noder.dk Recenzje 236

Wynik TrustScore: 3 na 5

3,2

Oceniono na 1 z 5

Jeg søgte på grønt nodestativ, bestiller online. Grønt foto Grønt foto på æske Modtager et sort,det viser sig at de ikke har grønne stativet, og vil ikke give retur porto, Da de fasthold... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Det var nemt at finde varen og bestille den, den var ordentligt pakket og ankom også efter kun et par dage, men der var to minusser, og derfor kun 4/5 stjerner: 1) Forsendelsesgebyret er forholdsm... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte nogle undervisningshæfter en fredag eftermiddag, her i mellemdagene mellem jul og nytår!.... Jeg regnede så med at de ville komme enten om mandagen eller efter nytår !... hvilket vill... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

At finde en god node er svær at finde. Jeg ville vælge flere noder, hvis jeg kunne se, hvor harmoniske/ svære/ lette noderne er. Bare en kopi af en melodistump, som der er ved nogle, er en god ting... Zobacz więcej

1. Sklep muzyczny

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Aarhus Musik - noder.dk er Danmarks største nodebutik. Beliggende i attraktive omgivelser midt i Esbjerg. Vi sælger alle slags noder. Klassik, rytmisk, kor, undervisning, sangbøger.

3,2

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Misvisende salgs fotos, og dårlig kundeservis

Jeg søgte på grønt nodestativ, bestiller online.
Grønt foto
Grønt foto på æske
Da de fastholder at det fremgår af teksten at stativerne kun er sorte.

Det bliver ver så min udgift som kunde at returnere.
Dårlig og misvisende markedsføring,
På goggel fremgår det også i søgefeltet at stativet skulle være grønt... Men nej ingen undskyld , erkendelse af dårlig markedsføring eller kundeservice.

Anbefaler at man handler andre steder.

29 grudnia 2025

Kundeservice i top

Jeg har ikke engang modtaget min pakke endnu og jeg vil bare sige at kundeservice alene er 5 sterner værd. Gode anbefalinger og lynhurtig service, og varen er sendt samme dag som korrespondence.

18 marca 2025

Hurtig ekspedition

Jeg modtog min vare dagen efter min bestilling! Imponerende hurtigt.

Desværre var der nogle skader på hardcover.
Ikke noget problem!
Noder.dk sendte straks et nyt sæt. Som også blev leveret meget hurtigt.

8 marca 2024

Rigtig god kundeservice!

Rigtig god kundeservice!
Købte en nodemappe online som var defekt, da jeg åbnede pakken. Kontaktede dem via mail og fik hurtigt svar om det selvfølgelig ikke var i orden og at de nok skulle sende en ny (uden jeg skulle sende den defekte tilbage) som jeg modtog et par dage senere i god stand.

25 grudnia 2023
Logo noder.dk

Odpowiedź od noder.dk

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os og godt det hele gik hurtigt med at få byttet.

Supergod service

Supergod service

En enkelt vare var defekt, og det blev straks fikset - med et smil i mailen. Lynhurtig levering.

23 marca 2023

Fremragende service

Jeg modtog en række partiturer fra noder.dk. Pakken var imidlertid blevet meget beskadiget af transportfirmaet, og noderne var ikke brugbare.
Blot tre dage senere kommer en ny pakke fra noder.dk med nye partiturer - og uden beregning.

12 stycznia 2023
Oceniono na 5 z 5

Rigtig god og hurtig service

Rigtig god service. Jeg fik tilsendt en forkert nodebog (ud af to tilsendte). Få timer efter min henvendelse fik jeg en venlig besked om, at den rigtige var sendt afsted, og jeg skulle ikke ulejlige mig med at sende den forkerte tilbage igen. God og hurtig service, og kan kun anbefale stedet til andre.

25 października 2022

Virkelig god kundeservice!

Virkelig god kundeservice!
Svarer med det samme på chatten og hjalp med gensendelse af noder som jeg ikke kunne nå at hente grundet ferie, og endda med det samme så de var klar til den dag jeg skulle bruge dem!
Meget professionelt håndteret 👍

24 października 2022

Alt 5 stjerner

Alt 5 stjerner. varen blev modtaget, pga. fejl sendte retur og en rigtig order er på vej.
Svarer til mail og hjælpe kunden med TÅLMÅDIGHED OG VENLIGHED. Tak Søren.

18 lutego 2022
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej