Andels.net Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde i dag besøg af tekniker Andy fra Andels.net, da jeg længe havde haft en mistanke om, vi ikke havde den rette hastighed på vores internet. Dette bekræftede den meget kompetente support. Da de... Zobacz więcej

1. Dostawca internetowy
  2. Operator telewizji kablowej
  3. Dostawca usług internetowych

Napisane przez firmę

Andels.net leverer førsteklasses fiberinternet til yderst konkurrencedygtige priser. Altid med god service og stabil drift med i pakken. Vi samarbejder allerede med over 900 boligforeninger i København. For nylig har vi lanceret en platform kaldet nabo.net. Det er både en foreningshjemmeside men også et sted, hvor hele nabolaget kan mødes - blandt andet for at udveksle viden, erfaringer, varer, services og andre ressourcer.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

724 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 64

Napisz recenzję

Venlig og fornem hjælp

Var venlig, og forstående for problemet og kom hurtig frem til en løsning.

27 sierpnia 2026

Hej CorH

Mange tak for din anmeldelse. Det er altid rart at høre, når vi har kunnet hjælpe og få tingene på plads uden for meget besvær.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Oceniono na 1 z 5

Indtil videre en rigtig dårligt start.

Indtil videre en rigtig dårligt start.

Kundeservice påstår skråsikkert at de har styr på hvordan de opsætter forbindelsen. Det havde de ikke. Utallige forkerte oplysninger, flere servicebesøg, samlet en masse timer, hvor Andel skal guides rundt i en bygning til ting som vi på forhånd fortalte var forkerte. Processen krævede at man selv måtte rykke flere gange og når man tog fri arbejde og de spildte tiden ville de først komme igen efter en uge. Til sidst efter en masse timers ulejlighed får vi opsat forbindelsen, som de kunne ha fikset fra starten hvis de havde lige så styr på det, som de skråsikkert insisterede på i telefonen. Alligevel glemmer de selvfølgelig at aktivere nettet og jeg må selv ringe flere gange.

Selvfølgelig får jeg samtidig en regning for service og internet. En uge før jeg er på nettet.

Virkelig dårlig service. Jeg var tæt på at give op og stadig står jeg tilbage med stor regning.

26 sierpnia 2026

Hej Sine

Tak for din anmeldelse. Vi kan godt forstå din frustration over forløbet, og når vi ser tilbage på sagen, er der bestemt ting, vi burde have håndteret anderledes.

Du har ret i, at vi burde have haft de korrekte oplysninger om installationen og infrastrukturen i ejendommen fra starten. Det havde sparet både dig og os for en del tid og et unødvendigt besøg. Det beklager vi.

Derudover kunne koordineringen undervejs have været bedre. Når først det viser sig, at vores oprindelige oplysninger ikke er korrekte, skal vi være bedre til at samle trådene internt, så kunden ikke bliver den, der skal drive processen fremad.

Også opkrævningen var forkert. Den del har vi allerede rettet, og du er blevet kompenseret.

Det har altså ikke været den opstart, vi ønsker at give en ny kunde. Vi er til gengæld glade for, at forbindelsen nu er etableret, og håber, at vi fremover kan give dig en væsentligt bedre oplevelse af Andels.net end den, du startede med.

Oceniono na 5 z 5

Super service og stabilt netværk :)

26 sierpnia 2026

Hej Christian

Tusind tak for den fine anmeldelse – kort og godt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at give os et par ord med på vejen. Vi gør os umage hver dag, og sådan en tilbagemelding giver lidt ekstra god energi til holdet.

Lokal kundenær virksomhed

Lokal kundenær virksomhed, god pris og produkt!

19 sierpnia 2026

Hej Anton

Tusind tak for de fine ord! Det er vi rigtig glade for – og ikke mindst for, at du har taget dig tid til at give os en anmeldelse.

Vi gør os umage hver dag, og det er altid dejligt at få et lille skulderklap med på vejen.

Oceniono na 5 z 5

Andels-net er den bedste udbyder der findes

Andels-net er den bedste løsning der findes. Gennemskuelige tilbud uden alle mulige mærkelige meromkostninger. Prisen på internet er kompetitiv med andre udbydere, der kundeservice er den bedste jeg har oplevet. 10/10, anbefaler det til alle jeg kender

22 lipca 2026

Hej Thomas

Hold da op – tusind tak for den anmeldelse! 10/10 tager vi meget gerne imod 😊

Det betyder virkelig meget for os, at du har lyst til at anbefale os videre til andre. Det er nok noget af den største ros, vi kan få.

Vi lover at gøre os umage for at blive ved med at fortjene de flotte ord.

Kanon kundeservice

Super flinkt personale. Jeg havde problemer med min wifi forbindelse, men det venlige team sørgede for en effektiv løsning på problemet. Ekstra tak til Mathias og Mikkel og teknikkerne der var forbi. Kan klart anbefales.

23 lipca 2026

Hej Oliver

Tusind tak for de pæne ord og for anbefalingen. Det er vi rigtig glade for.

Jeg sørger for, at rosen kommer videre til Mathias, Mikkel og teknikerne – det er altid dejligt at få at vide, når indsatsen bliver værdsat.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os.

Med veniig hilsen

Meget hjælpsomme og hurtige

Da vores internet pludselig ikke virkede en fredag eftermiddag fik vi fin support fra andels.net til at lokalisere problemet. Da det viste sig der var en fejl på vores udtag fik vi besøg af en tekniker et par dage efter.

10 lipca 2026

Hej Susie

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Det er altid rart, når vi sammen med kunden kan få lokaliseret en fejl og få den rigtige hjælp sat i gang.

Vi sender rosen videre til både kundeservice og teknikeren – den slags tilbagemeldinger betyder meget for os.

Og skulle nettet drille en anden gang, ved du heldigvis, hvor du kan finde os.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service de få gange jeg har…

Rigtig god service de få gange jeg har haft brug for hjælp. Og internettet har kørt upåklageligt siden jeg fik det.
Desværre tilbyder Andelsnet ikke internet alle steder.🥲

1 czerwca 2026

Odpowiedź od Andels.net

Tak for de flotte ord og for at du tager dig tid til at dele din oplevelse! 😊

Det glæder os meget at høre, at du har fået god hjælp, når du har haft brug for det, og at din internetforbindelse har kørt stabilt siden opstart.

Vi er også kede af, at vi endnu ikke kan tilbyde internet alle steder. Vi arbejder løbende på at udvide vores dækning, og vi håber, at endnu flere får mulighed for at blive en del af Andels.net i fremtiden.

Tak fordi du er kunde hos os!

Oceniono na 5 z 5

De varmeste anbefalinger til Andelsnet!

Du finder ikke en mere serviceminded, pålidelig og prisvenlig internetudbyder. I 10 år har jeg haft mit abonnement hos Andelsnet, og der har aldrig været bøvl. Kun opgraderinger til samme pris eller ensretning af pakkerne de tilbyder - oftest til kundernes fordel.

Og så gør det heller ikke noget, at internet er tilgængeligt for alle med en pris på ca. halvdel af de store leverandøren

30 kwietnia 2026

Tusind tak for de meget flotte ord, Søren 🙏
Det betyder virkelig meget for os at have kunder som dig med på rejsen gennem så mange år.

Vi arbejder hver dag for at levere stabilt internet, god service og fair priser uden unødigt bøvl, så det er en stor fornøjelse at høre, at du oplever netop det hos os.

Vi er også glade for, at vores fokus på løbende opgraderinger og enkle, fordelagtige pakker bliver bemærket. Internet skal være tilgængeligt og til at betale for alle.

Tak for din tillid og anbefaling. Vi glæder os til mange flere år sammen 😊

Fantastisk service

Fantastisk service! 100%!

30 kwietnia 2026

Hej Jeppe

Fedt! Tak for det – det gør vores dag lidt bedre 😄 100%

Super hjælp i kundeservice

Super hjælp i kundeservice. Mikkel hjalp igennem hele processen med overdragelse af net og opsætning af ny bruger.

28 kwietnia 2026

Hej Andreas

Tusind tak for din anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre.

Det er dejligt, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at Mikkel kunne hjælpe dig godt igennem både overdragelse og opsætning. Vi sørger selvfølgelig for at give rosen videre til ham.

Flink og forstående

Flink og forstående

27 kwietnia 2026

Hej Oliver

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på.

Oceniono na 5 z 5

Customer support does a great job!

I talked to 2 guys from the support today at different times of the day and in both cases my experience was very positive and helpful! Got my internet connection back :)
Very nice attitude and the quality of customer service!

7 kwietnia 2026

Hi Yuliya

Thank you so much for your kind review, it really means a lot to us. We’re glad everything is back on track, and it’s great to hear that both interactions left a positive impression.

We’ll make sure your feedback is shared with the team. If you ever need us again, we’re just a call, chat, or email away.

Best regards

Nikolaj from Andels.net

Super firma til internet i Andelsforeninger i Københavnsområdet

Jeg har butik i en ejendom i Nansensgade, København K, som var blevet tilsluttet Andels.net.

Jeg kontaktede firmaet for at blive tilsluttet, og fik SÅ meget hjælp. En tekniker kom forbi i to omgange, og på telefonen blev jeg også rådgivet.

Det er et lille firma, så man skal ikke igennem 1000 tast-selv-menuer og forklare sig til forskellige medarbjedere.

Herefter har abonnementet kørt upåklageligt med super-hurtig internet og lav pris. Fik halveret min TDC regning.

Da jeg senere skulle fraflytte, var de behjælpelige med at overflytte abonnementet til den nye lejer.

Hvis du - som jeg - er vild med at bruge mindre firmaer med en mere personlig tilgang, og har en andelsforening i Københavnsområdet, vil jeg KLART anbefale andels.net.

1 listopada 2025

Hej Bertel

Tusind tak for din virkelig flotte og udførlige anmeldelse – den gør os oprigtigt glade at læse. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt, både ved opstart og senere ved fraflytning.

Vi bestræber os netop på at være til at få fat i og give en mere personlig hjælp, så det er dejligt at høre, at det har gjort en forskel hos dig.

Skulle vejene krydses igen en dag, står vi selvfølgelig klar.

Hurtig og god hjælp

Jeg ringede med et problem kort før lukketid, men fik alligevel hjælp med det samme. Kan i den grad anbefales.

31 marca 2026

Hej Ditte
Mange tak for den flotte anbefaling! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt – også lige før lukketid.

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig og god servic

Vi havde et udfald i vores internet på en kontakt i vores sammenlagte lejlighed så den ene router stod uden lys i den rigtige lampe, men Mikkel i kundeservice reetablerede kontakten så vi fik net igennem imens jeg havde ham i røret. Super hurtigt og effektivt. Klaret på tre minutter.
Mvh Morten

27 marca 2026

Hej Morten

Tusind tak for din anmeldelse – det er virkelig dejligt at høre. Vi sender selvfølgelig rosen videre til Mikkel, det vil han blive glad for.

Det er altid en god følelse, når tingene falder på plads med det samme, og du hurtigt er videre uden bøvl.

Du er altid velkommen til at række ud igen, hvis der skulle opstå noget.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god og kompetent service

Andels.net tilbyder hurtigt og godt internet, samt en fremragende kundeservice. Kan anbefales.

25 marca 2026

Hej Katrine
Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på. Det betyder meget for os at høre, at både løsning og hjælp fungerer, som det skal.

Vi giver rosen videre til hele teamet, og står selvfølgelig klar, hvis du får brug for os igen.

Oceniono na 1 z 5

Beholder dine penge og vender ikke retur

Havde egentlig et fint samarbejde med dem mens jeg var kunde. Når jeg så opsiger, vælger de at trække penge men uden at registrere det på deres hjemmeside. Jeg kontakter kundeservice at det er betalt, det siger de godt for. Får så sagt en dobbelt betaling på næste betaling, så jeg er blevet trukket for meget. Ringer ind og snakker med dem og de siger de vender tilbage så jeg kan få mine penge tilbage.

Det er selvfølgelig ikke sket har faktisk intet hørt fra dem, ej modtaget kvittering på refundering eller noget. Det giver en en sur smag i munden. Jeg er bekymret for de bare bliver ved som andre beskriver

Lille update, fordi de reagerer selvfølgelig med en trustpilot anmeldelse. Dog syntes jeg deres svar tider er fuldstændig latterlige. De erkender at de har lavet en fejl, siger jeg bliver kontaktet hurtigst muligt (man får lidt fornemmelsen som kunde at hurtigst muligt er… hurtigst muligt?) men nej, den afdeling har en svartid på 4-6 uger før jeg overhovedet får besked om mine penge er refunderet. De siger de selfølgelig først efter anmeldelsen og der var gået 10 dage fra den mail. Har fortsat ikke modtaget en kvittering heller. 4-6 ventetid fordi de har trukket for mange penge med en fejl? Ingen info omkring at svartiden er ualmindelig lang, og uden mulighed for at komme i kontakt med dem inden dette? Ringede så til dem, og fik en kunde service medarbejder som ansvarsfralægger sig. Super ærgeligt han er blevet oplært til det, men det viser bare hvilket slags firma man har at gøre med. Rigtig ringe kundeoplevelse fra en der kunne have gået væk glad. De er egentlig talt meget tydelig ligeglade med hvad deres kunder syntes efter de har opsagt. Det er også meget tydeligt i deres andre anmeldelser

24 marca 2026

Hej Olivia

Tak for din anmeldelse. Vi kan godt forstå, at det her er frustrerende – især når det handler om penge, der skal tilbagebetales.

Hvis der er opkrævet for meget, bliver det naturligvis refunderet. Det er ikke noget, vi er i tvivl om.

Når det er sagt, så håndteres tilbagebetalinger i en særskilt proces, hvilket i nogle tilfælde kan medføre længere behandlingstid. Det ændrer dog ikke på, at du skal have klar information og opfølgning, og det beklager vi, hvis ikke har været tydeligt i dit forløb.

Vi følger op på sagen internt for at sikre, at den bliver afsluttet korrekt, og at du modtager både refusion og bekræftelse.

Oceniono na 5 z 5

Det er første gang vi benytter os af…

Det er første gang vi benytter os af Andels.net, og det har været en rigtig god oplevelse. Med imødekommende kundeservice, hjælpsomme og hurtige til at eksekvere.

19 marca 2026

Hej Henrik

Tusind tak for den flotte anmeldelse – det betyder meget for os, især når det er første gang, man vælger os.

Vi lægger stor vægt på, at det skal være nemt at komme i gang og hurtigt at få hjælp, når der er behov. Derfor er det ekstra dejligt at høre, at starten har været god.

Skulle der opstå noget undervejs, står vi altid klar til at hjælpe.

Nikolaj fra Andels.net

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej