Recenzja firmy Only Capital

onlycapital to kolejna ukrainska grupa scamerow

onlycapital to kolejna grupa naciągaczy, która pod płaszczykiem profesjonalnego inwestowania tylko czyha na wasze ciężko zarobione pieniądze. u mnie scenariusz był klasyczny – najpierw telefon od miłego doradcy, potem bajki o niesamowitych zyskach z akcji i krypto, aż w końcu wpłaciłem im ponad dwadzieścia tysięcy złotych, bo tak mi namącili w głowie tymi swoimi wykresami. kiedy jednak przyszło do momentu, w którym chciałem wypłacić zysk na wakacje, nagle kontakt się urwał, a moje konto zostało zamrożone pod pretekstem weryfikacji skarbowej i żądali kolejnych wpłat. policja oczywiście rozłożyła ręce i powiedziała, że sprawa idzie do umorzenia, bo to zagraniczne numery i oni nie mają jak ich namierzyć, więc zostałem z tym wszystkim kompletnie sam. byłem w totalnej rozsypce, ale na szczęście trafiłem na forum zrzeszające oszukanych i tam spotkałem ludzi, którzy byli w identycznej sytuacji i wiedzieli, co robić. to właśnie tam skierowano mnie do odpowiedniej ekipy, która zna ich mechanizmy od środka i to oni mnie uratowali, bo wyrwali moje środki z rąk tych złodziei, gdy ja już postawiłem na tym krzyżyk. jeśli też daliście się im podejść, to nie dajcie im tej satysfakcji i dzwońcie pod 7-8-3.2-9-9.7-6-2, bo tam naprawdę wiedzą, jak skutecznie uderzyć w tych krętaczy.

6 marca 2026