Oceniono na 5 z 5

I had a great experience with 1Gear! My instructor, Morten, was patient, professional, and explained everything clearly, which really helped build my confidence behind the wheel. Thanks to his suppor... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vil helt klart anbefale 1gear, og især anbefale min kørelærer Jesper. Jesper gjorde alt hvad han kunne for at hjælpe, og han sørgede for at forløbet gik på den bedste mulige måde. Hans fantastiske... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg valgte køreskolen 1Gear ud fra et geografisk og praktisk udgangspunkt. At de også var blandt de billigste, var også fedt, men slet ikke afgørende for mig. Martin blev min kørerlærer... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

1gear får en varm anbefaling herfra!🙏🏻 En helt igennem fantastisk køreskole men super engagerede og professionelle kørelærere. Takket være Morten, fik jeg mit kørekort i første forsøg. Han troede på... Zobacz więcej

4,9

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Virkelig god køreskole

Jeg kan helt bestemt anbefale at tage kørekort hos 1Gear. Jeg tog mit kørekort hos Allan, og bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg. Hele forløbet har været en god oplevelse, hvor der var plads til både sjov og læring.

13 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Best teacher in Aalborg!!

Driving with Martin has been a pleasure. He is a patient and skilled teacher and that shows, both through theory and practice lessons. He will make sure that you are ready for your exams and pass easily.

9 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Bedste køreskole i Aalborg!!

Efter et fremragende forløb hos 1gear kan jeg uden tvivl anbefale køreskolen til dem, der ønsker et sjovt, sikkert, og professionelt forløb. Under hele mit forløb har kørelærerne især vist, hvor højt de prioterer deres elevers oplevelse med at tage kørekort. Tak til 1gear og især min kørelærer, Martin, for det gode humør, den gode humor, og ikke mindst kørekortet.

3 lutego 2024

Fantastisk køreskole!

Rigtig fin og god køreskole, med styr på tingene. Både teori og praksis, var super gennemført og man følte sig tryk under hele forløbet. Vil anbefale alle at tage kørekort ved 1gear!

14 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan 100% anbefale 1 gear.

Jeg kan 100% anbefale 1 gear.
Jeg bestod både teori og køreprøve første gang med hjælp af min fantastiske kørelære Martin. En service i første klasse.

Tak for sjove køreture, og din støtte både op til og på dagen af min køreprøve.

Første dag jeg kørte bil var jeg bestemt på jeg ikke skulle have kørekort men Martin fik mig overtalt, og det har vist vanvittige resultater.

26 stycznia 2024

Virkelig god køreskole!

Jeg kan varmt anbefalede køreskolen 1Gear. Jeg bestod både teori- og køreprøve i første hug ved hjælp af Allan. Han er helt vildt dygtig, der er både plads til humor og sjov men stadig seriøsitet, og så har det været enormt lærerigt!

26 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

Super flexible og god køreskole

Jeg er lige blevet færdig med mit kørekort hos 1Gear med Allan, og jeg har kun positive ting og sige.

Han fik hele forløbet til at passe med mit arbejde så jeg ikke skulle tage unødvendig fri fra arbejde
Under mit forløb har Allan været super fleksibel, rigtig lærerig samt har der været plads til humor og sjov.
Jeg kunne ikke ønske mig en bedre kørerlærer, tusind tak for oplevelsen!

19 stycznia 2024

fantastisk

Jeg har taget kørekort ved 1gear og bestod teoriprøve og køreprøve i første forsøg. De er et godt team! Jeg kan strækt anbefale dem.

19 stycznia 2024

1gear

1gear: Stor anbefaling af Martin og resten af 1gear temaet

Min veninde og jeg har haft den bedste oplevelse med køreskolen, 1gear og kørelæreren Martin! Fra start til slut har de formået, at gøre køreundervisningen sjov og tilpasse den efter vores tempo.

Vi har virkelig oplevet en lærerig og underholdende undervisning, som vi gang på gang har glædet os til. Det betyder meget, når man skal lære at køre, og det gjorde hele forløbet langt mere behageligt. Kørelæreren, Martin, er meget fleksibel med køretider og gjorde en ekstra indsats for at tilpasse planerne til vores behov.

Vi kan varmt anbefale denne køreskole til alle, der går efter en positiv og lærerig køreoplevelse. Det har virkelig været en fornøjelse, og vi føler os trygge bag rattet takket været Martins dedikation og engagement.

8 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

MC-Martin leverer verdensklasse service!

Hvis du vil have en laid back kørelærer, som er pædagogisk, og som gør alt hvad han kan for at få dig godt igennem nåleøjet på bedste vis, og hurtigst muligt er du kommet til det rette sted!
Bare sørg for at høre efter, ellers hiver han de gustne briller frem og dét er uhyggeligt 🤣
De andre i teamet er også nogle fantastiske mennesker, der er god kaffe og én af ejerne (Morten) har rengøringsvanvid, så der er altid rent og pænt derinde.. Her får du saftsuseme meget for pengene!
Glæder mig ekstremt meget til at hoppe op på MCen til foråret og besøge dem igen!

17 listopada 2023

Stor anbefaling til Martin og resten af 1gear

Martin var en fantastisk kørelærer, der også var god til at få nerverne til ro, når der var behov for det. Jeg var en der var meget urolig og utryg på hele forløbet før start, men der gik ikke lang tid før jeg følte sig sikker og tilpas bag rattet. Mens man lærte om alt og alting, var der også plads til hygge og sjov, så man altid gik fra en køretime i højt humør.

Teoriundervisningen var overstået forbløffende hurtigt. Det var heller ikke kedeligt, hvilket vel er et kæmpe kompliment.

Så stor anbefaling til 1gear. Dejligt sted med dygtige mennesker der er nede på jorden, imødekommende, fleksible og generelt godt selskab.

22 listopada 2023
Oceniono na 5 z 5

I wholeheartedly recommend this driving…

I wholeheartedly recommend this driving school. My teacher was Morten , but I'm sure that the rest of the team are just as professional. The theoretical lessons were very interesting, clear, with real examples and a lot of jokes during free time, Morten was very calm and patient during all the practical lessons, and for that I thank him very much. It was an unforgettable experience and the best decision that I could make. 🙏🏻

21 listopada 2023

A2 kørekort hos 1 Gear

Jeg tog A2 kørekort hos deres kørelære Martin.
Martin var super fleksibel, meget lærerig og virkelig sjov. Teori timerne var ikke kedelige der var både plads til pauser og humor, ved siden af læringen.
Kan 100% anbefalede 1 Gear til alle

15 listopada 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej