Reakcja na opinię
Allt har fungerat bra! Det är bara jag som önskade en skiva med Lewis Capaldi MEN jag fick en bok med hans "låtar". Jag måtte ha beställt fel. Såg tydligen inte upp med vad jag beställde. Jag tog namn... Zobacz więcej
Opdateret: jeg havde ikke fået min pakke efter et par dag, og efter at ha kontaktet dem via forskellige medier blev jeg ringet op af Step Note’s ejer. Det viste sig at være sket en fejl, hvilket jo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg købte søndag 5. Januar akkorder, noder med mere til TV2’s Tidens kvinder. Jeg fik ingen bekræftelsesmail som ellers lovet og fik trukket penge uden at have modtaget noget. Det viste sig at væ... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos Stepnote sætter vi Service højere end noget andet. Du kan ringe eller emaile os i dagtimerne mellem 09-15.00. Vi svarer emails meget hurtigt. HUSK, der står fagfolk med stor erfaring inden for Musikundervisning, udgivelser noder og musikbøger bag Stepnote...vi går skridtet videre der hvor de andre stopper.
Sortedam Dossering 7D, 2200, København N, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Var lidt for hurtig på tasterne, og fik bestilt et nodehæfte i stedet for en LP. Returnerede varen i det øjeblik, jeg havde modtaget den - og vedlagde returblanketten. Skrev til Stepnote en uge senere, da jeg undrede mig over, at jeg ikke havde fået beløbet retur. Fik svar med det samme “vi har lidt travlt, men jeg ekspederer den med det samme”. Beløbet var på min konto kort efter. Super service.

Odpowiedź od Stepnote
Virkelig god service hos Stepnote! Jeg bestilte en metronom, som viste sig at være defekt. Jeg fik hurtigt svar, og de har sendt en ny. Jeg kan kun anbefale dem!

Odpowiedź od Stepnote
Fantastisk service, hurtig levering og god kvalitet. Det er ikke sidste gang at jeg handler der:0)

Odpowiedź od Stepnote
Virkelig god oplevelse - 1) straks levering selv en uge inden jul. 2) varene (2 instrumenter; ukuele) var velbeskrevne. 3)Valgte at købe fra Stepnote fordi de forsikrer at de kan stå inde for det de sælger. Især et instrument Koncert Ukulele Flight NUC310 - i Sapele med kvalitetstaske var faktisk bedre end forventet 4) Jeg er 'allergisk' overfor åbenlyse AI og SEO-tunge hjemmesider med sleske, ligegyldige salgsformuleringer - og sætter derfor pris på, at Stepnote hjemmeside produktbeskrivelser og købsråd virker troværdige og gennemarbejdede.

Odpowiedź od Stepnote
Hurtig levering, men sangbogen er med meget lille skrift, synes vi. Det kunne man godt gøre opmærksom på. Bogen var pakket ind i plastik, så vi opdagede det først, da den var pakket ud.

Odpowiedź od Stepnote
Fantastisk service hos Stepnote.dk!
Jeg handlede hos Stepnote.dk den 22. december og bestilte tre bøger. To var på lager, men jeg havde overset, at den tredje ikke var det. Jeg kontaktede kundeservice, og de reagerede med det samme: delte ordren i to og sendte de to bøger af sted med det samme. Allerede dagen efter – den 23. december – lå bøgerne i postkassen, klar til at børnene kan bruge juleferien på klaverleg. Super hurtig og professionel håndtering, og nogle meget glade børn herhjemme! Det er service ud over det sædvanlige. Fem stjerner herfra! 🤗

Odpowiedź od Stepnote
Hej med jer. Jeg bestilte en dvd hos jer d. 27 nov og efterfølgende prøvet at skrive en mail vedr ordren. Har intet svar fået og kan ikke spore pakken via jeres link. Skal bruge den som gave så det ret ærgerligt jeg ingen respons får tilbage , så følte mig nødsaget til at skrive herinde.
0rdre nr 280741

Odpowiedź od Stepnote
meget hurtig ekspidition og forsendelse leveret samme dag
Super nemt at bestille hurtig og effektiv levering

Odpowiedź od Stepnote
Jeg synes der er meget lang leveringstid hos jer. Jeg bestilte den 13.06. pakken er først kommet i dag den 25,06
Jeg mener det er jo ikke et flytte læs!!!

Odpowiedź od Stepnote
Kass sida och kommer aldrig tillbaka.
Jag har lovat barnet en ukulele men det blir inte.
Beställde den första och fick efter 2 dagar att den inte finns och ordern makulerades, jag beställde en annan då men gissa vad, de har inte den och ordern makulerades.
Har ni inte koll på era lager då får ni lägga ner ert sida och sälja popcorn istället

Odpowiedź od Stepnote
Min datter var ikke glad for sin gave. Vi returnerede den og fik den bedste service, vi kunne ønske os. Varmeste anbefalinger 👏🏼

Odpowiedź od Stepnote
Jeg købte søndag 5. Januar akkorder, noder med mere til TV2’s Tidens kvinder.
Jeg fik ingen bekræftelsesmail som ellers lovet og fik trukket penge uden at have modtaget noget. Det viste sig at være mailproblemer, der betød manglende respons og levering.
Stepnote kontaktede mig hurtigt efter min første anmeldelse her, og alt er løst til alles tilfredshed.

Odpowiedź od Stepnote
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.