123jaloezie.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Snelle levering . Verpakking in orde orde en ook de gebruiksaanwijzing is op orde. Wel erg jammer dat de uitvoering heel anders is dan de vorige geleverde rolgordijnen ,zowel de kleur wijkt af e... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Een aantal jaar geleden heb ik jaloezieën gekocht bij 123Jaloezie. Ik had nu 3 kapotte geleide beugels. Die zijn kosteloos opgestuurd. M.a.w. een fijne service. Ik zou niet meer twijfelen en hier zeke... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Inmeten door Aniel was goed gegaan, en Jason heeft alles netjes en professioneel gemonteerd. Jammer dat je het meet rapport zelf weer in moet vullen op de website, voor de rest een goede ervaring. Vra... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Het bestelproces verliep zeer gemakkelijk. Helaas bleek bij levering dat er bij 1 van de jaloezieën een probleem was met de ladderband. Contact gezocht via de mail en door middel van een filmpje konde... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami do dekoracji okien
  2. Sklep z żaluzjami
  3. Sklep z zasłonami
  4. Zasłony, firanki, karnisze

Napisane przez firmę

Bestel jouw goedkope jaloezieën op maat bij 123jaloezie.nl ✅ Breed assortiment jaloezieën gratis op maat gemaakt ✅ Laagste prijs garantie ✅ Gratis monsters!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 87% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 224

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Verkeerde beugels, tegenstrijdige instructies en daarna complete radiostilte van de klantenservice

Update januari 2026: inmiddels hebben wij goed contact gehad met de klantenservice afdeling. De afhandeling van het issue is momenteel gaande maar het lijkt erop dat de oplossing in zicht is; er is duidelijkheid verschaft, er zijn nieuwe beugels gestuurd en er is een nieuw tuinelmechanisme onderweg. Dit bericht wordt later aangevuld.

Update februari 2026: Update d.d. mei 2026:

Inmiddels is het issue volledig opgelost en ben ik tevreden over de uiteindelijke afhandeling. Hoewel de communicatie in eerste instantie lang op zich liet wachten en dat voor de nodige frustratie zorgde, is er uiteindelijk goed contact geweest met de klantenservice.

Er is duidelijkheid verschaft over het probleem, er zijn nieuwe onderdelen geleverd en het geheel is netjes opgelost. Fijn dat er uiteindelijk alsnog serieus naar de situatie is gekeken en er een passende oplossing is gekomen.

Origineel: In oktober 2025 hebben wij houten jaloezieën besteld bij 123jaloezie. Al bij het doornemen van de meegeleverde montage-instructie viel ons iets op: de afgebeelde montagebeugels in de instructie kwamen niet overeen met de beugels die daadwerkelijk waren meegeleverd. Omdat dit direct vragen opriep over de juiste montage, hebben wij vervolgens de montage-instructies op de website opgezocht.

Ook daar bleef het onlogisch: op de website wordt duidelijk weergegeven dat de beugels die wij hadden ontvangen bedoeld zijn voor aluminium jaloezieën en niet voor houten jaloezieën. Wij hebben dit meteen bij 123jaloezie aangekaart en foto’s gestuurd.

De medewerker gaf aan navraag te hebben gedaan bij de monteur. De monteur ontkende dat er verkeerde beugels waren geleverd en stelde dat de beugels “gewoon juist” waren. Daarbij werd ons nadrukkelijk geadviseerd om níet de montage-instructies van de website te volgen, maar om zijn eigen, afwijkende instructies te gebruiken.

Ondanks de tegenstrijdige informatie hebben wij, mede door het vertrouwen in hun reactie en het advies van de monteur, de beugels losgemaakt en opnieuw bevestigd volgens zijn instructies. Dit heeft geleid tot onnodig extra boren.

Het resultaat is dat de jaloezieën vervolgens niet goed functioneren: de tuimelfunctie werkt niet, en omhoog/omlaag werkt slechts gedeeltelijk. Het lijkt erop dat het proberen van deze functies in combinatie met de gebruikte beugels en de montagewijze heeft geleid tot schade aan beide mechanismen.

Tot zover zou dit nog onder een misverstand of een fout in levering/montage kunnen vallen, maar wat mij vooral stoort is de afhandeling daarna. Medio december heb ik de klantenservice per e-mail benaderd met een duidelijke uitleg, foto’s en een verzoek tot een oplossing. Daarbij heb ik expliciet aangegeven dat ik een redelijke oplossing verwacht en dat dit niet per se gratis hoeft te zijn. Ik heb daarop geen enkele reactie ontvangen. Ook na een reminder blijft het stil.

Daarnaast ben ik recensies gaan vergelijken. Daarbij valt op dat de reviews op de eigen website een ander beeld geven dan onafhankelijke reviewplatforms. Op die onafhankelijke platforms staan duidelijk méér negatieve ervaringen, wat een vertekend beeld geeft als je alleen afgaat op de reviews op de eigen site. In diezelfde recensies viel óók op dat wij niet de enigen zijn: er lijken meer klanten te zijn die verkeerde montagebeugels ontvangen of vergelijkbare montageproblemen ervaren.

Het voelt eerlijk gezegd alsof wij compleet genegeerd worden. Wat mij vooral stoort, is dat er op mijn e-mails simpelweg niet wordt gereageerd. Tegelijkertijd zie ik dat in dezelfde periode kritische recensies wél snel en actief worden opgevolgd. Dat wekt de indruk dat openbare reviews prioriteit krijgen boven normale klantcontacten, terwijl ik juist geprobeerd heb dit netjes en rechtstreeks via de klantenservice op te lossen.

Ik plaats deze review dan ook in de hoop dat er alsnog contact met ons wordt opgenomen en er een passende oplossing komt. Ik heb geen behoefte aan een geschil, maar verwacht wel normale communicatie en opvolging.

5 stycznia 2026

Beste Jeroen,

Dank voor het aanleveren van aanvullende informatie; we hebben deze zojuist in goede orde ontvangen.

Mijn collega heeft u zojuist een e-mail gestuurd om samen naar een passende oplossing te kijken. We hopen dit snel met u op te lossen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en dank dat u ons de kans geeft om dit recht te zetten.

Beste Jeroen,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring met onze service niet naar verwachting is verlopen onze oprechte excuses daarvoor.

We begrijpen goed dat tegenstrijdige instructies en het ontbreken van een reactie na uw melding tot frustratie hebben geleid.We hebben zojuist aanvullende informatie opgevraagd bij u.

Wat betreft uw opmerking over de instructies: op onze website worden alle montagehandleidingen automatisch gekoppeld per producttype en niet handmatig aangepast. Ook klantbeoordelingen op onze site worden automatisch geplaatst, zonder selectie of filtering zowel positieve als kritische feedback is zichtbaar, omdat transparantie voor ons belangrijk is.

Nogmaals onze excuses voor de gang van zaken en dank dat u ons op deze manier de kans geeft om het recht te zetten.

Team 123jaloezie.nl

Oceniono na 1 z 5

Ik heb houten jaloezieën besteld maar…

Ik heb houten jaloezieën besteld maar meerdere keren de verkeerde montagebeugels ontvangen. Ondanks dat ik vanaf het begin heb uitgelegd dat de beugels niet geschikt zijn, werd het probleem maandenlang niet opgelost. Er werd steeds beloofd dat er naar gekeken zou worden, maar ik kreeg opnieuw dezelfde verkeerde onderdelen. Hierdoor zit ik al maanden zonder jaloezieën. Jammer van de slechte service en afhandeling
NOOIT meer

28 grudnia 2025

Beste Betül,

Bedankt voor uw bericht. Wat spijtig om te horen dat u al maanden wacht op de juiste montagebeugels en dat het probleem ondanks herhaalde meldingen nog niet is opgelost. Onze oprechte excuses voor het ongemak en de gebrekkige opvolging.

We hebben u zojuist een bericht gestuurd met het verzoek om aanvullende informatie, zodat we dit alsnog snel en correct voor u kunnen oplossen. Zodra we uw reactie ontvangen, pakken we het direct op.

Nogmaals excuses voor de situatie we doen ons best om dit alsnog netjes af te ronden.

Vriendelijke groet,

Netjes en op tijd

Netjes op tijd contact opgenomen, en keurig en geduldig ingemeten.

18 grudnia 2025

Beste Evert,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat ons team netjes en op tijd contact heeft opgenomen en het inmeten naar tevredenheid en met geduld is verlopen.

We streven ernaar om elke stap van het proces zorgvuldig en klantgericht uit te voeren, en het is prettig om te zien dat dit ook zo is ervaren.

Veel plezier met uw raamdecoratie, en weet dat u altijd bij ons terecht kunt als er nog vragen zijn.

Teleurgesteld

Als het niet snel komt annuleer de hele bestelling. Heb 20 november jaloezieën besteld en tot op heden nog niets ontvangen en krijg helemaal niks geen updates. Zit al weken zonder iets voor m’n raam. Levertijd 5-10 werkdagen klopt dus helemaal niets van, en ondertussen wel meer dan 500 euro moeten betalen.

15 grudnia 2025

Beste Charina,

Wat vervelend om te lezen dat u al zo lang wacht op uw bestelling en geen updates heeft ontvangen. Onze oprechte excuses voor het ongemak en de radiostilte vanuit onze kant dat is niet de service die u mag verwachten.

We begrijpen dat het frustrerend is om zonder raamdecoratie te zitten, zeker nu de beloofde levertijd is overschreden en het bedrag al is voldaan. We willen dit graag zo snel mogelijk rechtzetten.

Zou u contact met ons willen opnemen via klachten@123jaloezie.nl onder vermelding van uw ordernummer? Dan kijken wij direct de status van uw bestelling na en bespreken we samen een passende oplossing inclusief de mogelijkheid tot annuleren en restitutie indien gewenst.

Nogmaals onze excuses, en bedankt voor het delen van uw ervaring.

Oceniono na 2 z 5

fout op fout op fout

Hoe kan ik in het kort omschrijven wat er allemaal fout is gegaan?
Laten we maar beginnen met de inmeetservice. Best aan de prijs. Bij veel bedrijven krijg je dat bedrag terug als je daadwerkelijk tot bestellen overgaat. Bij 123 niet.
Het inmeetrapport kwam in de mail. We moesten 2 soorten plissé gordijnen bestellen, de vrijhangende en de perfect-fit.
Voor elk raam dat ingemeten was stond in het rapport een link met de tekst ‘bestel hier’. Dan ga je er vanuit dat je alleen nog een kleur of stof hoeft te kiezen maar dat de rest ingevuld is. Helaas. Na het handmatig invullen van de gegevens kun je niet terug naar het PDF bestand, om het volgende gordijn te bestellen, dan moet via de mail het hele rapport opnieuw geopend worden. Een fout wordt daarbij snel gemaakt, ook door mij.
Omdat ik ’s avonds had besteld, dacht ik de fout de volgende morgen gelijk aan te kunnen passen. De volgende morgen gelijk contact opgenomen met de klantenservice. De medewerkster aan de telefoon kwam niet erg deskundig over. Ze zou het bij de fabrikant doorgeven. De beloofde terugkoppeling bleef uit. De beloofde leverdatum werd ook niet gehaald. De plisse’s werden pas 5 weken later geleverd, in plaats van de aangegeven 8 tot 10 werkdagen. De monteur die voor €250,00 de boel op zou komen hangen was onbereikbaar, nam de telefoon niet op, reageerde niet op berichtjes, had geen voicemail aanstaan met een eventuele verwijzing naar wie bij afwezigheid bereikbaar was. Weer contact opgenomen met de klantenservice omdat bij ons de tijd begon te dringen ivm aanstaand langdurig verblijf in het buitenland.
Met spoed een andere monteur ingevlogen die de boel op kwam hangen. Direct werd duidelijk dat de wijziging, die ik toch ruim op tijd doorgegeven had, niet doorgevoerd was. De monteur was hooguit een uurtje bezig á €250,00. In de slaapkamer had hij de vrijhangende plissé’s niet opgetrokken. Na zijn vertrek besloot ik dat te doen… en de hele duvelse bende stortte van het plafond naar beneden. Later bleek dat alle koordjes in de war zaten, die liepen bovenin in het mechanisme vast. Dat had hij waarschijnlijk zelf ook geconstateerd, geen zin om de boel te ontwarren en liet daarom het gordijn naar beneden hangen. Direct hem gebeld, maar hij kon niet meer terug komen.
Toen toch maar eens een boze mail naar de klantenservice gestuurd, want inmiddels was ook duidelijk dat één van de loshangende plisse’s te smal was.
De monteur die het naar beneden gevallen plissé opnieuw op kwam hangen adviseerde dat ik met één hand het gordijn moest ondersteunen, omdat het eigenlijk wel een zwaar gordijn was. Met de andere hand moest ik dan de koordjes omhoog trekken en er tegelijk voor zorgen dat die elkaar niet kruizen, anders liep de boel vast. Te gek voor woorden. Waarom was dit dan bij inmeten niet aangegeven?
Bij navraag waarom de wijzigingen niet waren doorgevoerd, ondanks dat er zoveel vertraging was geweest met de productie, bleek dat de fabrikant had toegezegd ze aan te passen maar had vervolgens dit niet doorgevoerd. De medewerkster zou hierover een klacht indienen. Daarnaast zou er een nieuw gordijn worden geleverd om het te smal ingemeten gordijn te vervangen. Inmiddels waren wij vertrokken naar het buitenland en zouden de leveringen op het adres van mijn dochter worden geleverd. Het eerste gordijn werd geleverd, keurig op tijd. Mijn dochter opent het pakket en ziet dat het profiel wit van kleur was, in plaats van de eerder bestelde antraciet. Opnieuw aan de bel getrokken en uiteindelijk het juiste gordijn ontvangen. Van de verkeerd geleverde gordijnen vernam ik niets meer, tot ik er maar weer eens navraag naar deed. Daarna kreeg ik de belofte dat die ook geleverd zouden worden. Maar in plaats van deze af te leveren bij mijn dochter, zoals afgesproken stond de vervoerder bij ons eigen adres.
Dit is, in het kort, mijn ervaring met 123-jaloezie.
Ik vind de plissé’s niet mooi. Aan de buitenkant zijn ze wit, het ziet er van buiten niet uit. Ze zijn lastig te bedienen zowel de perfect-fit als de vrijhangende.
Uiteindelijk is alles opgelost dankzij medewerkster Nathaniella, die altijd vriendelijk en behulpzaam is gebleven. Maar het hele proces van inmeten totdat alles uiteindelijk was zoals het hoorde te zijn heeft bijna 5 maanden geduurd.
Het is vooral dankzij Nathaniella dat ik 2 sterren geef want eigenlijk vind ik 1 meer dan genoeg.

20 listopada 2025

Beste Antje,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak en de frustratie die u heeft ervaren gedurende het gehele traject van inmeten tot levering en montage.

We begrijpen heel goed dat u op basis van het inmeetrapport een soepel bestelproces verwachtte, en dat fouten daarbij erg vervelend zijn. Ook het gebrek aan terugkoppeling, de gemiste levertijd, en het contact met de monteur zijn absoluut niet de service waar wij voor staan.

Wat betreft de technische problemen met de plisségordijnen en de foutieve levering van profielkleuren: dit had niet mogen gebeuren, zeker niet nadat u wijzigingen tijdig had doorgegeven. We erkennen dat hier meerdere schakels niet naar behoren hebben gefunctioneerd.

We waarderen het dat u ondanks alles onze collega Nathaniella positief benoemt. We zijn trots op haar betrokkenheid en blij dat zij u uiteindelijk verder heeft kunnen helpen. Uw feedback wordt intern besproken om processen en communicatie met zowel klanten als externe monteurs te verbeteren.

Mocht u nog verdere vragen of openstaande punten hebben, neemt u dan gerust opnieuw contact met ons op. We staan klaar om u alsnog zo goed mogelijk te helpen.

Vriendelijke groet,
Supervisor 123 jaloezie

Geen enkele reactie

Op 24 november een jaloezie besteld en op 10 december nog niks ontvangen. Meerdere keren gemaild en via chat een bericht achtergelaten: geen enkele reactie. Zo slecht!

8 grudnia 2025

Beste Nico,

Onze oprechte excuses voor het ongemak. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is om te wachten op een bestelling zonder enige reactie te ontvangen. Dat is uiteraard niet de service die u van ons mag verwachten.

Ik wil dit direct voor u uitzoeken. Kunt u ons een e-mail sturen via info@123jaloezie.nl met uw ordernummer en postcode ter verificatie? Dan controleren we direct de status van uw bestelling en zorgen we voor een passende oplossing.

We waarderen uw feedback, en nemen deze situatie serieus om onze service te verbeteren.

Klantenservice 123Jaloezie.nl

Wat een top bedrijf

Wat een top bedrijf. Goede kwaliteit / prijs verhouding. Zeer vriendelijk personeel! Heel blij met jullie rolgordijnen. Zal zeker andere adviseren hier te bestellen. Jullie doen wat jullie beloven. Keurig verzonden en stevig ingepakt.

8 grudnia 2025

Beste Tanja,

Wat een mooie review hartelijk dank voor uw lovende woorden! Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit, de prijsverhouding en onze service. Ons team doet er alles aan om waar te maken wat we beloven, en het is fijn dat dit gewaardeerd wordt.

We zijn blij dat u blij bent met uw nieuwe rolgordijnen, en uw aanbeveling betekent veel voor ons.

Uitmuntende service van 123jaloezie

Uitmuntende service van 123jaloezie
Onlangs hebben we contact gehad met 123jaloezie.
Een onderdeel, tuimelmechanisme, van onze jaloezie diende te worden vervangen te worden als gevolg van slijtage. Dit werd kosteloos door de fabrikant naar ons toegezonden. Daarna konden we dit zelf monteren.
Heel erg bedankt voor deze service!

3 grudnia 2025

Odpowiedź od 123jaloezie.nl

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service! We vinden het belangrijk dat onze klanten ook na de levering op ons kunnen rekenen. Bedankt voor uw vertrouwen en deze mooie beoordeling.

123jaloezie.nl

Kwaliteit

Hallo,

Graag deel ik mijn ervaring met jullie. Ik ben zeer tevreden over de goede prijs-kwaliteitverhouding en de manier waarop jullie blijven inzetten op verbetering en optimalisatie. Ik hoop dat mijn feedback helpt om jullie dienstverlening verder te versterken.

Duany Ramon

1 grudnia 2025

Beste heer Ramon,

Hartelijk dank voor uw mooie feedback en de 5-sterrenbeoordeling!

Wat fijn om te horen dat u onze prijs-kwaliteitverhouding waardeert en onze inzet voor continue verbetering opmerkt. Uw reactie motiveert ons om deze lijn voort te zetten.

Dank voor het delen van uw ervaring dat waarderen we enorm.

Supervisor Klantenservice 123Jaloezie.nl

Oceniono na 5 z 5

Top service met mooie gordijnen

Hier een plissegordijn besteld die door ons eigen toedoen helaas flinke beschadiging had opgelopen aan de touwtjes. Uit coulance is een nieuw gordijn opgestuurd terwijl we vroegen om een reparatie. Naast de goede service ook erg blij met het gordijn: mooie stof en goede kwaliteit!

1 listopada 2025

Beste Romy,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over zowel onze service als het plisségordijn zelf! We zijn blij dat we u uit coulance hebben kunnen helpen met een nieuw exemplaar dat doet een team graag als er waardering is zoals die van u.

Dank voor het vertrouwen en de mooie woorden!

Top bedrijf!

Top bedrijf met een geweldige en klantvriendelijke service!
Wij hadden hier al eens eerder besteld en nu voor een andere ruimte opnieuw 1 2 3 jaloezie benaderd. Mooie producten, goede kwaliteit en altijd een klantgerichte service. Kortom, een aanrader!

27 listopada 2025

Odpowiedź od 123jaloezie.nl

Wat een prachtige beoordeling hartelijk dank daarvoor!
Geweldig om te horen dat u opnieuw voor ons heeft gekozen en tevreden bent over zowel de kwaliteit van de producten als onze service.

We doen ons best om elke bestelling vlekkeloos te laten verlopen, en het is fijn om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Veel plezier met de nieuwe raamdecoratie!

Oceniono na 5 z 5

Een bedrijf waar ze het woord klantenservice nog kennen! Bijna 5 jaar geleden voor heel het huis jaloezieën besteld en nu was er bij één een tuimelmechanisme kapot.Natuurlijk buiten de garantie maar kreeg keurig een nieuwe kosteloos opgestuurd!

27 listopada 2025

Beste Ingrid,

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling!

Wat fijn om te horen dat u al bijna vijf jaar geniet van onze jaloezieën en dat we u ook na de garantieperiode kosteloos konden helpen. We vinden het belangrijk dat onze klanten langdurig tevreden zijn en helpen dan ook graag bij dit soort situaties.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ondersteuning wensen, dan staan we uiteraard weer voor u klaar.

Fantastische afterservice!

Ik heb vorig jaar een perfect fit jaloezie gekocht. Door omstandigheden kan ik het nu pas installeren. Bij het installeren zie ik dat ik een foute maat heb doorgegeven en dat de meegeleverde beugeltjes te kort zijn. Een jaar na datum stuur ik een mailtje waarin ik mijn probleem uitleg. Kort daarna krijg ik antwoord van Nathaniella die mij op een heel vriendelijke manier te hulp staat. Enkele dagen daarna heb ik kosteloos nieuwe beugeltjes toegestuurd gekregen. Wonderbaarlijk dat je na een jaar nog zo goed geholpen wordt! Nogmaals bedankt Nathaniella en 123jaloezie!

18 listopada 2025

Beste Stan,

Wat een prachtige review hartelijk dank daarvoor!
We vinden het belangrijk dat klanten ook na langere tijd nog op ons kunnen rekenen. Fijn om te horen dat Nathaniella u zo goed heeft kunnen helpen en dat alles inmiddels opgelost is.

We waarderen uw vertrouwen en deze mooie woorden enorm!

Oceniono na 3 z 5

Ik ben zeer tevreden over de inmeetsevice

Ik ben zeer tevreden over de inmeetservice. Deze verliep snel en zeer correct.
Ik ben echter absoluut niet tevreden over het toezenden van de gevraagde stofsamples. Ik heb weken moeten wachten, gemaild erover en uiteindelijk tot 3x toe opnieuw besteld. Pas bij de laatste keer kreeg ik de samples binnen een paar dagen.
Aanvullend kan ik zeggen dat de levering van de uiteindelijke plissegordijnen zeer snel verliep. Ze kwamen nog eerder dan men aanvankelijk had aangegeven. Inmiddels hangen ze op en blijken ze van prima kwaliteit.

16 listopada 2025

Beste Marjo,

Bedankt voor uw review en de terugkoppeling.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze inmeetservice daar doen we het voor!

Tegelijkertijd vinden we het erg jammer dat de levering van de stofsamples zo moeizaam is verlopen. Onze excuses voor het lange wachten en het gedoe dat u heeft ervaren.

We nemen uw feedback mee om dit proces te verbeteren. Dank dat u dit met ons deelt!

Oceniono na 5 z 5

Ik heb recentelijk 3 x jaloezien…

Ik heb recentelijk 3 x jaloezien besteld bij 123jaloezie en dat ging allemaal uitstekend. Echter bij aankomst en na ophangen was een van de drie niet helemaal ok. Er was ergens een van de touwtjes gebroken. E-mail gestuurd en daarna telefonisch contact opgenomen. Ik werd uitermate vriendelijk en behulpzaam geholpen en binnen no-time kreeg ik onder garantie een nieuwe opgestuurd. Ik heb niks te klagen over de kwaliteit en de verleende service.

19 października 2025

Beste Ed,

Bedankt voor uw fijne review en de terugkoppeling!

Vervelend dat één jaloezie bij aankomst niet in orde was, maar we zijn blij dat we dit snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.

Dank voor uw vertrouwen in onze service!

Geweldig

Super makkelijk zelf te meten. Vervolgens goed overzicht op de site om een mooi product te kiezen. Levering was 1 week eerder dan verwacht, en wij hebben het zelf gemonteerd. Super makkelijk systeem, 10 minuutjes hadden we 5 ramen voorzien van plisségordijn! Aanrader deze webshop!

14 listopada 2025

Beste Gizzo,

Wat een mooie review dank u wel!
Fijn dat het meten, bestellen én monteren zo soepel verliep. We zijn blij dat u tevreden bent en waarderen uw aanbeveling enorm.

Jaloezieën in houtstructuur

Ik heb in juni mijn eerste bestelling gedaan van houten jaloezieën voor de helft van onze ramen, nu in oktober de rest bijbesteld. Alles mooi op maat gemaakt, ben zeer tevreden over de producten, een grote aanrader voor een correcte prijs.
Ook een zeer goede communicatie, waarvoor dank!

14 listopada 2025

Beste Katleen,

Hartelijk dank voor uw positieve review en het vertrouwen bij uw herhaalaankoop!
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze houten jaloezieën en dat zowel de maatvoering als de communicatie naar wens zijn verlopen.

We waarderen uw aanbeveling enorm en staan ook bij een volgende bestelling graag weer voor u klaar.

Oceniono na 5 z 5

Erg vriendelijke service en sympathieke…

Erg vriendelijke service en sympathieke tarieven.
Ik was een setje ophanggarnituur verloren en die kreeg ik na een halfjaar nog eens kosteloos nagezonden.

13 listopada 2025

Beste Linda,

Hartelijk dank voor uw lovende review!
Wat fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk en meedenkend heeft ervaren. We vinden het belangrijk om ook na verloop van tijd mee te denken en te helpen waar mogelijk prettig dat dit gewaardeerd wordt.

Dank voor uw vertrouwen in 123Jaloezie.nl.

1 2 3 jaloezie: een dikke 10

Wij kunnen 1 2 3 jaloezie ten zeerste aanbevelen. het bedrijf denkt met je mee, de jaloezieën zijn vlot in huis en ontzettend goed verpakt. De bestelling ging vlot dankzij de in meet adviezen online en het materiaal is boven verwachting goed en mooi. Daarbij heeft 123jaloezie een geweldige klantenservice.

5 listopada 2025

Beste Marina,

Wat een fantastische review, hartelijk dank!
We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over onze service, het meedenken én natuurlijk de kwaliteit van de jaloezieën. Ook fijn dat onze online meetadviezen goed geholpen hebben.

Dank voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Team 123Jaloezie.nl
Supervisor klantenservice

Oceniono na 5 z 5

Mooie op maat gemaakte donker eiken…

Mooie op maat gemaakte donker eiken jaloeziën ontvangen. Prachtige kleur en snel geleverd. Erg blij mee!

11 listopada 2025

Beste Femke,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de donker eiken jaloezieën op maat. We zijn blij dat de kleur en levering aan je verwachtingen voldeden daar doen we het voor!

Mocht je in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan staan wij graag weer voor je klaar.

Team 123Jaloezie.nl
Supervisor klantenservice

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej