring med byggerådgiver Kim Wyrzykowski fra 2 PLAN HUSET og en kreativ tegnestue i baglandet fik vi tegnet et hus, der på den ene side opfyldte hovedparten af vores krav og ønsker men også via en række virkelig unikke detaljer udnyttede vores byggegrund udover, hvad vi havde forestillet os muligt. Kæmpe ros til tegnestuen for de kreative og funktionelle løsninger.
Selve opførelsen af huset forløb uden nævneværdige problemer, hvilket efter vores opfattelse dels skyldes kompetent byggeledelse men ikke mindst et hold af erfarne og kvalitetsbevidste håndværkere. Det var en absolut fornøjelse at følge dem gennem byggeperioden! Tidsplanerne blev overholdt og overdragelse og indflytning skete i ro og mag. Der findes givet byggefirmaer der kan opføre et hus hurtigere men så længe at planer overholdes og kvalitetsniveauet er højt lever vi fint med en lidt længere byggeperiode.
Efter vores opfattelse har 2 PLAN HUSET været mere en partner end en leverandør. Det skinner igennem i al dialog med byggerådgiveren, dialogen med støttefunktionerne på kontoret i Fredericia samt i den løbende snak med håndværkere og byggeleder. Vi var 100% trygge ved 2 PLAN HUSET gennem alle faser af vores byggeri!
Siden indflytningen har vi hver dag nydt de unikke detaljer og det gedigne håndværk – det er virkelig et drømmehus vi har fået opført!
Dårlig stil og Løse fliser
Maj 2021
Jeg oplyser her for andre mulige kunder og med en erindring om at “2-Plan Huset” er (var) verdens bedste byggefirma - som jeg gennem årene har fortalt mange om. Flere bekendte har bygget med 2-Plan Huset, måske motiveret at min ganske positive omtale.
Da vi overtog huset i 2008, varede det ikke længe før vi måtte vi “slås” med løse gulvfliser flere steder i huset.
2-Plan har venligt (ros til håndværkerne) forsøgt at udbedre på 2-3 forskellige måder, desværre uden held.
15 fliser er i dag stadig løse, navnlig i begge brusekabiner.
2-Plan oplyser at garantiperioden er “udløbet”. Det forstår jeg, men jer anerkender det ikke - fejlen på fliserne blev påpeget allerede i 2008/2009 og fejlen er ALDRIG blevet rettet tilfredsstillende.
Garantiperiode eller ej, I har efter min opfattelse stadig et ansvar.
Jeg kunne aldrig drømme og at “true” med retssag eller lign. Jeg vil dog iagttage jeres ræsonnement nøje (som stadig pågår), navnlig i forholdet til relationer og evt. fremtidigt byggeri samt anbefaling mv.
Pr. den 1. dec 2021 har 2-Plan Huset endnu ikke reageret.
Pr. den 23. marts 2022 ej svaret.
Vi slutter den her og 2-Plans ansvarsfralæggelse er iagttaget.
Må heldet tilsmile de berettigede og må alle få karma i posen, som de fortjener.
En formidabel partner
Der er nu gået 5 måneder, siden vi flyttede ind i vores nye hus, og hver dag har været en glæde. Vi har gennem hele processen haft et virkelig godt partnerskab med 2-Plan Huset. De har været en rigtig god sparringspartner, der ikke blot har danset efter vores pibe, men har lyttet, stillet spørgsmål og kommet med værdifulde input undervejs i processen. Selve byggeriet har kørt på skinner - der har været håndværkere hver dag, og materialerne er kommet til tiden. Vi har været forbi huset mange gange undervejs, og er blevet mødt med høj faglighed, smil og godt humør. Det er helt tydeligt, at håndværkerne sætter en stor ære i at udføre et gedigent stykke arbejde, hvilket tydeligt viste sig ved forafleveringen. Vi er utroligt glade for vores nye hus, alt fungerer, og skulle vi bygge igen, ville vi helt klart vælge 2-Plan Huset endnu en gang.
Vores drømmehus blev til virkelighed med 2-Plan Huset
Ved besøg på byggeudstilling i Hinnerup i vinteren 2019/2020 faldt vi pladask for 2-Plan Husets udstillingshus på Skellet. Nu bestod opgaven så i at få huset placeret på den lidt specielle grund, vi havde købt. Byggerådgiver Esben greb bolden og vi mødte interesse og velvillighed til at finde på løsninger, og en stor portion tålmodighed i forhold til at få huset til at opfylde vores drømme. I dag står vi med et hus, som for os er blevet helt perfekt. Mange vil nok kunne nikke genkendende til, at der er mange beslutninger, der skal tages, og mange ting, man kan komme i tvivl om. Også her har vi fået gode råd og vejledning. Det har været helt afgørende for os, at vi kunne følge processen både ude og inde. Håber ikke vi har været til last for alt for mange af håndværkerne på byggepladsen :-), men hvis vi har, så har de skjult det godt. De har beredvilligt svaret på spørgsmål og kommet med forslag, hvis nogle af vores valg måske ikke var de helt optimale.
Det har således været en fantastisk oplevelse af følge byggeriet og det har været en fornøjelse at møde alle 2-Plans dedikerede medarbejdere fra første besøg i udstillingshuset, på kontoret, via mails om alt i "tegningsprocessen", herunder stor tålmodighed fra Gitte (endda svar fra Erik på de mest besynderlige tidspunkter, hvor jeg kan finde på at skrive :-)) , alle de dygtige håndværkere på pladsen samt Mogens og Kim H. der fulgte afleveringen til dørs. Super arbejde.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.