Compaya A/S - CPSMS.DK Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg har brugt Compaya/cpsms i 6-7 år efterhånden. Først til nogle småting såsom overvågningssystemer m.m., til nu at bruge dem på forskellige websites med SMS-validering. Jeg har aldrig oplevet en SMS... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har brugt Compaya/CPSMS professionelt siden 2007 til forskellige online services, nogle med ret høj volume. Har endda været forbi BulkSMS.com fordi jeg troede de var billigere/bedre på SMS'er worldw... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super nem tjeneste med mange muligheder. Jeg anvender primært CPSMS til at sende SMS'ere i forbindelse med bookingaftaler. Det spiller. Har dog lige haft en lille teknisk udfordring i mit setup, som... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca internetu i telefonu

Napisane przez firmę

CPSMS.DK er et gratis online system til håndtering af alt indenfor SMS afsendelser. Du kun betaler for de SMS’er du sender. Få gratis demologin her. Professionel SMS Gateway til både erhverv og private - Send bulk SMS online med CPSMS SMS Gateway. Gratis oprettelse, intet månedsgebyr og billige SMS direkte fra internettet via vores SMS gateway. Send SMS via Email til SMS eller benyt dig af vores REST API til at integrere SMS ind i dine egne IT systemer. Vi har også en Zapier integration hvis du nemt vil sende SMS fra et af dine eksisterende systemer.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

God og overskuelig hjemmeside

Hjemmesiden er klar og gennemskuelig og du bliver nemt guidet til det du søger.

30 października 2025

Odpowiedź od Compaya A/S - CPSMS.DK

Hej Sabine, tak for de 5 stjerner og fine anmeldelse, den er virkelig værdsat.

Nemt at bruge

29 lipca 2025

Odpowiedź od Compaya A/S - CPSMS.DK

Hej Hans Peter. Mange tak for din fine anmeldelse på 5 stjerner, den er virkelig værdsat. Husk at du altid bare kan ringe eller skrive til os hvis du for behov for hjælp til systemet. Du ønskes en fantastisk dag.
Mvh. Martin S, Kundeservice

Fin og god behandling

Fin og god behandling og et rigtigt godt redskab til hurtig kommunikation med mange deltagere.

19 czerwca 2025

Hej Finn,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 4 stjerner! 😊
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse – og at vores løsning gør det nemt at kommunikere hurtigt med mange deltagere. Det er bland andet præcis dét, vi håber at kunne bidrage med.

Ønsker dig en rigtig god dag!
De bedste hilsner

Det hele fungerer fint.

Det hele fungerer fint.

6 czerwca 2025

Hej Lars,
Tusind tak for din positive anmeldelse og de flotte 5 stjerner!😊
Det betyder meget for os at høre, at alt fungerer som det skal – stabilitet og driftssikkerhed er noget, vi går meget op i.

Rigtig god service

Rigtig god service
Ringede om at vores credits var lave og tjekkede op på at nogle af vores SMSer så mærkelige ud, som vi ikke selv havde opdaget.

3 czerwca 2025

Hej Christine,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner – det sætter vi virkelig pris på! 😊
Det betyder meget for os at høre, at du oplever en god service, og at vi kunne hjælpe med at holde styr på jeres SMS-credits og kvaliteten af jeres udsendelser. Det er noget, vi altid prioriterer højt, så du kan føle dig tryg.

Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med dig 😊

Ønsker dig en fantastisk dag!

Stabilt og fungerer fint

Det fungerer godt, systemet til at sende SMS. Har oplevet at det kører stabilt, år efter år.

29 marca 2025

Hej Ambjørn,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner – det er meget værdsat!
Det betyder meget for os at høre, at systemet kører som det skal, år efter år – stabilitet er noget, vi prioriterer højt.
Vi er glade for, at du har været med os i alle disse år. Vi glæder os til mange flere😊

Ok betjening

14 marca 2025

Hej Per,

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner – det sætter vi pris på! 😊

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores betjening, og vi bestræber os altid på at levere en god oplevelse.

Ønsker dig en rigtig god dag!

Oceniono na 4 z 5

We in smartforening.dk have implemented…

We in smartforening.dk have implemented CpSms API to allow our customers (organizations and companies) to send sms through our platform by using their API key and it just work as a charm. The good thing is that our customers buy the amount of SMSs they need and at the time they want directly from CPSMS.

2 marca 2025

Hi Mohammad,

Thank you so much for your positive review and the 4 stars – we really appreciate it! 😊

We’re happy to hear that the integration of our API is running smoothly and that your customers enjoy the flexibility of purchasing SMS as needed. Making the process simple and user-friendly is exactly what we strive for!

Wishing you a fantastic day!
Best regards,
CPSMS Customer Support

Det meste

Det meste. Men de ville være godt hvis man kan søge på bestemte sms som er forud bestilt, og derefter slette dem

20 lutego 2025

Hej Johnny,
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner - det betyder meget!
Vi er glade for, at du generelt er tilfreds med vores service. Den funktion du beskriver, har vi faktisk allerede. Man kan logge ind og gå til SMS -> Kommende SMS, hvor man kan søge efter de enkelte SMS’er og derefter slette dem, hvis det ønskes.

CPSMS er brugervenlig.

CPSMS er brugervenlig.

7 lutego 2025

Hej Betina,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!
Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi gør en stor indsats for at sikre høj brugervenlighed så det er dejligt at vide, at det bliver værdsat.

Ha en rigtig god dag!

Det virker godt

Det virker godt

16 października 2024

Hej,
Mange tak for den fine anmeldelse og de 4 stjerne - det er vi glade for!
Dejligt at høre, at systemet virker godt for jer, og at det lever op til jeres forventninger. Vi gør altid vores bedste for at sikre brugervenlighed og høj kvalitet 😊

Virker og god support

10 år som glad bruger

6 września 2024

Hej Torben,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner – det betyder rigtig meget for os!
Vi sætter stor pris på, at du værdsætter vores support og stabilitet, da det er noget, vi prioriterer højt. Tak for 10 års godt samarbejde – vi glæder os til de næste 10 år sammen! 😊

Oceniono na 4 z 5

Nemt at bestille og betale

Nemt st bestille og betale, sidste stjerne mangler fordi I tvinger mig til at anmelde på Trustpilot, det er jeg modstander af

12 sierpnia 2024

Hej Carsten,
Mange tak for din fine anmeldelse og de 4 stjerner - det er vi meget glade for!
Brugervenlighed er noget, vi prioriterer højt, så det er dejligt at høre, at det fungerer godt for dig. Jeg er dog ked af at høre, at du føler dig tvunget til at skrive denne anmeldelse. Det var bestemt ikke vores intention med den venlige invitation, vi sendte.

Ønsker dig en rigtig dejlig dag!

Virker fint

Virker fint, men er lidt dyrt.

26 lipca 2024

Hej Lars,
Tusind tak for din positive anmeldelse og de 4 stjerner - det værdsætter vi meget:-)
Vi er super glade for at høre at alt bare virker som det skal. Når det kommer til priser, er vi altid åbne for en dialog, såfremt du har lidt trafik at forhandle med. Vores kunders tilfredshed er altid vores højeste prioritet.

Nemt og hurtigt

Det er nemt at finde ud af og hurtigt at købe sms.

17 czerwca 2024

Hej Kunde,
Tusind tak for din positive anmeldelse og de flotte 5 stjerner - det er vi glade for!
Vi bestræber os altid på at sikre, at brugervenligheden er i top, samtidig med at vi leverer høj kvalitet. Så det er dejligt at vide, at vores indsats har gjort en forskel for dig:-)

Stabil service

Godt api, samt stabil udsende af sms-beskeder

6 czerwca 2024

Hej Peter,
Mange tak for de fine ord og de 5 stjerner! Det betyder meget:-)
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores stabile service og API, samt at SMS-udsendelserne fungerer godt for dig.

Ønsker dig en virkelig god sommer!

Oceniono na 5 z 5

Riktigt bra tjänst och professionell…

Riktigt bra tjänst och professionell support

3 maja 2024

Hej Roberto
Tusen tack för den fantastiska recensionen - vi uppskattar det verkligen!
Det är verkligen härligt att höra att du är nöjd med vårt system, vi gör allt vi kan för att leverera kvalitativ support varje gång.

Önskar dig en trevlig dag!
CPSMS Kundsupport

Super produkt

17 kwietnia 2024

Hej Steffen
Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner - det er virkelig værdsat:-)
Vi er glade for at vores produkt lever op til dine forventninger. Vi vil fortsætte med at stræbe efter at levere den bedste brugeroplevelse og kvalitet.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej